Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Nie no przestań. Im więcej Grabaża tym lepiej. 😀
flygirl Grabaż zostaje! Tylko,że inny Grabaż  🙂
No to dobrze, będzie Grabażowo. 😅
fuck, nie mogę znaleźć żadnej strony, na której działałby mi ten film online... agggrrr

Jeśli chcesz obejrzeć Requiem, to odpal YT, jest tam cały film i możesz obejrzeć bez głupiego limitu 🙂
No, dobry jest. W ogóle uwielbiam filmy o narkomanach. 😁

Książki też? Ja zwłaszcza książki 😀 a wszystkie moje naj i tak już zostały zekranizowane. Kocham dramaty psychologiczne.
Noo książki tym bardziej. 🙂 Uwielbiam wszelkie filmy i książki o narkomanach, alkoholikach, prostytutkach i w ogóle takie ciężkie.
a mechaniczną pomarańczę widziałyście?  😉
Ja kocham książki Barbary Rosiek 💘
"Pamiętnik narkomanki" czytałam wiele razy i za każdym razem kiedy czytam identyfikuję się z Baśką 😜
Teraz czaję się na "Alkohol, prochy i ja" 🙂
Noo książki tym bardziej. 🙂 Uwielbiam wszelkie filmy i książki o narkomanach, alkoholikach, prostytutkach i w ogóle takie ciężkie.

piona! Bo ja też! Jak pani z biblioteki patrzyła na mnie i wypożyczane przeze mnie książki to miała taką śmieszną minę. A jak mama zobaczyła listę książek 'do przeczytania' to spojrzała na mnie jakbym się utożsamiała  😁

"Pamiętnik narkomanki" cuuudo  😍 ale następnych części nie mogłam znaleźć ;o
Ja często zachodzę do księgarni, sprzedawczynie mnie znają, bo ledwo przekroczę próg księgarni i słyszę "Nie ma!" 😁
Chyba zamówię sobie przez internet, będę miała co robić wieczorami po ogarnianiu stajni 🙂
Widzę, że nie jestem sama. Również uwielbiam takie filmy, a w szczególności to książki  😍
Mysza chodziło o "Masz na imię Justine". W końcu znalazłam jeden link co odpalił. Zmykam oglądać.
Mysza 'Pamiętnik narkomanki' miałam jako ebook na komputerze i potem 'pamiętnik schozofreniczki' ale jak zaczęłam to mi brakowało jakiegoś środka tam. I jakoś się nie łapię w tym czy tak ma to wyglądać czy jak to było  😵
W "pamiętniku narkomanki" w środku książki (bodajże rok 1972) jest wrzucony jakiś list z 1980r. Też nie mogłam się połapać o co chodzi 😁
to i ja się pytam potrzebuje filmu ma być łatwy, lekki i przyjemny tak do piwa w samotności propozycje?  :kwiatek:
Czasem to zagmatwane jest. Ale i tak lubię 🙂

ida Śniadanie u Tiffany'ego? Ja właśnie oglądam z koleżanką przez skype  😁
Heval znam na pamięć, już męczy  🤔
ida  😁 a coś końskiego? 🙂
ida Listy do Julii ? Wybitnie łatwe i miłe  😀
infantil o trafiłaś ! dzięki  🙇
Heval jakoś chyba wyrosłam z typowych "flick" i innych takich  😡 😁
ida Seabiscuit czy Secretariat chyba nie były takie typowe historyjki o konisiach 😉 Już jakiś czas temu oglądałam i średnio w sumie pamietam.
Uwielbiam Seabiscuita i Zaklinacza koni. 😜 Przepiękne są.
ida, Sluby Panienskie. ;> Jesli lubisz te klimaty.

oo właśnie. Zaklinacz koni. Klasyka. Płaczę przy nim ciągle  🙂

to prawda te filmy naprawdę lubię  😍

"listy do Julii"  się nie włączyły i stanęło na "dirty dancing"  😜
ida nie ma za co  😀

Małolatyyyyyyyyy, życie jest pięknie!  💃 💃 🏇 🏇 😅 😅
Mój top "ciężkich" książek/filmów to My, dzieci z dworca Zoo no i Requiem. O ile film miażdży, to książka jeszcze dobija.

Ja się odmóżdżam z infantylną muzyką 😀 tak jakoś dziwnie tęsknota się nasila
Laski, wiecie moze gdzie sa jakies fajne wyprzedaze z bizuteria? Bylam w H&M ale nic mi nie 'wpadlo w oko'  👀
nie wiem czy wyprzedaże, ale w I am jest dużo rzeczy z konikowymi motywami  🏇
Jutro jadę z mamą do Pozka, dobra wiadomość  😀iabeł:
Byłam dziś w kinie na ''kochanie poznaj moich kumpli'' niektóre momenty zaebiste że można się popłakać od śmiechu  👍 😁
I byłam na koniach 💘
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się