Heval, może nie do końca chodzi o inne pokolenie, a raczej inny czas przybycia do kącika 😉 były gorsze i lepsze czasy, kącik tracił już swoją magię, przez odejście kilku osób, pojawiły się nowe, ale sentyment zostanie 😉
Kurde o 6 mam jutro wstać, a przez te wspominki wcale spać nie pójdę chyba 😁
[quote author=Heval link=topic=30353.msg1456259#msg1456259 date=1341871064] Może tylko ja to tak przeżywam ale poczułam po prostu sugestie, że mam sobie iść bo jestem z nowych i popsułam Wam atmosferę. Nie wiem szczerze mówiąc, które są te fajne, które nie zdaniem tych "starych"?
tez czasem mam takie wrazenie. 😉 ale nie, nie mam zadnych pretensji, tak jak mowi Mysza - kiedys bylo tu 'u was' inaczej. moze po prostu lepiej. : ) [/quote]Hermes no ale chyba aż tak nie skaczemy do gardeł?
Może tylko ja to tak przeżywam ale poczułam po prostu sugestie, że mam sobie iść bo jestem z nowych i popsułam Wam atmosferę. Nie wiem szczerze mówiąc, które są te fajne, które nie zdaniem tych "starych"?
Nowi byli, są i będą. Stwierdzam iż wcale nie w fakcie takim że są "nowi" leży problem. Chociażby nawet w tym, że nowi ze starymi nie umieją sie dogadać i to wina obu stron, ograniczania sie do interesowania sie wpisami ludzi których sie "lubi", zna albo nie wiem co, auć... przepraszam bardzo ale kiedyś sie czytało wszystko i o wszystkim rozmawiało, nawet o tym, ze kogoś spodnie obcierają (przykład ta 700strona) 😎 I każdy sie zainteresował a nie jedna, znajoma osoba
Hermes, no to moze nie pokolenie, ape wlasnie czasy. Pozmienialo sie i tematy sie zmienily i styl rozmowy. A ja mam lat 18,5 ;D ale znajomi mowia, ze ja stara malutka jestem, wiec moze nie warto mnie sluchac 😉
przepraszam bardzo ale kiedyś sie czytało wszystko i o wszystkim rozmawiało, nawet o tym, ze kogoś spodnie obcierają (przykład ta 700strona) 😎 I każdy sie zainteresował a nie jedna, znajoma osoba
Jasnowata, dokładnie! 🙂 nas można powiedzieć od 1,5 roku(?) wychowuje ten kącik. Dostawaliśmy od wszystkich wsparcie, ale jak trzeba było to i opierdziel był grany. Teraz to..no jest inaczej po prostu. Nie ma co ukrywać, przez ten czas ludzie się zmienili i już mają inne priorytety 😉
Porobiły się tutaj tzw "obozy", nikt nic na to nie poradzi 😉 Wcześniej tego nie było. Kiedyś mogłam sobie tutaj napisać "Dziewczyny, wiecie co? Pierdolę szkołę, będę ninja", a reszta by przytaknęła i "poszła" moimi śladami. Dziś większość spojrzałaby na to krzywo. Amen. Hermes ja jutro mam wstać o 6:50 i zawieźć babcię na rehabilitację 😵 Po dzisiejszym dniu (w sumie wczorajszym) mam dosyć samochodów 😁
Ja samą voltę czytam od 2010 r. (właściwie wątki końskie), a konto założyłam, i zaczęłam się jako-tako udzielać dopiero w tym roku 😉. Sama mam te 17 lat, nie często się udzielam w Kąciku, bo czasu mi zwykle brakuje, ale mimo wszystko uważam, że jest tutaj nadal bardzo przyjemnie 🙂. Nie wiem, jak było kiedyś, nie wracam do archiwum, bo nie czuję takiej potrzeby. Mimo wszystko ciągle poznaję nowych koniarzy z mojego otoczenia, z czego bardzo się ciesze, i uważam, że to taka mała voltowa końska rodzinka, bez względu na to, kto ile już tutaj siedzi, zawsze (o ile zachowuje podstawowe zasady kultury) jest tutaj serdecznie witany 😀 (to tak a propos wspominek)
Ja samą voltę czytam od 2010 r. (właściwie wątki końskie), a konto założyłam, i zaczęłam się jako-tako udzielać dopiero w tym roku 😉. (...) Mimo wszystko ciągle poznaję nowych koniarzy z mojego otoczenia, z czego bardzo się ciesze, i uważam, że to taka mała voltowa końska rodzinka, bez względu na to, kto ile już tutaj siedzi, zawsze (o ile zachowuje podstawowe zasady kultury) jest tutaj serdecznie witany 😀 (to tak a propos wspominek)
o to to !
jestem tak genialna, ze nie pomyslalam o tym, ze wnioski o przyjecie do bursy trzeba skladac tak wczesnie. 🙄 teraz jest 100osob na liscie rezerwowej i raczej zerowe szanse na dostanie sie tam. no coz, szukam stancji. glupia Ala.
