Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Vana wiem że tylko 4, coś bym wymyśliła 😎

Dowiedziałam się, że jednak jestem tylko z Natalią jutro  😁 nie ma to jak męska klasa  😜
Nie ma to jak pomylić zaproszenie z ogłoszeniem.  😤 😤
Przepraszam ale jak gdybyście miały polecenie : " Przekonaj rodziców do przyjścia na sztukę pt..." to byście napisały ogłoszenie? Czy tylko ja jestem taka ułomowata.  😤 😤 😤
ogłoszenie?? raczej nie...
zaproszenie już bardziej
breakawayy naszło mnie na jeszcze jedno: Kawaler 😀
Happiowa wątpię, że by to wypaliło.
A ja cały dzień czekam na okazję, żeby tata był sam i nie. Wiecznie ta mama się kręci, a nie mam ochoty z nimi jednocześnie o tym rozmawiać. Chyba jestem tchórzem.
Ufff, a ja już właśnie przeżyłam poważną rozmowę z rodzicami. I wiecie co? Zgodzili się przenieść mi konia na 5 tygodni do stajni z halą  😅 Po świętach zabieram kucyka 🙂
Jasnowata do bonzy?  🙂
Nieeee, Alexander...  😎
Vana nie dobijaj mnie  🤬 zrywam się jutro z matury i przychodzę do Was na lekcje, nadrabiać za te 2 nieobecne  😎
Jasnowata oo jednak? 😉
Breakawayy dobra, ja będę czekać  😁
Oj Twoi koledzy się mnie boją, więc może lepiej im oszczędzę  😂
Oj tam boją, nie boją, wpadaj, zawsze to o 50% bab więcej  😂
No, a tak serio to powodzenia 😉
Hihi nie dziękuję 😉 dziękowałabym Bogu z całeego serca, gdyby dali jutro Ferdydurke  😜
No jednak. Brak upierdliwej szkółki przeważył. Mam tylko nadzieję, że boksy są. Jutro będę już na 100% dzwonić i zamawiać miejsce.

Breakawayy, ja również życzę powodzenia  😅
nie dziękuję  :kwiatek:
kiedy będziesz w Alexandrze? ja się wpraszam wtedy w odwiedziny! 😉
Tfu, tfu, tfu, jeszcze mnie tam nie ma na liście 😀 Jutro wszystko się okaże. Ale jeśli plan się powiedzie, to od 28.12. do 29.01. 🙂
O, to moje ferie, więc na pewno bym odwiedziła!  🏇
No ja mam nadzieję, że w końcu uda mi się zaprezentować mojego kucykowatego  😁

Ehh, tymczasem ja uciekam do chemii. Jutro sprawdzian, a ja umiem tylko praktyczne rzeczy, natomiast z teorią krucho 😉 Dobranoc 🙂😉)))
Hihi ja mam zawsze odwrotnie - teorię umiem, praktykę nie do końca  😁 a ja wracam do lektur  👀
a ja nie mogę spać  😜 u Was (gdziekolwiek to jest :P ) też tak leje? Toż ja się z tym koniem jutro utopię  😵

Test z chemii to ja już dzisiaj zaliczyłam  😎 W sumie był nawet prosty, jedno pytanie mnie rozbroiło, ale improwizowałam i dałam radę :P

macacuja odezwij się jak Tobie poszło 🙂

Mam nadzieję że ktoś tu jeszcze siedzi  😜
Wrr nie lubię mojej mamy  😤 Nie pozwoliła mi zostać rano i nie iść na 1 lekcję żebym mogła odespać  👿 A przecież 1 lekcja to historia, na której i tak nic nie robię...
a ja jestem maksymalnie wściekła. mieliśmy angielski, miałam napisać zdania z listy slówek z podręczniak bo nauczycielka nie chciała uwierzyć że wszystkie rozumiem, napisałam, sprawdziła spytałam sie czemu miu zakreśliła błąd, kiedy sprawdzała po klasie czy mamy dialogi(generalnie chodzi o wyraz "idol" który funkcjonuje w słowniku angielskim jak i oczywiście polskim, i znaczenie jest poprostu "bożyszcze, lub idol"😉 a ona mi że to nie są prywatne lekcje i żebym się umówiła na ptywatne konsulatcje. mi dojeżdżam jakieś 20-parę km do szkoły(bielsko-oświęcim) i poprostu nie mam czasu. nie dowiem się.
a co było na lekcji? pisaliśmy wzorowy dialog jak zapytać się o pracę wakacyjną, zajęło to całą lekcję, a sam dialog? dla mnie 5-10 minut roboty i jakieś pół strony. noramlnie tak to wygląda: dwa ćwiczenia, sprawdzanie,i nauczyć się na następny dzień. i tyle, no i jeszcze wzorowe dialogi.

wrócę do domu, uspokoję się, posłucham Pearl Jam i napiszę artykuł o tatuażu.
i jeszcze 1 z geografi bo się nie angażuję w opis rysunku. a ja poprostu jestem z natury taka flegmatyczna.
wtorek-przeklęty dzień
macacuja odezwij się jak Tobie poszło 🙂

to do mnie?  👀
jeśli tak to babka z polaka jeszcze nie oddała pracy i zapewne sobie jeszcze na nią poczekam  🙄
(koleżance, która dała prace do sprawdzenia w połowie roku szkolnego 2009/2010 do dzisiaj nie oddała)

a chemię mam jutro więc się zobaczy. Jak narazie nic nie chcę mówić  😀
No to ładnie, wczoraj ryłam historię, a dzisiaj sorka nie raczyła pytać  😵

Breakawayy dawaj, jak maturka?  😁 słyszałam, że zbrodnia i kara
Tekst do czytania ze zrozumieniem porażka, armagieedon... Dali jakiś artykuł, nawet polonistka powiedziała, że tekst niejednoznaczny i pytania tak samo.
Wypracowanie owszem - Zbrodnia i kara, lub obraz gór, przyrody i człowieka w 2 wierszach (1 to Czatyrdah Mickiewicza, a drugiego nie pamiętam  :hihi🙂. Pisałam oczywiście 2 temat, wyszłam po 2 godzinach 😉 (mieliśmy 3h)
zaglądam na mordoksiążkę a tam... ano wyszedł kalendarz z liderem mojego ulubionego zespołu  😍 klik(zdjecia średnie, bywało lepiej) tylko pewnie w Polsce nikt nie pofatyguje się żeby to rozprowadzać.
tak samo książka Kat von D, jakoś nie widziałam żeby miało to być przetłumaczone na język tego zapuszczonego kraiku 😵 poczekam a potem zamawiam z Anglii.
wkurza mnie to 👿
a ja jestem z siebie dumna, bo z próbnego testu gim. z polskiego mam 44/50 pkt ^^
ale trochę przeraża mnie to, że najbliższe hmmm..? 2 tygodnie? mam zawalone sprawdzianami/kartkówkami non stop..  😵
A ja właśnie zrobiłam sobie przerwę... Ogarnęłam matmę, chemię, pozaznaczałam coś w streszczeniu z polskiego (choć i tak jak mnie spyta, to zechcę 1  :hihi🙂 i ćwiczonka z angola. Czeka mnie jeszcze list, zadanka z chemii na korki i sprawdzian z PP... i chyba pójdę spać  😎
Jasnowata, to zapraszam na noclegi do mnie, będzie wesoło 😀
Okroopny dzień!  👿
Hermes dlaczego?

Ja dzisiaj też się niemiłosiernie zdenerwowałam, ale tam... Co ja się będę przejmować, take it easy  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się