Żyje 🙂 Badziowy wesolutki był, ale nie aż tak, pamięta, że na łydkę się kłusuje 😜 grzecznie stoi przy wsiadaniu i czeka aż się wdrapię (jeżdżę bez siodła z uwagi na brak mięśni na kręgosłupie)
A do maturki, hmm, u konia dzisiaj byłam, nie? Trochę biologii liznęłam :P
mils, nopebow to jeszcze trochę, na razie kłusować mogę 5 min 🙂
Dziewczyny no stress. Co ma być to będzie i stres nie pomoże 🙂
Czy któraś ma może "Akademię Jeździecką" W. Pruchniewicza? Tzn któraś z Warszawy do pożyczenia albo ktoś ma może dostęp do książki w formacie .doc albo .pdf? :kwiatek:
Dziewczyny no stress. Co ma być to będzie i stres nie pomoże 🙂
Czy któraś ma może "Akademię Jeździecką" W. Pruchniewicza? Tzn któraś z Warszawy do pożyczenia albo ktoś ma może dostęp do książki w formacie .doc albo .pdf? :kwiatek:
Naprawdę ostatni raz błagam was o trzymanie kciuków. Czekam na ważną wiadomość czy pewna Pani po drodze mogłaby mnie podrzucać. Bo inaczej nie bd mogła tam jeździć.... AAAAAAAAA BOJE SIĘ
Aaaaaa ale zagnę moją wychowawczynię, która bez wyraźnych powodów mnie cierpi. I nie raz, nie dwa dała mi to do zrozumienia. Wzięła mnie dziś do kartkówki i napisałam wszyściutko dobrze. 😎 To się kobietka zdziwi. 😎
Aaaa po dzisiejszym dniu zdycham 😵 3 godziny treningu (2 godziny koszykówka, 1 godzinę siatka), 3 godziny korków z polskiego i zaraz na imprezę 😁 nie miałam czasu zjeść nawet 🤔
jejuuuniu no i karma się odwróciła, wszystko się powolutku i dobitnie j**** 😵 ja się zamorduje 😕 jak cos idzie dobrze to cos innego się psuje żesz cholera jasna 🤦 👿 🤬
Ale mam konia, ale mam konia! 😜 Zwrot na przodzie, proszę bardzo, cofanie, proszę bardzo, ustępowanie od łydki, proszę bardzo... i wszystko na lekką łydeczkę, fantastyczny jest 😍
Czeka mnie duuużo wydatków 😁 Na Oazę wakacyjną potrzebuję 7 spódnic przy aktualnej liczbie 0 😁
[sub][sub][sub]edit:[/sub][/sub][/sub] Arroch, to super, że wreszcie możesz jeździć na Badziu. Liczę na to, że praca będzie Wam się układać, czego szczerze Wam życzę 🙂
bakalia07, ja aktualnie zaraz jadę na Legię na zawody, jestem po zaje**stej całonocnej imprezie i wszystcy się pytali ile czasu już śpiewam i o różne rzeczy związane z moim śpiewaniem, bo tak im się podobało jak śpiewam :emoty37: 😁
Jest ktoś chętny spędzić za mnie 3 godziny za kółkiem ... ? Oddam z wielką chęcią. Jeszcze dzisiaj jedziemy do większego miasta, a ja własnego ogarnąć nie potrafię, mimo iż ruch znam na pamięć 😵 Ale za to odwożę się do domu samochodem ... To za ostatnie parkowanie jakie zafundował mi instruktor 😀iabeł: 😁 (Tylko, że on jeszcze o tym nie wie 😁 )
Kamita, Hermes wyjazdy mi się powaliły i się okazało, że nie mam gdzie spać, a tyle czekam już na ten konkretny weekend, że wczoraj o mało nie zeżarłam ze złosci komputera 🤬 na szczęscie Mamusia przyszła z odsieczą i będzie mi dzisiaj pomagać kombinować 💘
Again ja wiem tylko, że zawsze po tym słońcu przychodzi kolejna burza 🙄
ChingisChan to trzymam !! 😅
moje plany na weekend to oczywiscie dzisiaj dzień u Modela 😍 potem do Ikei i jakies zakupy z rodzicami, a wieczorem kolejna 18 😵
bakalia07, ja aktualnie zaraz jadę na Legię na zawody, jestem po zaje**stej całonocnej imprezie i wszystcy się pytali ile czasu już śpiewam i o różne rzeczy związane z moim śpiewaniem, bo tak im się podobało jak śpiewam :emoty37: 😁