Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

ja chyba posprzedaję już wszystko, kask, sztyblety, sztylpy, bryczesy (które i tak wszystkie są na mnie za duże), ochraniacze, owijki... Szkoda mi, ale po co to wszystko trzymać? przynajmniej nie będzie kolejnych bezsensownych "powrotów" do jazd... 🙁

a ja do pokoju muszę sobie tylko znaleźć materiał na zasłonki i jakieś dodatki, większość mebli wymieniona, będę miała robioną z gipsu taką jakby półkę pod sufitem na wszystkie kartony, stare książki itd, do tego malowanie, aaah 😍
mania chyba też tak zrobię... większość sprzętu była docelowo na moją drobną wielkopolkę, która została sprzedana  🙁 🙄 teraz mam dwie ślązaczki (takie potężne, very massiv  :hihi🙂 i muszę kupić siodło - czyli potrzebuję ok. 2000 zł, żeby zacząć jeździć, chciałabym w wakacje zacząć, ale na to się nie zanosi, na razie tłumaczę się, że są źrebaki i kłopot jest. muszę zarobić, posprzedawać co niepotrzebne i kupić, ot co.  👀
Małolaty, ja mam takie pytanko.
Co to jest u koni 'rak ogona'  🤔 jak to się objawia, leczy i na ile to jest poważne. I czy coś takiego w ogóle jest?
Galopowałam dzisiaj na Badziu  💃
Arroch łaaaa 😅 masz jakieś zdjęcia? 🏇 💃
Arroch, jak się cieszę! 😀
Arroch suuuuuuuuper!  💃  😜  🏇 Właśnie, właśnie, zdjęcia są?
Arroch super ! bardzo się cieszę, że udało się wam  🏇 🏇
Arroch straszzznie się ciesze !! super !!  🏇 🏇 😅 😅
Ida świetnie Model wygląda 😍 Czekamy na Ciebie z Kubsztalem, potrzebujemy fryzjera 😀iabeł:
Arroch suuuper ! 😅 Badzioch się rozkręca 🙂
maiiaF ja też miałam sprzedać sprzęt, ale jakoś rodzice mnie odwiedli od tego pomysłu - i słusznie. Ja bym nie sprzedawała na twoim miejscu tego "najpotrzebniejszego" sprzętu 😉 Nigdy nic nie wiadomo 🙂
Mysza, no niby nic nie wiadomo, ale ja już tyle razy wracałam do koni i ciągle kończyło się tak samo- właśnie, kończyło się 😵 i teraz może nawet będzie lepiej, jak sprzedam, bo jak posprzedaję wszystko to już napewno nie wrócę do jazd, a tak, to znowu się gdzieś w stajni podczepię i znowu będę żałować 🤔wirek:
Chyba prawie mnie przekonałyście co do tego sprzętu... no i tak będę musiała to przemyśleć jeszcze,ale pewnie zostanie.Dzięki Małolaty  :kwiatek:

edit : Maiia ze mną jest tak,że dwa razy w roku (wakacje i ferie) jeździć będę, bo z obozów w G. nie zrezygnuje, więc takie ot obozowe jeździectwo  🙄
Mysza polecam się  😎
niedługo dostanę zdjęcia z niedawnej wizyty w stajni, mojego fotografa więc Was zarzucę focirkami  😀 😂
Arroch łaaaa 😅 masz jakieś zdjęcia? 🏇 💃

po polach galopowałam więc zabrakło fotografa, ale jutro wsiadam na ujeżdżalni to nadrobię  :kwiatek:

Mysza, Kamita01infantil, madmaddie, borkowa.  :kwiatek: :kwiatek: ja też się strasznie cieszę, micha mi się całyyy dzień cieszy dzisiaj  😜 😜
maiiaF ja miałam sprzedać sprzęt, zaczęłam pisać "ogłoszenia" (fejs, nk, photoblog, itd), a kilka dni później zaopatrzyłam się w konia 😁 Też miałam już nie wracać do jazd, nigdy nie mów nigdy ! 🙂
Ida Ale będziesz miała cięcia, on ma grzywę jak mamut 😂
Mysza, problem jest taki, że ja wiem, że prędzej czy później wrócę, i prędzej czy później wsiądę na jakiegoś konia... a chyba po prostu już nie chcę...

Arroch, to czekamy 🏇
Arroch cudowna wiadomość  🙂
Ida bardzo ładnie Modelowi w tej grzyweczce, tylko góra trochę odstaje, ale też miałam ten problem.  😁
nope no niestety odstaje ale dzisiaj się dowiedziałam, że jak się przerwie to powinna się ułożyć więc jutro popoprawiam  😉
Aaaaaaa ! kmflkesnfkejnf ! Aaaaaaa! Rzygusiam tęczusią 😜
Będę miała fiordka przez 2 miesiące na oku, koło domu 😜
Siano, boks, pastwiska - wszystko za darmo - muszę sobie to tylko ogarnąć 😅
Lajf is bjuti 💃
mogęmogęmogęmogę? 😁
tak o jest [sub]przynajmniej na razie...[/sub]:  😍 💘 😜 😜 💃 😍  💘 💃 💃 😜 😍 💘 💘 💃 💘 💃 😍 💃 😜

dziękuję dobranoc 😁
Mysza to super! Dawaj jakieś zdjęcie swojego ogona, bo ja to w życiu nie widziałam go!
maiia love love?  👀
Heval, nooo, powiedzmy 😁 ale tak milion spraw co myślałam, że się naprostowało zaraz się sypnęło, a teraz już chyba prostuje się na dobre 😜
maiia, Mysza ależ cukierkowo  😀
Heval poszło PW ze zdjęciami 🙂
Nope A żebyś wiedziała 😀 Wieczorem ktoś tak podniósł mi ciśnienie, że jakby fotoradary działały, to zarobiłabym z 5 mandatów w 10 minut 😁
A tu taka wiadomość na sam koniec 😍
Mysza, pocieszę się jeszcze Twoim szczęściem i już mogę umrzeć ze szczęścia 😜
maiiaF skalkulujmy swoje szczęście 😁 Będzie go dwa razy więcej 😁
Mysza, myślę, że będzie go dużo za dużo jak na dwie osoby 😁
Oj tam oj tam, na zdrowie nam to tylko wyjdzie 🥂
Możecie się podzielić ze mną trochę tym szczęściem, dziewczyny  😁
Heval, ja swojego nie oddam, wybacz 😁 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się