Dziewuchy, jak bardzo chcecie, to mogę Was informować kiedy będzie wolny ten jeden konik, to którąś zabiorę na super-kasiowy-kilkugodzinny-terenik po terenach Kazimierskiego Parku Krajobrazowego 😀
Vana też tak sądzę, ale to wcale nie takie łatwe. 😁 breakawayy ja dorzucę jeszcze kilka: Kamrat, Korneliusz, Konrad, Kordian, Kefir, Kapeć, Kumpel, Kontent, Kompan, Kafel, Kustosz, Kufel, Kazik, Kaktus, Kaprys, Karmel, Keks, Killer, King, Kongo, Koral kucyk powiem, powiem i dziekuję za kciuki :kwiatek: Mika dzięki 🙂
kucyk przy stole było nawet śmiesznie, ale jak już przyszło zajmować się faworyzowaną w rodzinie siostrzenicą - QqnIarkĄ ( :zemdlal🙂 to zepsuł mi się humor. Ale pomijając te 4h na próbie, to było śmiesznie, więc żyję. 😀 Ale teraz nadchodzi morderczy tydzień! 🤔 Dziewczyny, nie straszcie mnie bardziej! Ja i tak mam psychikę zrytą, a mieszkam w środku wielkiego lasu i do stajni idę przez las, gdzie mieści się siedlisko osiedlowych żuli! 👀
breakawayy dzięki 😉 tak oczami to nam sorka namiętnie rysowała na tablicy, ale ja po prostu nie wiem jak to ponazywać i ładnie jej na papierku napisać, chociaż powiem Ci, że chyba po prostu nie chcę i żyję w błogiej nadziei, że tego nie będzie 😀
Jasnowata no to teraz się od gości nie odpędzisz! 😂 Najgorzej, że to pojedynczo 🙂
xxflygirlxx dzięki 😉 ale jak pisałam w 1 poście: Kaprys i Kordian odpadają, już takich panów mamy 😁
Vana nadzieja matką głupich 😁 ale może akurat nie będzie 😉
Ja idę spać... nie zrobiłam nic do szkoły i średnio mnie to interesuje. We wtorek mam podobno próbną maturę z polskiego, szał 😜 znając życie, to wgl nie zacznę pisać wypracowania 😁 (w domu ledwo mi wychodzi, ze szczerą pomocą internetu :hihi🙂.
Jasnowata ojeeej, to by było coś pięknego 😉 Ale aż mi głupio, że jestem taki wleszczacz a do mnie ni chu chu 😕 Kiedyś się dorobię własnej stajni, własnego konia, to nadrobię! 😀
Break co do imion - Killer padło i dla mnie bomba 😀
ffffuuuu! niemożliwe, żeby był flecistą! Flecisci są ładni 😀 a tak btw fletu to siedzę z poparzoną dłonią i zastanawiam się jak zagram egzamin za miesiąc.
Breakawayy dzięki Twojemu wczorajszemu filmikowi rozwaliłam dzisiaj zadanie na spr! 😀iabeł: Bo trzeba było tylko zdania uporządkować w kolejności, więc mi tam błyskało coś w głowie i dałam radę 😁 dzięki! :kwiatek:
A ja jutro piszę maturę z polskiego 😁. Matma w porównaniu do tego to banał... Nie wiem czy ja wgl zacznę wypracowanie, bo z lektur nie pamiętam NIC, żadnej nie przeczytałam w 2 klasie... Będzie miło 😎