Ja też dzisiaj w teren. Z koleżanką, ale szybko wróciłyśmy, bo kobyłka owej koleżanki nie chodziła 3 tygodnie i miała z nią problemy. Ja na kucyka też się wpieniłam. Od 3 tyg tylko tereny i mu się w tyłku poprzewracało. Co zbiorę wodze, to łeb do góry i sztywny jak decha. Tak więc jutro pomimo pół metrowego śniegu jedziemy na czworobok, bo mam dosyć dziada...
Ja dziś jeździłam... 15 minut ? Posmarowałam podkowy olejem a i tak mieliśmy buty ze śniegu. W tereny dopiero za jakiś czas... Nie ma co robić, a Epizod miał dziś nadmiar energii.
Jasnowata stajenny ulubieniec. 🙂 Na imię ma Regon, ma 23 lata, jego tata był fiordem i jest najdzikszym dziadkiem jakiego widział świat! 😁 No i jeszcze specjalnie dla Jasnowatej:
A ja dzisiaj wsiadłam na stępa na Platfusa Frani. Ale wcześniej zanim wsiadłam to zleciałam haha. Przerzucałam już nogę, on nagle ruszył, a że nogi zamarznięte to nie zdołałam przeciążyć na drugą stronę i poleciałam. Krzyknęłam i zawisłam mu na szyi. 😂 😂 Druga próba poszła lepiej. 😀
Jasnowata fakt, jest w świetnej formie. 🙂 Nawet ci, którzy na żywo go widzą dają mu góra 15 lat. 🤣 O boże... 😲 ktoś wstawił na YouTuba filmik z mojego koncertu. 😂
Ja dziś do konia nie dotarłam, przez pół dnia chodziłam po sklepach i szukałam kurtki... Nie znalazłam nic. Wszystko ma za krótkie rękawy, w rozmiar M się nie mieszczę... ;|, masakra jakaś...
Sisisa mam ten sam problem... 🙄 Ostatnio próbowałam kupić sobie spodnie... W Taily przymierzyłam chyba z 15 par! 😲 I co? Efekt taki, że XXS mają nogawki dobre, ale w pasie się nie zapnę, XS są w pasie dobre, ale nogawki są za to za długie o jakieś 20cm. :/ Masakra... Orientujecie się może jak długo dochodzą dostawy do sklepów jeździeckich internetowych? 👀
Ja dziś do konia nie dotarłam, przez pół dnia chodziłam po sklepach i szukałam kurtki... Nie znalazłam nic. Wszystko ma za krótkie rękawy, w rozmiar M się nie mieszczę... ;|, masakra jakaś...
Też do konia nie dotarłam, bo znowu jestem chora 😵 ale jadąc do Rafalskiego spotkałam Gośkę O.o