Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

A ja nie byłam dziś w szkole. 😅

104  🥂
Caira mmm, ja też nie. 😀
Każdą stronę będziemy teraz świętować? 😁
Każdy powód jest dobry. 😎
No jasne. 😎
Ale tu cisza, gdzie laski jesteście?  👀
No ja tak tylko siedzę i czytam, bo tematu konkretnego ni ma i nie wiem co powiedzieć  😉

Dostałam trzecią 5 z fizyki  💃  😁
A mnie moja mamcia chce zeswatać z jej zwariowanej pracownicy bratem  😎 nie powiem zainteresowana jestem  😁
muszę obejrzeć ten film. swoją drogą, moja ukochana i zarazem pierwsza klacz też złamała noge i musielismy ją uśpić ;/ najgorsze było to "ostatnie spojrzenie w jej oczy" tuż przed zastrzykiem usypiającym. Mimo, że było to 5 lat temu nadal dokładnie wszystko pamietam... strasznie przeżycie, nikomu czegoś takiego nie życzę  🙁

W końcu piątek  😅 jutro wreszcie sobie pojeżdżę  😀 piękna sprawa 🙂
ja byłam w szkole, ale pierwszą lekcję sobie odpuściłam, potem angielski, a na nim lajtowo(przeważnie śpię), następnie religia, na którą nie chodzę, kolejny punkt programu, zastępstwo, po nim historia, francuski, a z biologi nas zwolnili. mimo wszystko czuję się wypruta, i nie dawno wróciłam. 🤔wirek:
Jak ja bym chciała nie chodzić na religie...  🙄
Chociaż... U mnie to i tak wszystko jedno, bo jest tylko dwa razy w tygodniu i to w środku lekcji, a są takie odpały, że lepiej o tym nie opowiadać.  😁
ja nie chodzę bo stwierdziłam że w ten sposób mam dwie lekcje do przodu, siedzę w bibliotece, przeglądam neta, i robię "kopij i wklej" zadań z matmy.
z religią i tak mam do czynienia bo piszę wypracowania dla przyjaciółki która chodzi do katolickiej szkoły. przynajmniej tyle, bo ja na nią patrzę to mam wrażenie ze się wykończy.
Vana gratulejszyn. ja podziwiam fizyków. trzeba mieć łeb.
Vana gratulejszyn. ja podziwiam fizyków. trzeba mieć łeb.

E tam 😉

Mam szaleńczy plan luźniutkiego weekendu więc... siedzę i odrabiam lekcje  😂
I wcale a wcale nie myślę o tym, że i tak muszę napisać na wtorek 2 wypracowania, a na pierwszej godzinie w poniedziałek mam sprawdzian z bio, a fe  🙂
ja tam lubię się uczyć biologii. mam wrażenie że jestem mądrzejsza.
z czego sprawdzian?
i jutro znów bd mieć wolną chatę  😅
ja tam lubię się uczyć biologii. mam wrażenie że jestem mądrzejsza.
z czego sprawdzian?

Z genetyki  😀
genetyka lajtowa. nie wiem jak w liceum, bo jeszcze jesteśmy przy układzie pokarmowym, ale w gimnazjum były krzyżówki, prawa tego gościa od grochu i choroby.
ja z biologi wyłożę się na komórce 😵
No no, i jeszcze transkrypcje, translacje, sracje, pierdziacje  😁
I te wszystkie RNA, bo ich ileśtam rodzajów jest...
Tak, nie ma to jak myślenie o szkole na samym początku weekendu. 🙂 Ja przetrwałam dzisiaj bardzo trudną rozmowę z mamą, wylewając tylko 200 hektolitrów łez. 😁 I niecierpliwie czeka na tatę, który jedzie z Puław (pozdrowionka dla Jasnowatej. 😀) i nie wiem gdzie jest... 🙄 I cieszę się, że mama kazała mi teraz sprzątać - weekend będzie wolny. Tylko jeszcze nie wiem co z końmi... 👀

edit: tatuś wrócił! 😅
Ojej co się stało mils?
mils no właśnie, co nas przetrzymujesz  GADAJ! 🤬

Ej gdzie na necie mogę obejrzeć ten film Ruffian ?  😡
na vod 😉
ChingisChan, Hermes w sumie to nic takiego, po prostu gadałam z mamą o pewnych sprawach (raczej uprawniona do ich ujawniana nie jestem) i tak jakoś wyszło. Ale spoko, to nic strasznego. 😀
AAAAA!!! jestem dzisiaj taka szczęśliwa, a wszystko dlatego, że dzisiaj ukazał się teledysk do piosenki mojego ulubionego piosenkarza - Bruno Mars
😅  😍  💘  🍴  💃  🏇  😜
nie ma tego filmu na vod  🙁 a podlinkuje mi ktoś ten film, żebym mogła obejrzeć  🙇
mils nie strasz kobieto

a ja się muszę pochwalić bo się orientowałam o ceny tatuażu, który chcę sobie zrobić i dowiedziałam się że ok 500zł czyli mniej niż myślałam. tatuażysta( zacny, właśnie studiuję jego galerię) powiedział że mam bomba projekt 😜 😅
szkoda że jeszcze muszę poczekać 1,5 roku, ale w sumie dobrze bo jeśli za tyle czasu nadal będzie podobał mi się ten projekt... niektórzy namyślają się 10 lat 😁
madmaddie a masz gdzieś ten projekt narysowany, żeby nam pokazać? Bo bardzo jestem ciekawa jak wygląda... 👀
nie mam narysowanego mam jedynie pierwowzór  🤔trzałka: klik z boku na łydce taki właśnie rysunek, otoczony pnączami oplatającymi całą łydkę. z pewnymi modyfikacjami, no i wyrzuceniem heartagramu z naszyjnika, bo mimo iż jestem fanką to tatuowanie sobie tego znaczka uważam za głupotę.
uwielbiam takie rysunki 😜
madmaddie będzie musiał super wyglądać. 🙂
mils danke🙂
co tu tak przycichło?
normalnie nie nadążam
To podlinkuje mi ktoś ten film?  :kwiatek: 🙇 ŁADNIE PROSZĘ  :kwiatek:
Wszyscy widocznie na weekend wybyli  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się