Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Dziewuchy, jak bardzo chcecie, to mogę Was informować kiedy będzie wolny ten jeden konik, to którąś zabiorę na super-kasiowy-kilkugodzinny-terenik po terenach Kazimierskiego Parku Krajobrazowego 😀
Jasnowata  😍

edit: flygirl powodzenia!
Jasnowata matko jedyna mnie!  😜  😅  😁
Translacja jest prosta, jak zobaczysz jak to przebiega 😉
haha, przybywać busikiem, a ja konika załatwię :P
Jasnowata kurcze, całkowicie zapomniałam, że dzisiaj miałam kogoś zgarnąć i do Ciebie wpaść  👀
tak poza tym to z chęcią, z chęcią  😀iabeł:
Vana też tak sądzę, ale to wcale nie takie łatwe.  😁
breakawayy ja dorzucę jeszcze kilka: Kamrat, Korneliusz, Konrad, Kordian, Kefir, Kapeć, Kumpel, Kontent, Kompan, Kafel, Kustosz, Kufel, Kazik, Kaktus, Kaprys, Karmel, Keks, Killer, King, Kongo, Koral
kucyk powiem, powiem i dziekuję za kciuki  :kwiatek:
Mika dzięki 🙂
kucyk przy stole było nawet śmiesznie, ale jak już przyszło zajmować się faworyzowaną w rodzinie siostrzenicą - QqnIarkĄ ( :zemdlal🙂 to zepsuł mi się humor. Ale pomijając te 4h na próbie, to było śmiesznie, więc żyję. 😀 Ale teraz nadchodzi morderczy tydzień! 🤔
Dziewczyny, nie straszcie mnie bardziej! Ja i tak mam psychikę zrytą, a mieszkam w środku wielkiego lasu i do stajni idę przez las, gdzie mieści się siedlisko osiedlowych żuli! 👀
breakawayy dzięki  😉 tak oczami to nam sorka namiętnie rysowała na tablicy, ale ja po prostu nie wiem jak to ponazywać i ładnie jej na papierku napisać, chociaż powiem Ci, że chyba po prostu nie chcę i żyję w błogiej nadziei, że tego nie będzie  😀

Jasnowata no to teraz się od gości nie odpędzisz!  😂
Najgorzej, że to pojedynczo  🙂
xxflygirlxx dzięki 😉 ale jak pisałam w 1 poście: Kaprys i Kordian odpadają, już takich panów mamy  😁

Vana nadzieja matką głupich  😁 ale może akurat nie będzie 😉

Ja idę spać... nie zrobiłam nic do szkoły i średnio mnie to interesuje. We wtorek mam podobno próbną maturę z polskiego, szał  😜 znając życie, to wgl nie zacznę pisać wypracowania  😁 (w domu ledwo mi wychodzi, ze szczerą pomocą internetu  :hihi🙂.
No niestety. Mogłabym załatwić więcej koni, ale to musiałoby być na 350%, że wszystkie osoby przyjadą.
breakawayy to ja jestem za Keksem i Kaktusem 😉

Idę do łóżka czytać lekturę. Dobranoc.  😎
Jasnowata ojeeej, to by było coś pięknego  😉
Ale aż mi głupio, że jestem taki wleszczacz a do mnie ni chu chu  😕
Kiedyś się dorobię własnej stajni, własnego konia, to nadrobię!  😀

Break co do imion - Killer padło i dla mnie bomba  😀
Mam niespodziankę dla was, żeby można było się pośmiać - chcecie?
Mils czuję, że to nic pozytywnego, ale pisz...  😉
Nic...? No to patrz: - Golden=Konsti. 😀
O Jezusie! MILS! Skąd Ty to masz?
Emo słit focia quniara?  😲
Mils  😂  😂  😂

Padłam!
Mika to jest mój znajomy ze szkoły muzycznej... 😵
Vana i co? Jestem aż taką pesymistką? 😀
mils no to gratuluję znajomości  😁
Mils dawaj, szalej, romansuj!  😎  😂
No moja wina? 😁 Poderwę go na różowego konika Pony. 😀
PS. On jest flecistą. 😁
ffffuuuu! niemożliwe, żeby był flecistą! Flecisci są ładni 😀
a tak btw fletu to siedzę z poparzoną dłonią i zastanawiam się jak zagram egzamin za miesiąc.
Mils zazdroszczę znajomości! Też chciałabym znać takiego przystojniaka  😁
Uuu cóż to za osobnik płci przeciwnej? Bo ja nie w temacie  😁

A wczoraj mnie naszło, jak przebudziłam się koło 1 i chyba będzie Kanclerz  😎
Breakaway no jak to! Nie mów, że nie kojarzysz naszej gwiazdy- goldenhorse  😁
Aaaaa już teraz wiem! szał!  😜
To ktoś z forum?
Breakawayy dzięki Twojemu wczorajszemu filmikowi rozwaliłam dzisiaj zadanie na spr!  😀iabeł:
Bo trzeba było tylko zdania uporządkować w kolejności, więc mi tam błyskało coś w głowie i dałam radę  😁 dzięki!  :kwiatek:
Aaa widzisz, proszę bardzo! 😉

A ja jutro piszę maturę z polskiego  😁.
Matma w porównaniu do tego to banał...
Nie wiem czy ja wgl zacznę wypracowanie, bo z lektur nie pamiętam NIC, żadnej nie przeczytałam w 2 klasie...
Będzie miło  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się