Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

mils no ja w wakacje zawsze w Ełku urzęduję  😎
Hermes o jak miło! 🙂 Może ci zrobimy koński nalot z obozu. 😀 Chyba, że pojedziesz ze mną. 😀
O Boże! Siedziałam przed chwilą na zapytaju i znalazłam to: "Mojemu koniu spuchła noga a ja nie wiem dlaczego teraz jest juz lepiej ale wczesniej mocno kulal co robic i jakie laki stosować ?"... 😵
1. Jak osoba, która kocha konia może pisać "koniu"? Ok, zrozumiem, jeśli ktoś nie jest dobry z polskiego, ale...
2. Jak można mieć konia i nie wiedzieć co robić, kiedy koniowi spuchła noga? 😲 Według mnie powinien być zakaz posiadania konia dla takich osób...
Hermes w Ełku stoi moje dziecię kochane 🙂

A moje poświęcenia mnie przerastają... Pić na peewno dużo nie będę, po ostatnim przedstawieniu moim  😎 ale 2 piwka nie zaszkodzą w sumie ;p

Iiii ja jutro wsiadam na kobyłę  😅 ale będę mieć torpedę... zapewne dołączę do klubu spadających/prawie spadających  😎
breakawayy to w wakacje możemy się umówić to się spotkamy na jakąś "kawę"  😁
I tak btw jak się twoje dziecię nazywa?  😉
Kobalt 😉 tylko nie wiem, czy nie jest już w Warszawie, bo dziewczyna generalnie z Warszawy, w wakacje siedzi w Ełku, jest tam chyba instruktorką 😉. Więc na wakacje tam stał. Miała go przenosić do Warszawy, ale z tego co pisała, to miejsca nie mogła znaleźć...  🙁
a czy on nie jest przypadkiem kary? i angloarab?
Gniady małopolak 😉. Właścicielka nazywa się Kinga, studia zaczęła w tym roku 😉.

[img][[a]]http://i970.photobucket.com/albums/ae181/break-albumy/Konie/10%2006%2024/DSCN0376.jpg?t=1290794809[[a]][/img]
to ten pan 😉
A on nie stał w te wakacje w stajni "Hadrian" w Ełku ? 🤔
Nie mam pojęcia szczerze mówiąc... Podawała mi stronę stajni, ale zaginęła w akcji gdzieś  🤔

Tu masz zdjęcie z Ełku, może poznasz 😉
(ktoś pisał komentarz, że to Krzywe - jest tam coś takiego?)

Aaa to znam tą stajnię  😉
I jakie tam warunki mają, dobre? Nie mam się o co martwić? 🙂
Dobre, dober i fajna atmosfera.  😉
breakawayy moja koleżanka była na obozie w Krzywym i o ile to ta sama stajnia, to mówi, że warunki są dobre i atmosfera jest fajniutka. 🙂 Z tego co ja sama widziałam u niej na zdjęciach to też wygląda to fajnie. 🙂 Jak chcesz to mogę ci podać parę linków z tymi zdjęciami. 🙂
122 strona już? Małolaty, nie produkujcie tak szybko 🤣
Hermes aa genialne rajtki i buty  😜

A propos zakupów to mnie czeka kupienie jakiegoś fajnego płaszczyka na zimę 😉 Mam nadzieję, że coś znajdę, bo nie rpzepadam za długimi zakupami, przymierzaniem itp. 😎

ej, nie tak szybko, ja właśnie wróciłam z zakupów i buty owszem są, ale ile człowiek nerwów straci, czy naprawdę w sklepach nie ma nic normalnego? 🍴 normalnych trampek, glanów, bluzek... 😵 wszędzie modne rzeczy a biorąc pod uwagę jak dzisiaj moda wygląda...
Huh, jakąś godzinę temu wróciłam z zakupów, potem wyszłam z psem i... padam  😲
Nienawidzę zakupów, nie nie nie! Tym bardziej że nie ma nic fajnego w tych tandetnych sklepach, no.

