Ja kocham książki Barbary Rosiek 💘 "Pamiętnik narkomanki" czytałam wiele razy i za każdym razem kiedy czytam identyfikuję się z Baśką 😜 Teraz czaję się na "Alkohol, prochy i ja" 🙂
Noo książki tym bardziej. 🙂 Uwielbiam wszelkie filmy i książki o narkomanach, alkoholikach, prostytutkach i w ogóle takie ciężkie.
piona! Bo ja też! Jak pani z biblioteki patrzyła na mnie i wypożyczane przeze mnie książki to miała taką śmieszną minę. A jak mama zobaczyła listę książek 'do przeczytania' to spojrzała na mnie jakbym się utożsamiała 😁
"Pamiętnik narkomanki" cuuudo 😍 ale następnych części nie mogłam znaleźć ;o
Ja często zachodzę do księgarni, sprzedawczynie mnie znają, bo ledwo przekroczę próg księgarni i słyszę "Nie ma!" 😁 Chyba zamówię sobie przez internet, będę miała co robić wieczorami po ogarnianiu stajni 🙂
Widzę, że nie jestem sama. Również uwielbiam takie filmy, a w szczególności to książki 😍 Mysza chodziło o "Masz na imię Justine". W końcu znalazłam jeden link co odpalił. Zmykam oglądać.
Mysza 'Pamiętnik narkomanki' miałam jako ebook na komputerze i potem 'pamiętnik schozofreniczki' ale jak zaczęłam to mi brakowało jakiegoś środka tam. I jakoś się nie łapię w tym czy tak ma to wyglądać czy jak to było 😵