Ja bym chciała tak z 57/58. Od października będę chodzić z mamą no ćwiczenia obwodowe. Przy zakupie karnetu jest nieograniczona ilość wejść, już się doczekać nie mogę. 😅
losieq, znamy się, oj znamy, ale jak nowe małolaty są normalne nie jakieś rozwydrzone bachory, że tak powiem to i jest miło i przyjemnie. 😉 nam zależy tylko na tym, żeby nie było skakania do gardeł, znów móc się powyżalać, pogadać na luzie o wszystkim, móc pomóc, pogadać na PW jak większy problem 😉
Hola,nie tylko problem 😉 Osobiście "zaliczyłam" kilka miłych chwil na rozmowie chociażby z Alabamką czy też fly albo mad pewnie juz nawet nie pamiętają 😎 niestety trafiłam do wątku w bardzo burzliwym okresie mojego życia i jakoś tak się rozmyło moje wejście w towarzystwo..Ale mimo to-mimo,że udzielałam się mało i szybko przestałam to pamiętam jaka była atmosfera..nie ważne,ze byłam nowa,od razu jakoś załapałam kontakt i było o czym gadać 🙂 ale cóż,było minęło.Już się zamykam i nie psuję wspominkowej atmosfery :kwiatek:
edit:produkujecie posty z prędkością pocisku i wyskoczyłam z tematu na domiar złego..
[quote author=mils link=topic=30353.msg1184362#msg1184362 date=1321057010] Odwala wam na stare lata. 😁
Bywa 😁 I'm here without you baby ... 💃 [/quote] 😁 Alabamka, Alamammmmka... 😀
Fin też nie możesz się doczekać?
robakt ja również już się kręcę z niecierpliwości. 😂
Melduje, ze Alabamka dopiero zabiera sie do roboty. Przeze mnie, wybaczcie. 😡
Jestem z natury niecierpliwa i się wprost nie mogę doczekać 🙂
Robakt ja też, ja też! 🏇
Alabamka oszalejemy z ciekawości 😜 Ja chcę juuuż 🏇 wybaczcie, strasznie niecierpliwa jestem 😂
Oszaleć to mało powiedziane! Szkoda, że KOGOŚ teraz nie ma online 🙂
No kurde, też nie mogę usiedzieć! 😅
Zły KTOŚ! 🤬 KTOSIU wracaj!
KTOSIU... Gdzie jesteeeeeś? 🙂
W kiblu na półce. 😎
Obraziłam się 🙁 Żart 👀 Z tego czekania, głupoty mi w głowie 😀
Ja już szaleję. 🏇
A co jeśli ktosiowi zabraklo prądu? 🙁
nie zabrakło, bo jest na gadu 😁
Nie mogę się doczekać tak jak wy! 😀
Już niedługo. 💃
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1165720#msg1165720 date=1319479096] ja myślę że ma dziś lepsze rzeczy to do roboty niż siedzenie przed kompem 😉 [/quote] chyba juz gotowe, z tego co wiem, 😅
😂 😂 Jak się to czyta... melduje, że gotowe. Tylko wiecie co zrobić i ...
Łuhuhuhu! 💃 😅
WANTED! :emota2006098: KTOŚ!
Alabamko to nie ładnie się wyśmiewać! 😎
MUSIALAM 😡 Jeeej, pamiętam to jak dziś, te emocje 💃
lacuna, tak nie pamiętałam przyznaje sie bez bicia ale jak napisałaś to już nawet wiem o czym było, również mile wspominam :kwiatek:
CzarnaGrzanka, pokazałam, że jestem blondynką w pełnej skali 🙄 siedział ten dziad na suficie, rzuciłam go klapkiem i....dostałam w drodze powrotnej kapciem w łeb 😂
CzarnaGrzanka, pokazałam, że jestem blondynką w pełnej skali 🙄 siedział ten dziad na suficie, rzuciłam go klapkiem i....dostałam w drodze powrotnej kapciem w łeb 😂
😂 Ja toczę walki ciągle z tymi długonogimi. To jeden cwaniak jakiś, trzy razy go z odkurzaczem ganiałam i się wciągnąć nie da :/