Hermes najs, najs  😜 Ale ja bym zabiła się na takim obcasie o:
wszędzie modne rzeczy a biorąc pod uwagę jak dzisiaj moda wygląda...

madmaddie dlatego nie lubię zakupów ;p

Czy tylko na ja nich dzisiaj nie byłam?

Siedziałam w stajni, odkopałam mojego konia, pojeździłam, wypucowałam go i ogarnęłam mój kącik w siodlarnii w ramach świątecznych porządków  😅 i pod choinkę zażyczę sobie większą skrzynkę na sprzęt, bo przestaję się mieścić  😜
Happiowa lepiej w stajni niż na zakupach 😀

btw. moja koleżanka kradnie księdzu internet
Hermes to się cieszę 😉

mils bardzo poproszę! 😉

właśnie dziś napisała do mnie właścicielka Kobalta, na dniach zabiera go do W-wy. Dopiero boks znalazła, mówi, że bardzo ciężko było... Ale na szczęście już jest 🙂. Trenera ma, plany co do konia są, no i bardzo zadowolona z jego możliwości, więc mam ogromną nadzieję, że będę mieć powody do dumy niedługo  😜
breakawayy Będziesz, będziesz miała powody <D Trzymam kciuki.

A właśnie, co do moich zakupów, to masa kosmetyków. Począwszy od szampony, skończywszy na kredce do oczu 😉

madmaddie księdzu? Toż to nie po bożemu  😁

Swoją drogą dziewczęta, jak planujecie nadchodzący weekend? I co z naszym lubelskim spotkaniem? :>
Tyle napisałyście, że nie mam siły czytać.  😵
Mika bo trzeba sobie hasło do sieci zakładać 😂

a co do weekendu, pouczyć się, odpocząć, i na nic więcej czasu nie starczy.. 😵
Ja dzisiaj impreza  💃 A jutro od rana w teren z tatą, oczywiście nie końmi, a jeepami  😁
U mnie weekend zapowiada się nawet fajnie, teraz oglądam film o koniach (o koniach jak o koniach, coś tam czasem zarży  😉), zaraz się ogarniam i idę z psem, potem do konia, potem obiad, potem może pójdę uczyć koleżankę fizyki, potem się będę uczyć historii, potem pojadę z tatą po drewno, potem będę robić z mamą pierniki...potem może pójdę na siłownię, a potem będę leżeć i oglądać jakiś film  😁

A jutro będę robić z koleżanką projekt o Hiszpanii, bo w przyszłym roku gościmy Hiszpanów  😎
Happiowa mmm, Hiszpania  💘 uwielbiam ten kraj, ale przez moją nauczycielkę od hiszpana znienawidziłam ich język... 🍴
Happiowa no to widzę dużo do roboty masz.

Hm... Hiszpania, jak Hiszpania, ale Hiszpanie  💘
Hiszpanie do chłopaków, ja będę miała Hiszpankę  😉

Przed wyjazdem też uczyliśmy się hiszpańskiego, ale kiepsko nam szło  😂
Ja już hiszpańskiego uczę się drugi rok, a i tak nic nie umiem, bo nam babkę zmienili i jest strasznie chamska. 👿
ja się zapisałam na hiszpański jako dodatkowy język, a tak uczę się francuskiego. w sumie nie wiem dlaczego bo uwielbiam Skandynawię(zwłaszcza Finlandię :kocham🙂 ale czemu nie? lepiej idzie jak się nie dostaje ocen, chciałam jeszcze włoski do kolekcji, ale u nas w szkole nikt nie uczy 😜

a teraz uwaga kolejne moje przemyślenia 🤔wirek:
co wpływa na to że jesteśmy tacy różni? co sprawia że dla jednych osób w moim wieku największym zmartwieniem jest kolor lakieru do paznokci, a inne przypinają się do drzewa?  co sprawia że dojrzewamy szybciej wolniej, że dojrzewamy w ogóle, że mamy zdrowy rozsądek lub nie. to co przeżywamy wpływa na nas zupełnie inaczej w zależności od...?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się