Może berry? Albo czerwony ze standardów? 🙂 Nad berrym też myślałam, ale nie wiem czy to już zbytnie szaleństwo nie będzie :p a czerwony zdecydowanie nie, nie lubię czerwonego na koniach...
A mi nie chcą dać skierowania na rtg lub USG kolana 🤔 jak mi do jutra nie przejdzie mama gadała ze specjalistą (ortopedą, operował mnie i mojego ojczyma parę razy) to mam przyjechać do szpitala..
Si Si! Na miesiąc przed finałami mpmk jadę się z moim młodzianem szkolić pod tym kątem i już nie mogę się doczekać 😅 Ciekawa jestem czy kwalifikacje szybko pójdą, ale liczę na niego 👀 Poza tym możliwe, że na tydzień do Francji w ramach odpoczynku i dla mnie i dla koni 💃 A tak to cały czas w domu 😀 Wakacje wymarzone!
A odnośnie kantarów to jaki kolor najlepszy dla gniadego z lamicellowskiej kolekcji elegance: khaki, waniliowy, szampański czy czekoladowy? A może macie inne pomysły? Może być niekoniecznie ta firma, po prostu mi od zawsze podobały się właśnie te i bardzo lubię oglądać ja na końskich łepkach... 🤣
Hermes zdrówka!! Nieciekawie z tym kolanem... ja też zaliczyłam drobną kontuzję w październiku ubiegłego roku a na jaw wyszło dopiero w lutym. Bolało jak cholera pierwsze dni jechałam na silnych przeciwbólowych, teraz jest lepiej, ale cały czas ćpam jakieś tabletki przepisane przez ortopedę.
Intryga, no mój kochany ośrodek zdrowia nie chce mi dać skierowania.. norma. Wszystkie takie rzeczy muszę robić prywatnie..jak miałam podejrzenie wyrostka to USG, morfologia i inne, wszystko prywatnie 🤔
Dlatego ja z moim pękniętym żebrem się wolałam na SOR zgłosić a nie do rodzinnego, bo było by to samo, zabawia w skierowania i długa kolejka na RTG, a tak, jak mnie zobaczyli od razu coś przeciwbólowego dostałam i jakoś na RTG doszłam...
idaczerwcowa niestety nie jest moje, a właścicielka nie chce sprzedać 🙁 Ale to paroletni (4,5 lat ma??) Daw Mag GP, ciągle się głowię w jakim jest kolorze 🤔. Może kiedyś był w kolorze czekoladowym 😁? edit: ktoś mnie wyprzedził 😀
ChingisChan nad eskadronem w sumie się nie zastanawiałam pytanie tylko jak z ich jakością? Czy adekwatna do ceny? Jaki odcień do takiego gniadego -> [klik] [klik]
Ja również mam GP i jeździ mi się dobrze 😉 Ale i tak najbardziej ubóstwiam siodełka firmy devoucoux 😜
ida mówisz? 😁 Karmelek wiesz, ja swojego używam tylko do czyszczenia, spacerów. Nie jest ciurany na padoku. Trzyma się pięknie i nic nie odpada 😀. A po jakimś czasie ten "nachrapnik" się układa 🙂.
kortina łososiowy zawsze piękny 😍 ChingisChan dażę grand prixia miłościa wielką bo mnie usadził jak Pan Bóg przykazał, a nie każda noga w inną strone 😂