Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Vana ja to Wam powodzenia życzę, żebyście dojechali cali i zdrowi... Bo to jednak kawał drogi, a ta pogoda zdecydowanie demotywuje ;p.
Aaaa wgl wiedziałaś, że u nas w szkole terror jest? Szłam sobie dzisiaj spokojnie po schodach i ni z tego, ni z owego, dostałam centralnie w głowę dużą kulą ze śniegu...  🤔 wyobraźcie sobie moją minę, kiedy odrzuciło mi głowę od uderzenia i zaczęłam się zastanawiać co to i skąd przyleciało  😁
Egonowa ja, ja mam. Na taka, z której mama mnie nie zabierze.

Trzeba zrobić tak, żeby nawet mama się nie dowiedziała  🤣
Mam taki pomysł. Może wszyscy podajmy nazwy sowich pb ?  😉
Ja dzisiaj w drodze do szkoły klęłam jak szewc pod nosem (dodam może, że szłam w butach na obcasie), bo na chodnikach lód i zero soli/piasku tylko przyprószone śniegiem.  🤬
Ja chodzę w trekingach z decathlonu i jak na razie ani razu się nie pośliznęłam 😉 nawet dzisiaj dziarsko złaziłam z oblodzonej górki  😅
Aczkoliwke fajnie to wyglada. Elegancki płaszczyk, berecik, jeansy tez niczego sobie i... traktory na nogach  😁 Ale co tam, wystarczy mi połamanych kończyn 😉
>Aaaa wgl wiedziałaś, że u nas w szkole terror jest? Szłam sobie dzisiaj spokojnie po schodach i ni z tego, ni z owego, dostałam centralnie w głowę dużą kulą ze śniegu...  🤔 wyobraźcie sobie moją minę, kiedy odrzuciło mi głowę od uderzenia i zaczęłam się zastanawiać co to i skąd przyleciało  😁

😂

No więc tak:
Wycieczka do Wawy, od nas to jak się nie mylę ze 250km, wyjeżdżamy o 8, wracamy o 1-2 w nocy, ale ogólnie na dworze nie będziemy chyba wcale bo główny cel - Teatr Komedia  😍  😁
Zabieram się chyba w mój niezawodny, stajenny, malutki plecaczek, a niech tam... będę wyglądać jak wariat, bo mam moją nową, męską kurtkę narciarską  😂 traperaki i ten plecak, a dziewczyny pewnie kozaczki, płaszczyki itd... aaale co tam, będę reprezentować końską społeczność 😉
Vana zrobisz nam reklamę 🤣
ja bym strasznie nie chciała iść jutro do szkoły, na czole wykwitł mi taki pryszcz, że chyba mam własną orbitę, nie ciepię swoich genów
Odezwijcie się do mnie na fbl i napiszcie kto jest kto, bo ja tylko klikam "kto ma mnie w znajomych?" i dodaję trochę na ślepo  😁

W Lbn -21 stopni  😵
Od razu mówię, że fbl nie mam :P
W Lbn -21 stopni  😵

O ja pier...  😵
To i u nas podobnie  🤔wirek:

a facebooka masz? albo nk? ;>

Vana, no mało nie zemdlałam jak zobaczyłam tą kosmiczną liczbę  🤔
Wyszłam na dwór z godzinę temu, to nie powiem, ściska człowieka, ale ja tam tak luuubię  😀
A ja się zaczynam martwić co tam u mojego konia... mam nadzieję, że się nie rozchoruje bardziej...
hahaha, a Kuusamo przed mistrzostwami było -18
jaki z tego wniosek?
zimniej u nas niż w Finlandii
ale ja tam lubię
Vana nie osłabiaj mnie, bo własnie wybierałam się na dwór...  😁

A ja powiem Wam, że zaczęłam ogarniać chemię na korki. Po przeczytaniu 1 strony, moja mina wyglądała mniej więcej tak, jak wtedy, kiedy dostałam tym śniegiem w szkole  😁
Witaj rozszerzona chemio, witajcie ogniwa  😎
[quote author=Jasnowata link=topic=30353.msg790883#msg790883 date=1291140616]

a facebooka masz? albo nk? ;>
[/quote]

