Misskiedis a masz jakąś stronę, link? Bo ja wpisuje to na pierwszej stronie same chomiki gdzie nie mogę sobie od tak ściągnąć a potem strony sklepów internetowych i jakichś głupot. Albo ja już zupełnie zgłupiałam i nie potrafię głupiej rzeczy w internecie znaleźć 😵
edit znalazłam 'akademię' na wrzucie może się uda 💃
Heval No teraz obiecuję sobie, że koniec z takimi imprezami. Pierwszy i ostatni raz byłam na czymś takim 😵
dzisiaj mieliśmy pierwszą lonżę po przerwie 💃 I nie ma się co bać zawodów! To jest sprawdzian naszych umiejętności. Jak dobrze rozruszam mojego horsa przez ten tydzień to może w niedzielę hycniemy sobie LLkę 🙂
Heval, nie fajnie.. Mieliśmy porozmawiać, a oczywiście nic z tego nie wyszło. Po czym siedzieliśmy u mnie, zjedliśmy obiad, bo mama nam przyniosła, a on, że musi spadać, bo przecież nie wystawi chłopaków, bo dzisiaj znów na piwo idą..Zaczyna mnie to wkur**ać, bo nie pozwolę sobie, żeby mnie lekceważył i miał mnie w dupie.
Oczywiście, że tak. Jak ktoś zaczyna pewien temat a nagle mówi "ah, nieważne", to nie daję mu żyć.. Aż mówi 🤔wirek: Nie lubię jak ktoś mówi że ma niespodziankę i np. za kilka dni, jutro, potem czy innym razem ją zobaczę. Nawet nie mogłabym spać. 🤔wirek:
flygirl, no ja ostatnio mam masakrę w życiu..najpierw moja ciocia dowiedziała się, że jest w 16 tygodniu ciąży, ale płód jest martwy-ciążę usunęli, potem moja druga ciocia (de facto mama tego brata co w listopadzie przeszedł przez 3 trepanacje czaszki po wypadku) ma złośliwego raka piersi, jutro już idzie na chemię..i dzisiaj się dowiedziałam, że mój dziadek ma marskość wątroby i mojej mamie będą usuwać 1/3 wątroby i przeszczepiać dziadkowi..wyniki będą w środę i wtedy się wszystko okaże. No i jeszcze mój M. tak sobie w kulki leci.. 🙄
flygirl, mi już psychika zaczyna nie na żarty siadać..mam dość, mam ochotę się wyrwać stąd, wyjechać, odciąć się od wszystkich, zapomnieć o wszystkim..nigdy mi się w życiu nic nie chce ułożyć..
mikusiowa widzę w Tobie bratnią duszę hahaha. Ja zawsze lubię wiedzieć. Wypytuję wszystkich, lubię mieć poglądy z różnych stron na daną sprawę. Swoją drogą pytanie wielu osób o zdanie / uczucia na dany temat daje dobrą wizję sytuacji i dobre rozwiązania podsuwa czasem 😀 (tłumaczę sobie, że moja wścibskość bywa pomocna 🤣 )
Hermes :przytul: okropnie się u Ciebie złożyło. ale musi się ułożyć. Na pewno jakoś to będzie!
Wścibskość nie jest taka zła... chyba. 😁 Chociaż natręctwem jest wypytywanie o wszystko, gdy druga strona nie wyraża chęci, aby odpowiedzieć. Mimo to ja pytam o wszystko co mnie dręczy nagminnie często. 😜 Lubię wiedzieć i tyle. :P
Muszę wam powiedzieć że gdzie jak gdzie ale w kąciku, wątku forumowym nie spodziewałabym się takiej fałszywości, uprzejmości i za razem "obrabiania tyłka" innym. To tylko internet, no ale cóż 😉 Sprawa nie koniecznie dotyczy mnie ale łapki na klawiature opadają. Tyle powiem bo pewnie ktoś wie, że o nim mowa ...
flygirl, witam chodź ja tu rzadko zaglądam :kwiatek:
Alabamka chyba sobie żartujesz ?! 🤔 U nas w kąciku ?! W życiu bym się tego nie spodziewała ... 😵 Widać to dopada nawet znane nam osoby, których w życiu nie posądzilibyśmy o coś takiego ... Przykro się robi, jak takie coś się czyta... 🙁 Człowiek ufa, a później się okazuje, że być może Tobie ktoś właśnie obrabia zadek 🤔 Nie wiem o kogo dokładnie chodzi, nie snuję domysłów, ale naprawdę nie spodziewałabym się tego po nikim z tego wątku ...
Przypaliłam dywan ... Mama mnie zatłucze jak to zobaczy 😵 :/