jakie progi? 🙂 od nas przecież zależą progi, jak 32[zazwyczaj] osób do jednej klasy składa papiery to bierze się przecież tylko te 32 z najwieksza iloscia punktów.. A,że póki co dosyć prosty egzamin, to sami sobie podnosimy progi 😉
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1382317#msg1382317 date=1335272574] olowek, gumka, linijka, ekierka, katomierz i cyrkiel 😉 [/quote] Oficjalnie i tak serio serio to wszystko trzeba? Nie wiedzialam nawet. 😂 Kurde, nie mam katomierza na stanie. 🤔
niemiłek wymiatasz. 😁 Ja oczywiście musiałam wyłożyć się na najprostszym zadaniu - nie dość, że kombinowałam, to w końcu przekombinowałam. :/ Zresztą z historii to samo...
jakie progi? 🙂 od nas przecież zależą progi, jak 32[zazwyczaj] osób do jednej klasy składa papiery to bierze się przecież tylko te 32 z najwieksza iloscia punktów.. A,że póki co dosyć prosty egzamin, to sami sobie podnosimy progi 😉
Ja nie wiem, skąd się bierze to myślenie, że szkoły ustalają progi. Szkoła może sobie chcieć, ale jak się okaże, że egzamin był trudny i dobrych wyników jest mało, to co? Nikogo nie przyjmie, bo sobie ustaliła za wysoki próg? 😉 Atutowa dobrze mówi, wysokość progów zależy od Waszych wyników, jeżeli okaże się, że egzamin w skali kraju poszedł dobrze, to pewnie będzie ciężej o dostanie się do dobrych liceów. Ale jeśli pójdzie słabo, a Wam akurat trafią się naprawdę niezłe wyniki, to raczej szkoły staną otworem 😉
Gozdzik, masz racje, kajam sie. 👀 Jednakowoz jakos tak sie, wiecie, utrwalilo. Te progi to po prostu chyba najnizsza liczba punktow z jaka przyjeli. Dobra, siadam do ksiazek. Przebimbalam 3 lata, to trzeba zaczac sie uczyc. 🏇
Dokładnie tak 🙂 Współczuję Wam, jednak dwa egzaminy, osobno z matmy i osobno z pozostałych przedmiotów przyrodniczych... No, to trochę dużo, zwłaszcza, jak na jeden dzień. Na ile maksymalnie punktów one są?
Goździk nie mam pojęcia, co egzamin próbny to była inna punktacja, nie ogarniam już... Kurde, po wyjściu z sali dzisiaj miałam na ustach tylko jedno słowo - "MASAKRA", a tu podliczam punkty w domu, wychodzi na to, że z polskiego mam jedno zamknięte źle, z historii 2, z wosu 1, a tak to reszta pięknie i elegancko. Zobaczymy jak rozprawka i drugie otwarte z polaka, ale już chyba nic mnie nie zdziwi. Tak się dzisiaj śmiałam, że dziś była mała masakra, jutro będzie wielka masakra, a w czwartek nadrabianie punktów - bo anglik najłatwiejszy 😅
niemiłek też bym miała 29, gdyby mnie nie pokusiło, żeby zaznaczyć że Otto III i Bolesław Chrobry spotkali się w Krakowie. No pewnie, zjazd gnieźnieński był w Krakowie 😵 I ja chcę iść na rozszerzoną historię do LO, powodzenia 😂
Krupnik. ja coś wygooglowałam, nie wiem czy to oficjalne, ale raczej wiarygodne. Czy ktoś jeszcze krzywo nakleił naklejkę z kodem szkoły, czy tylko ja jestem taka zdolna? 😁 No i byłam przed polskim jako jeden z uczniów przy rozpakowywaniu arkuszy, me gusta 😎
losieq ja liczyłam z tym ---> Ja tu się kurczę wysilam z tą nalepką, chcę pięknie ładnie, a tu się "sam" zahaczył jeden róg o papier, chciałam odkleić ale nie wyszło, babka od fizyki "Dobra już zostaw bo kartce zrobisz krzywdę" no i tak oto przykleiłam krzywo 😵 Jak mi tego nie zakwalifikują do sprawdzania to będzie super 😀 niemiłek ja właśnie też na humana, z rozszerzonym polskim, historią, angielskim. Ale pytanie czy mnie przyjmą - to 18. LO w rankigu Wawy, czyli patrząc na to, że jest ok 150 szkół (albo lepiej) bardzo dobra szkoła, byle nieuka tam nie wezmą 🤣
Współczuję wam, serio z tymi testami. Ja miałam jakoś prostsze to wszystko. 😁 Właśnie dzisiaj zabrałam ode mnie ze szkoły papiery, w tym świadectwo z 3 gim [czerwony pasek, 6 z biologii, finalistka Wojewódzkiego Konkursu Biologicznego, zachowanie wzorowe 😎] i wyniki testów gimnazjalnych, niezłym koksem byłam. A teraz? Na świadectwie maturalnym 3 z biologii, większość dwój, a jak będę miała zachowanie poprawne to będę się cieszyć. 😂
Anderia tez patrzylam z tego, ale wolalabym caly arkusz. no nic, poczekam.: ) niemiłek u mnie zawsze tak jest. bo ci slabsi czesto strzelaja i trafiaja, a ci niby lepsi kombinuja, kombinuja i czesto przekombinuja. 😉
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1382461#msg1382461 date=1335278645] ja to jednak tepa jestem. glupsi ode mnie lepiej napisali te testy :/ [/quote] Zolwik 🤔