Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Naliczyłam wszystkie wzory jakich na jutro potrzebuję i wyszło mi... 27  😁
Nie licząc tych na rzuty, których jest 32392839 i w części zadań się przydają.
"Trzeba było iść do zawodówy" jak to się u mnie ostatnio mówi  💃
Fin, to masz się grubo ubrać w środę  🤬 bo jak Cię pod Unią zasypie  😵

Vana u mnie jak się nic nie umie mówi się "oceny nie są ważne! Najważniejsza jest matura" albo "przecież nie obleje całej klasy!"  😁
To Fin też z Unii?  😲  👍
Rany, właśnie wróciłam z pracy, pracowałam całą sobotę i cały dzisiejszy dzień, a przyszły tydzień mam TAK CIĘŻKI, że szkoda gadać. Tak więc popijam kawę, przeglądam szybko voltę i spadam do nauki... 🙄 A we wtorek poprawiam zagrożenie z fizyki, jak mnie babka udupi, to kaplica 🙁
To Fin też z Unii?  😲  👍

Nie 🙂 Finek mnie odwiedza pod Unią w środę  😍
Nie, fin nie w Unii. Idę ratować honor i ojczyznę! 😂
No nie, a mnie ktoś odwiedzi kiedyś? :<

Arroch hasłooo  🤬

Co do kasy, u mnie zawsze była na ten temat otwarta rozmowa.
A co do zagrożeń - jestem zagrożona z WOSu, bo nie miałam żadnych ocen, ale teraz dałam ćwiczenia + kartkóweczka.
No i... będę chyba nieklasyfikowana z zajęć artystycznych,bo byłam tylko na dwóch zajęciach. Ale na jutro niosę babce prace - może mnie to jakoś wyratuje  🤔
Mika a gdzie mieszkasz? 😀
madmaddie Lublin.
och, daleko.
ale ja mam nadzieję że kiedyś uda nam się kącikowy zlot uskutecznić
Ja też mam taką nadzieję. W wakacje najlepiej. Fajnie by było. 🙂
uda się 🙂 tylko musi być jakieś duże wydarzenie jeździeckie w centrum Polski 😉

połowa z tego wątku to chyba z Lublina jest ...
Aaa uporałam się w końcu z rozprawką! Koszmar...  😎

połowa z tego wątku to chyba z Lublina jest ...

Ujmę to inaczej... z województwa lubelskiego  😎
Idąc dalej...
Spotkanie tego wątku powinno być w Lublinie, ponieważ teoretycznie jest najbliżej dla wszystkich  😎

Nie no, żarcik taki 😉
ja właśnie siedzę na allegro. totalnie nie wiem, co mam kupić na prezent gwiazdkowy dziewczynie z klasy, którą wylosowałam. 🤔 Nie przepadam za nią zbytnio (generalnie nie jest lubiana).

Z tego co widzę, to chyba lubi nawet rysować.

jedno wielkie zero  😵 macie jakieś fajne pomysły?  😉

a ja z wlkp  😎
a kto jest z dolnego śląska?
haha, ja ;p
A kto z zach-pomu? Ja. 😀
A kto z war-maz? Ja! 😁
A kto z podlaskiego? Ja! 😀 [chociaż bardziej czytam niż się udzielam] ja właśnie siedzę na allegro. totalnie nie wiem, co mam kupić na prezent gwiazdkowy dziewczynie z klasy, którą wylosowałam. 🤔 Nie przepadam za nią zbytnio (generalnie nie jest lubiana).

Z tego co widzę, to chyba lubi nawet rysować.

jedno wielkie zero  😵 macie jakieś fajne pomysły?  😉

a ja z wlkp  😎

Widywałam w księgarniach różne fajne książki o rysowaniu, więc może coś takiego. 😉
ale dół, ale dół! w sobotę wywaliliśmy się wraz z koniem w terenie W STĘPIE. zwierz upadł mi na wykręconą nogę i mam złamaną. 6 tygodni w gipsie, mam go dopiero 2 dzień, a już umieram z nudów, bólu itd. daleko do miasta, rzadko będą mnie odwiedzać znajomi, zaległości w szkole, nie poprawię pały z matmy, nie pojadę z Happiową z sylwestrowy teren, mam cały czas leżeć. w dodatku nie mogę mówić nauczycielom i znajomym, że złamałam nogę za sprawą konia, bo od razu wystartują do mnie, że mam z tym skończyć, bo się zabiję w końcu, że nic mi z tych koni, tylko wiecznie pocharatana chodzę... a rodzice twierdzą, że co... w szachy mam grać? i bardzo im za to dziękuję. no bo Wy wiecie przecież bardzo dobrze, że z końmi nie jest tak łatwo zerwać, zwłaszcza, kiedy ma się już swoje. 🙁
i co ja mam robić przez ten cały czas? mam kilka książek, gier na komputer niewiele, trochę filmów do obejrzenia, gitarę... i tyle. może zacznę haftować 🙁.

edit: obrzydliwy ort
ankers oj biedna ty. :przytul:
ankers trzymaj się  :przytul: a z koniem po wywrotce wszystko dobrze?
na szczęście nic mu się nie stało, tylko trochę się wystraszył tą niespodziewaną zmianą miejsc 😁.
Jutro pyta biol a ja nic nie umiem  😵

Uciekam od was i już nie wracam do jutra. Tym razem będe twarda i nie przestanę sie uczyć póki nie wykuje WSZYSTKIEGO! I tym razem nie zasne!
Trzymajcie za mnie kciuki  :kwiatek:
Ankers, wiem co czujesz, tak jak już kiedyś pewnie pisałam, też złamałam nogę, bo wywaliłam się z koniem, tyle że w galopie.  :przytul:
Ankers, współczuję  :przytul:
Gdzie mieszkasz? Zrobimy Ci re-voltowy najazd na chatę  😀

W środę wielki spr z tkanek roślinnych i kartkówka z niemca, a ja umiem... hmm... właściwie to nic nie umiem. Zła i niedobra re-volto, przestań mi to robić! Zamiast siedzieć nad książkami, czytam sobie o kopytkach  😉
A ja się zażeram słodyczami od mikołaja  😅
Dobrze jest mieć młodszego brata... stan czekolad na dziś: sztuk 13  😁  😎

Edit: Przerabiał już ktoś Kordiana? Potrzebuję pomocy  :kwiatek:
A ja siedzę na omegle.com i gadam z ludźmi z całego świata. 🙂
Mam jutro sprawdzian z WOSu od początku roku  😅 cudownie, nic nie umiem  😅

A koń zafundował mi dzisiaj prywatną saunę parową  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się