Vana ja to Wam powodzenia życzę, żebyście dojechali cali i zdrowi... Bo to jednak kawał drogi, a ta pogoda zdecydowanie demotywuje ;p. Aaaa wgl wiedziałaś, że u nas w szkole terror jest? Szłam sobie dzisiaj spokojnie po schodach i ni z tego, ni z owego, dostałam centralnie w głowę dużą kulą ze śniegu... 🤔 wyobraźcie sobie moją minę, kiedy odrzuciło mi głowę od uderzenia i zaczęłam się zastanawiać co to i skąd przyleciało 😁
Egonowa ja, ja mam. Na taka, z której mama mnie nie zabierze.
Trzeba zrobić tak, żeby nawet mama się nie dowiedziała 🤣 Mam taki pomysł. Może wszyscy podajmy nazwy sowich pb ? 😉 Ja dzisiaj w drodze do szkoły klęłam jak szewc pod nosem (dodam może, że szłam w butach na obcasie), bo na chodnikach lód i zero soli/piasku tylko przyprószone śniegiem. 🤬
Ja chodzę w trekingach z decathlonu i jak na razie ani razu się nie pośliznęłam 😉 nawet dzisiaj dziarsko złaziłam z oblodzonej górki 😅 Aczkoliwke fajnie to wyglada. Elegancki płaszczyk, berecik, jeansy tez niczego sobie i... traktory na nogach 😁 Ale co tam, wystarczy mi połamanych kończyn 😉
>Aaaa wgl wiedziałaś, że u nas w szkole terror jest? Szłam sobie dzisiaj spokojnie po schodach i ni z tego, ni z owego, dostałam centralnie w głowę dużą kulą ze śniegu... 🤔 wyobraźcie sobie moją minę, kiedy odrzuciło mi głowę od uderzenia i zaczęłam się zastanawiać co to i skąd przyleciało 😁
😂
No więc tak: Wycieczka do Wawy, od nas to jak się nie mylę ze 250km, wyjeżdżamy o 8, wracamy o 1-2 w nocy, ale ogólnie na dworze nie będziemy chyba wcale bo główny cel - Teatr Komedia 😍 😁 Zabieram się chyba w mój niezawodny, stajenny, malutki plecaczek, a niech tam... będę wyglądać jak wariat, bo mam moją nową, męską kurtkę narciarską 😂 traperaki i ten plecak, a dziewczyny pewnie kozaczki, płaszczyki itd... aaale co tam, będę reprezentować końską społeczność 😉
Vana zrobisz nam reklamę 🤣 ja bym strasznie nie chciała iść jutro do szkoły, na czole wykwitł mi taki pryszcz, że chyba mam własną orbitę, nie ciepię swoich genów
Vana nie osłabiaj mnie, bo własnie wybierałam się na dwór... 😁
A ja powiem Wam, że zaczęłam ogarniać chemię na korki. Po przeczytaniu 1 strony, moja mina wyglądała mniej więcej tak, jak wtedy, kiedy dostałam tym śniegiem w szkole 😁 Witaj rozszerzona chemio, witajcie ogniwa 😎
[quote author=Jasnowata link=topic=30353.msg790883#msg790883 date=1291140616] Od razu mówię, że fbl nie mam :P
a facebooka masz? albo nk? ;> [/quote]
Nie mam, nic nie mam 😎 Kieruję się słowami: "Jak chcesz wiedzieć co u mnie słychać, to się zapytaj" 😎 Tak więc posiadam tylko konta na r-v i ŚK oraz g-g, a no i jeszcze picassę, ale brak w niej aktualnych zdjęć 😉
Arroch, a co Badzio taki chorowity? Niegolony, nie stoi w przeciągu, to niby czemu się przeziębił? 🙁
Arroch, a co Badzio taki chorowity? Niegolony, nie stoi w przeciągu, to niby czemu się przeziębił? 🙁
no, bo głupki z angielskiej skracają sobie drogę otwierając te drzwi koło nas i bez przerwy stoją otwarte na oścież, bo albo zapominają zamknąć, albo "PRZECIEŻ ZARAZ X BĘDZIE WYCHODZIĆ!!!!" 🤔wirek: chciałam go w derę zapakować, ale głupi polar z pasami jeszcze nie przyszedł - zamówiłam go 2tyg temu :/ - a 2 mam bez pasów i ściąga ją po 20 min 😕
http://picasaweb.google.com/kayka46 - stary album. Powinnam powywalać większośc zdjęć, bo aż wstyd jak się kiedyś jeździło i co się z koniem robiło 🍴 http://picasaweb.google.com/106052470099517996635 - tu nowszy album, ale też nie ma się czym chwalić 😉 czekam tylko na jakiegoś fotografa, żeby nam pocykał trochę aktualnych, bo sporo się zmieniło i zmienia się nadal 😉
Ooooo mamo ale zimno! Palce u nóg mi odmarzły... 😵 Na termometrze u mnie -15. Ale powiem Wam, że park wygląda nieziemsko 😜 niezły klimat - wszędzie biało i ogromna mgła jest... coś pięknego 😍
Mnie będzie jutro wstyd, bo jadę do stajni pod wieczór i nie wiem, z czego to wynika (zmęczenie?), ale o takich porach nigdy nic mi nie wychodzi tak, jak bym chciała 👿