Arroch, pisane to było żartobliwie, w sensie że wątek dla małolat, które chcą pochwalić się dziurami 😁 Bądź co bądź, dziękuję. I nie rozumiem w tym przypadku minki obracającej oczami... 😲
;D. Od siebie powiem, że chwilę poćwiczyłam przejścia na kucyku, bo wreszcie była hala tylko dla nas i przejścia kłus stój nie były dla nikogo problemem 🙂.
Potem pojechałam z Horsiem na Orlik, gdzie mamy straaaaszne przeszkody i był bardzo dzielny, sam kłusował na górkę do firanki aaa ;D. Jestem z niego dumna, bo sam poza terenem stajni jest baardzo spięty.
Ja bylam na hiszpanskim, poszlam na frytki i do kosciola, spotkalam sie ze znajomymi i poszlam pobiegac [posmiac sie] z przyjaciolmi, ukochany zespol potwierdzil nowa plyte - dawac te egzaminy! POWODZENIA 🙂
ja jak miałam próbne to nigdy długopisów nie mogłam znaleźć, przed samym egzaminem też żadnego nie było 😵 a teraz piszę tylko czarnym i mi się po torbie wala jakieś 5 😂 Powodzenia na egzaminie 🙂 a Wy mi życzcie do szkoły powodzenia bo nie wiem jak jutrzejszy dzień zniosę
Malolaty, pieknie prosze o kciuki na testach. wszystko w Waszych rekach, bo w siebie nie wierze. 😵 jednoczescie wysylam ogrooooomne powodzenia dla wszystkich trzecioklasistek ! :kwiatek:
no i mysle, ze caly rocznik '96 dziekuje za dotychczasowe slowa otuchy. 😁 dobranoc.