ja chyba posprzedaję już wszystko, kask, sztyblety, sztylpy, bryczesy (które i tak wszystkie są na mnie za duże), ochraniacze, owijki... Szkoda mi, ale po co to wszystko trzymać? przynajmniej nie będzie kolejnych bezsensownych "powrotów" do jazd... 🙁
a ja do pokoju muszę sobie tylko znaleźć materiał na zasłonki i jakieś dodatki, większość mebli wymieniona, będę miała robioną z gipsu taką jakby półkę pod sufitem na wszystkie kartony, stare książki itd, do tego malowanie, aaah 😍
mania chyba też tak zrobię... większość sprzętu była docelowo na moją drobną wielkopolkę, która została sprzedana 🙁 🙄 teraz mam dwie ślązaczki (takie potężne, very massiv :hihi🙂 i muszę kupić siodło - czyli potrzebuję ok. 2000 zł, żeby zacząć jeździć, chciałabym w wakacje zacząć, ale na to się nie zanosi, na razie tłumaczę się, że są źrebaki i kłopot jest. muszę zarobić, posprzedawać co niepotrzebne i kupić, ot co. 👀
Ida świetnie Model wygląda 😍 Czekamy na Ciebie z Kubsztalem, potrzebujemy fryzjera 😀iabeł: Arroch suuuper ! 😅 Badzioch się rozkręca 🙂 maiiaF ja też miałam sprzedać sprzęt, ale jakoś rodzice mnie odwiedli od tego pomysłu - i słusznie. Ja bym nie sprzedawała na twoim miejscu tego "najpotrzebniejszego" sprzętu 😉 Nigdy nic nie wiadomo 🙂
Mysza, no niby nic nie wiadomo, ale ja już tyle razy wracałam do koni i ciągle kończyło się tak samo- właśnie, kończyło się 😵 i teraz może nawet będzie lepiej, jak sprzedam, bo jak posprzedaję wszystko to już napewno nie wrócę do jazd, a tak, to znowu się gdzieś w stajni podczepię i znowu będę żałować 🤔wirek:
maiiaF ja miałam sprzedać sprzęt, zaczęłam pisać "ogłoszenia" (fejs, nk, photoblog, itd), a kilka dni później zaopatrzyłam się w konia 😁 Też miałam już nie wracać do jazd, nigdy nie mów nigdy ! 🙂 Ida Ale będziesz miała cięcia, on ma grzywę jak mamut 😂
Mysza, problem jest taki, że ja wiem, że prędzej czy później wrócę, i prędzej czy później wsiądę na jakiegoś konia... a chyba po prostu już nie chcę...
Aaaaaaa ! kmflkesnfkejnf ! Aaaaaaa! Rzygusiam tęczusią 😜 Będę miała fiordka przez 2 miesiące na oku, koło domu 😜 Siano, boks, pastwiska - wszystko za darmo - muszę sobie to tylko ogarnąć 😅 Lajf is bjuti 💃
Heval poszło PW ze zdjęciami 🙂 Nope A żebyś wiedziała 😀 Wieczorem ktoś tak podniósł mi ciśnienie, że jakby fotoradary działały, to zarobiłabym z 5 mandatów w 10 minut 😁 A tu taka wiadomość na sam koniec 😍