Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Frania nie łudź się, jutro znowu sie zamknie  😎
Egonowa no pewnie, że cudowny. 😉 Zaraz dam jeszcze jakieś foty siwka.
xxflygirlxx  Dawaj, dawaj  💃  Też bym chciała mieć siwka o takim "odcieniu"  😀
[quote author=Sisisa link=topic=30353.msg796537#msg796537 date=1291493480]
Ja dziś do konia nie dotarłam, przez pół dnia chodziłam po sklepach i szukałam kurtki... Nie znalazłam nic. Wszystko ma za krótkie rękawy, w rozmiar M się nie mieszczę... ;|, masakra jakaś...

Też do konia nie dotarłam, bo znowu jestem chora  😵 ale jadąc do Rafalskiego spotkałam Gośkę O.o
[/quote]
Łoo. A gdzież ją spotkałaś? ;P.
mils co do koncertu - fajnie  🙂, ale co taki sztywny nadgarstek  🤬      😉
Łoo. A gdzież ją spotkałaś? ;P.

pod Stokrotką na Kunickiego...
daram no właśnie... 😁 Chyba dlatego, że zamarzałam tam. 😀
Aaa... Ja dzisiaj pod Stokrotą Madzika spotkałam ;D. Przystanek stokrotkowy jest najczęstszym punktem przesiadkowym w naszej okolicy ;D. Dużo ciekawych osób można tam spotkać 🙂😉.
O rany, ale super! Mama powiedziała, że może wreszcie będą mi robili aparat! 😅 Aczkolwiek, mam trochę wyrzuty sumienia, bo od mojej wielkiej kłótni z rodzicami jakoś nagle zaczęli otwarcie mówić o pieniądzach... Że jak zrobią mi i bratu aparat, to na święta kasy nie będzie itp... 🙁 Lipa trochę...
mils trzeba było się cieplej ubrać  🤬 a tak swoją drogą to mogli by nie oszczędzać na grzaniu  😁

a co do aparatu - (rozumiem, że na zęby -[?] ) lepiej wydać kasę na aparat, a potem mieć piękne i prościutkie ząbki niż niby przyoszczędzić, bo za parę lat będziesz tego żałować
mils trzeba było się cieplej ubrać  🤬 a tak swoją drogą to mogli by nie oszczędzać na ogrzewaniu  😁

a co do aparatu - (rozumiem, że na zęby -[?] ) lepiej wydać kasę na aparat, a potem mieć piękne i prościutkie ząbki niż niby przyoszczędzić, bo za parę lat będziesz tego żałować
No to parę jeszcze zdjęć Siwej.

I ze mną. Wszyscy mi zazdroszczą zdjęć z Tap Madl  😎

mils ale fajnie, też bym chciała aparat!
Uwielbiam, uwielbiam siwkę  😍  mils ja mam aparat i widać różnicę już po 2 mies.  😉
Egonowa ja też  😍 To jest moja Kc Havanka. 😀  😁
daram kiedy ja myślałam, że ogrzewanie nie będzie zepsute. 😀 Fakt, ja się bardzo cieszę, bo jak jednak się aparatu doczekam, to zostaną mi już tylko nogi do wyprostowania (tylko, że muszę się zmusić do ćwiczenia) i będzie wszystko cacy. 🙂 Aczkolwiek, te rozmowy rodziców o pieniądzach, a raczej o tym, że ich nie ma bardzo mnie dobijają...
xxflyriglxx zakochałam się! 😍
mils, wolałabyś żyć w dziecięcej nieświadomości, że pieniążki rosną na drzewach? :P
xxflygirlxx oba konie - cudo  💘
daram kiedy ja myślałam, że ogrzewanie nie będzie zepsute. 😀 Fakt, ja się bardzo cieszę, bo jak jednak się aparatu doczekam, to zostaną mi już tylko nogi do wyprostowania (tylko, że muszę się zmusić do ćwiczenia) i będzie wszystko cacy. 🙂 Aczkolwiek, te rozmowy rodziców o pieniądzach, a raczej o tym, że ich nie ma bardzo mnie dobijają...

Moi rodzice też zwykli otwarcie mówić o kasie i wiem, jak ciężko się słucha o tym, że ciągle jej brakuje. Ale aparat to aparat, też noszę i nie żałuję, widać zdecydowaną różnicę i wiem, że nie będę musiała się w przyszłości wstydzić moich krzywych zębów 😁
Graba. nie, ale wmawiali mi kiedyś, że pieniądze z nieba spadają - babciny chwyt. 😁
kucyk no teraz tylko, żeby mi ortodonta moich planów nie zepsuł! 🤬
mils ja będę mieć za jakieś 2 tygodnie aparat, na samą górę, piona !  😉
idziosława "pjona!" 😁
mils no tak, przepraszam  😡
idziosława, mils nie piona i nie pjona tylko haj fajf. 😀
Aaa... Ja dzisiaj pod Stokrotą Madzika spotkałam ;D. Przystanek stokrotkowy jest najczęstszym punktem przesiadkowym w naszej okolicy ;D. Dużo ciekawych osób można tam spotkać 🙂😉.

To w takim razie muszę częściej tamtędy jeździć ;] Poza tym, przypominam Wam, że macie mnie odwiedzić  🤬
Brrrrr, ale dziś zmarzłam. Oba koniuchy pojeździłam na ujeżdżalni 🙂
my dzisiaj mieliśmy stajenne zawody mikołajkowe  😀
najlepsze, że wszyscy się zapisali na ujeżdżenie, a tylko ja na skoki  😁
ale zrobiliśmy taki pokaz potęgi skoku  i było ok  😉
i przy okazji pojadłam, mmm pyszne ciasto było  🤣
daram a macie jakieś zdjęcia albo filmy? 😀
Jasnowata u nas na hali jest straszna gruda i nawet nie da się normalnie iść. Koleżanka wsiadła dzisiaj tylko na Fryzika, bo Derwi wczoraj zrobił szpagat i walnął głową o ziemię... 😲
mils no mamy, ale zgubiłam kabelek od kamery, więc czekam aż operator drugiej kamery prześle filmiki  😉
Mils, a nie macie zewnętrznej ujeżdżalni? Ja to korzystam ze śniegu. Łopatek, ciągów itp. się nie poćwiczy, ale tak to całkiem przyjemnie i koń też ma radochę 😉
A jak koń zrobił szpagat?  🤣
Dziewczyny, ja to się mam z ludźmi... Zgubił mi się wczoraj brat, nie było z nim kontaktu ponad 5h, obudziłam pół miasta żeby go szukać... Miał przyjść do baru z kolegą, czekałyśmy ponad 2 godziny, aż zaczęłam się martwić. On telefon wyłączony, kolega nie odbierał... Przestraszyłam się niemiłosiernie, wujek do mnie wydzwaniał, mój tata wydzwaniał. Co się okazało? Na szczęście cały i zdrowy... Zasiedział się u dziewczyny, uzgadniając 100dniówkę  😵 myślałam, że mu łeb, za przeproszeniem, ukręcę na miejscu... Ale za to było karne kamikadze  😎
Pomijam już fakt, że ktoś zaczął się centralnie koło nas bić. Po prostu żyć nie umierać  😁
Za to dzisiaj jeździłam z bratem samochodem i zostałam pochwalona  😎 także teraz muszę już zdać ten egzamin...  😁
Break, masz brata bliźniaka? Bo Ty też masz w tym roku 100dniowkę, nie? 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się