Nie mam, nic nie mam  😎 Kieruję się słowami: "Jak chcesz wiedzieć co u mnie słychać, to się zapytaj"  😎 Tak więc posiadam tylko konta na r-v i ŚK oraz g-g, a no i jeszcze picassę, ale brak w niej aktualnych zdjęć 😉

Arroch, a co Badzio taki chorowity? Niegolony, nie stoi w przeciągu, to niby czemu się przeziębił? 🙁

Arroch, a co Badzio taki chorowity? Niegolony, nie stoi w przeciągu, to niby czemu się przeziębił? 🙁

no, bo głupki z angielskiej skracają sobie drogę otwierając te drzwi koło nas i bez przerwy stoją otwarte na oścież, bo albo zapominają zamknąć, albo "PRZECIEŻ ZARAZ X BĘDZIE WYCHODZIĆ!!!!"  🤔wirek: chciałam go w derę zapakować, ale głupi polar z pasami jeszcze nie przyszedł - zamówiłam go 2tyg temu :/ - a 2 mam bez pasów i ściąga ją po 20 min 😕

daj linka do picassy  :kwiatek:
http://picasaweb.google.com/kayka46 - stary album. Powinnam powywalać większośc zdjęć, bo aż wstyd jak się kiedyś jeździło i co się z koniem robiło  🍴
http://picasaweb.google.com/106052470099517996635 - tu nowszy album, ale też nie ma się czym chwalić 😉
czekam tylko na jakiegoś fotografa, żeby nam pocykał trochę aktualnych, bo sporo się zmieniło i zmienia się nadal 😉
Ooooo mamo ale zimno! Palce u nóg mi odmarzły...  😵
Na termometrze u mnie -15.
Ale powiem Wam, że park wygląda nieziemsko  😜 niezły klimat - wszędzie biało i ogromna mgła jest... coś pięknego  😍
Jasnowata weź przestań! to mi powinno być wstyd co ja z koniem robię  😵
Mnie będzie jutro wstyd, bo jadę do stajni pod wieczór i nie wiem, z czego to wynika (zmęczenie?), ale o takich porach nigdy nic mi nie wychodzi tak, jak bym chciała 👿
Ja mam misję. Muszę przekonać panicznie bojącą się koni osobę. Mam plan, ale macie jakieś propozycje ?
idziosława, ale skoro panicznie się boi, to po co i do czego ją przekonywać? Do jazdy?
breakawayy nie rób mi smaka, przecież nie będę lecieć  😁
madmaddie, w wolnej chwili, jeśli możesz, odpisz mi na PW :kwiatek:
kucyk też cie dodałam. 😉
Egonowa raczej się tak nie da, mam zniknąć na całą noc? 😀

Jak ja Wam zazdroszczę śniegu! U nas bezwstydnie sucho, mróz i słońce. Ale tylko -4. No co jest.  🙁

Pierwszy raz w życiu umiem coś na matmę.  😜 Kosztem geografii, ale to nic.
Vana a powinnaś, bo to piękny widok!  😍

Zazdroszczę, bo ja nie...

breakawayy, to może ja przyjadę popatrzeć i przy okazji pogadamy? Bo na gg jestem zwykle tylko na 10-15 minut... Chyba że poczekamy z tym do piątku 🙂
Co to za jakieś potajemne spotkania?  😁
Wcale nie potajemne, chodź, razem się do break wprosimy 😉
Finku, a co z moją derką? ;>
kucyk też cie dodałam. 😉
Egonowa raczej się tak nie da, mam zniknąć na całą noc? 😀

Jak ja Wam zazdroszczę śniegu! U nas bezwstydnie sucho, mróz i słońce. Ale tylko -4. No co jest.  🙁

Oczywiście ! Pod pretekstem "nocuję u koleżanki"  😁

Ja jutro jadę do stajni. Kucyk stał 3 dni. Będzie ostro  😜 
Właśnie zdałam sobie sprawę, że nic nie umiem na jutro...nieciekawie  🤔

http://www.photoblog.pl/silverpanther    <------- mój photoblog jak ktoś doda do znajomych to napiszcie w komentarzu żebym wiedziała kto  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się