Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Alabamka najlepszego  :kwiatek: :kwiatek: sto lat  😅
Dziękuję  :kwiatek:
Alabamka naaaaaajleeeepszego! 💃
Haha, mam niecny plan i oby wypalił. 😎
Alabamka obie mamy dzisiaj urodziny. 😉 Życzę Ci sto lat, dużo zdrowia, szczęścia, sukcesów jeździeckich, samych przyjaciół, spełnienia marzeń i wszystkiego czego pragniesz. 🙂 100 lat!  :kwiatek:

mils, chcę go znać, pisz na PW. 😉
idziosława pewnie ze chce!

wgl dzis jakis urodzinowy dzien, moj tata ma urodziny i jedna z moich ulubionych piosenek tez 😀 >>klik<<
Dziwnie sie czuje gdy mi życzycie sukcesów jeździckich kiedy ja nie jeżdżę ponad rok już 😉
Dziekuję :kwiatek:
Aiva, tobie również życzę spełnienia swoich planów, sukcesów życiowych, prawdziwego przyjaciela (takiego jednego, wyjątkowego), który zawsze pomoże ci w życiu, prostej drogi do szczęścia oraz wielkich marzeń do których będziesz dążyć zawsze i wszędzie  :kwiatek:
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1278644#msg1278644 date=1327696197]
idziosława pewnie ze chce!

wgl dzis jakis urodzinowy dzien, moj tata ma urodziny i jedna z moich ulubionych piosenek tez 😀 >>klik<<
[/quote]

Ogólnie to klacz, Mysza 😉 kp/młp, 13 lat. ujeżdżona na P.
tu ze mną:

a tu pod koleżanką, która obecnie ją dzierżawi (nie mogę na niej jeździć więcej niż 2 razy w tyg. więc jest jeszcze jedna osoba do jazdy na niej):

Uwielbiam tego konia  😍
niemiłek, hehe no przypomniałam sobie, że mam urodziny wtedy co twój tata 🙂 W zeszłym roku też mi o tym mówiłaś 😀
idziosława super! 😀 gdzie stoicie?

Alabamka wooow ile my sie tu juz znamy 😁
idziosława czy to naprawdę ty?! 💃 Dopiero teraz zauważyłam, że przybyłaś... 😡
niemiłek, Rzeszotary 🙂 ale nie jest moja, niestety...a chciałabym bardzo.
mils pewnie, że jestem! Kiedyś wrócić musiałam 🙂
idziosława niestety wiem ze nie nie twoja :c i nie moja strona Krakau :<
niemiłek, To już moje trzecie urodziny na re volcie 🙂
Przyznam, że nie raz i nie dwa chciałam usunąć tu konto ale tęskniłabym strasznie za kilkoma osobami  :kwiatek:
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1278696#msg1278696 date=1327697016]
idziosława niestety wiem ze nie nie twoja :c i nie moja strona Krakau :<
[/quote]
Wiem, wiem :< ale tak czy siak będzie nam bardzo miło, jeśli kiedyś do nas zawitasz 🙂
idziosława nie wiem dlaczego akurat z twoim powrotem mi się skojarzyło, ale tak spojrzałam na to ile mamy stron i... Ja jestem tutaj od 27, jak ten czas leci! 😁
o shit, 5 dni temu mialam 3-letnia rocznice na r-v 😲

idziosława z checia, bo w Rzeszotarach jeszcze nie bylam 😀
mils no tak, my jesteśmy "stare" już  😎
niemiłek no widzisz! To zapraszam, o każdej porze dnia i nocy  🤣
Aiva, Alabamka najlepszego  🏇  🥂

Ale produkujecie dzisiaj ..  😉
kortina, dziękuję słońce. 😉
Alabamka najlepszego! 😀
to i ja życzę Ci Alabamko wsyzstkiego naj !!  :kwiatek:
Dzięki dziewczynyy  :kwiatek:
edit:
Dawno nie zapraszałam a czasem sie ktoś pyta co z radiem to mówię iż gra od 22.30 😉 www.alabamkafm.yoyo.pl
Dobra chyba czas spać 😁
taak, ja przed chwilą przysypiałam, ale teraz mój dobry humor wyleciał całkowicie to i chęć do spania odleciała...  🙄
Ale sie u mnie porobiło...  :/
Mania to chodź do radia na stype...
Izu, nie da rady, siostra film ogląda 🤔 pogadamy sobie po południu, nie ma wyjścia 😉
Dziewczyny! Jakby się którejś nudziło w nocy, to polecam obejrzenie inscenizacji Grunwaldu 2011 - najlepsza komedia świata! 😂
mils "Chorągwia jak głaz [...] tamponem"!! 😂
Metal Fest czy Ursynalia?  😵
Ja chce najlepiej ursylanie w Krakowie!  Wole zespoły, które mają grać na ursynalii
Ogólnie chce do krakowa, mój przyjaciel jedzie a na ursynalie ide z koleżanką albo...sama.
dzień dobry  😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się