Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

coś z nadgarstkiem. chrzanie to, jutro jadę na jazdę.  🥂 a kluski ubóstwiam. 😍
Aiva, w takim razie jesteś warmińsko-mazurskie albo podlaskie, które? 😀
podlasie.  😉 ale więcej nie powiem.  😡
A ja jutro wreszcie idę do konia! 🙂.
Sisisa ja dopiero za... rok dostanę w dzierżawie. Zapomniałam się pochwalić - jutro mam urodziny!  😜
wy po weekendzie do szkoły, a my jeszcze dwa tygodnie do ferii  😵
Aiva, nie tylko Ty 🤣 😎
kto mi da pieniądzeeeee? jest tyle cudownych rzeczy, które można kupić 💘
maiiaF napad na bank??  😀
idaczerwcowa, idziesz ze mną? 😁 właśnie znalazłam (no dobra, nie ja 😎 ) na ebayu książkę EA, kosztuje 208 zł a przesyłka 173 🙄
maiiaF do usług  :nunchaku:  a potem :emota2006098:  😂
Mam kolczyk w chrząstce  😁
+ pomiędzy ale kolczyk nie wchodzi bo igła 0,8 mm a powinna być 1 mm -.-
Izu! Chcę do Twojej mamy! 😍
o boże... moja mama zaprosiła koleżanki. Już zaczęły popijawę.  😵
Izu! Chcę do Twojej mamy! 😍

😂 zapraszam
ja nie mogę mieć żadnych kolczyków.  😵
edit:
niemiłek skąd masz taką informacje?

BT na oficjalnych kontach podal

no to... Warszaffka w czerwcu i wrzesniu, moze i lipcu? weehoo 😅
Izuuuu, już mówiłam, że Twoja mama jest cudowna 😍
znowu przewiałam sobie zatoki, chodzę w czapce, brawa dla mnie 🙄
oooo 🙂
To miło! niemiłek, ja idę ogólnie na 100% z ekipą 🙂

mania, mówiłaś, mówiłaś  😁
Alabamka, bolało? Zdawaj na bieżąco relację jak się goi ;P.

Eeeej, małolaty, liczę na Wasz gust. W najbliższym (nieokreślonym ;P) czasie planuję przemalować pokój. Obecnie jest pomarańczowo - zielony, ale farba jest tak kochana, że z każdym dotknięciem odpryskuje, więc czeka mnie skrobanie 🙂. Jaki kolor proponujecie do mebli w kolorze dąb mleczny (jasny) z pomarańczowymi dodatkami?
ja mam sliczny kolor co się nazywa grapefruit i jest naprawdę mega bo nie daje po oczach ale nie jest mdły  😉
A ja miałam mieć pomarańcz ale wyszedł morelowy i jest bardzo fajny i ciepły  🙂
Alabamka, bolało? Zdawaj na bieżąco relację jak się goi ;P.

Tzn. to było tak.
Wczoraj mama zrobiła mi kolczyka, wsadziła, okej nie ruszam tylko kręce i tam pare razy przemyłam (kolczyk mi wypadał no ale dobra, jakoś sie trzymało)
Dziś mama próbowała mi zrobić drugiego po między dziurkami już i nie chciał sie wsadzić kolczyk bo igła za mała, więc ja wyjęłam tamten z wczoraj przekonana że wejdzie. Nie wszedł... Za to odkryłam że wczoraj mama zrobiła mi dziure w chrząstce  😁
I o ile wczoraj oraz dziś mnie nie bolało po ponownym wsadzeniu kolczyka... ała.
Haha.
Aaaa wróciłam dopiero z Warszawy 😍 było ekstra, ale zdjęcia dopiero będę miała w poniedziałek 🙂
Sisisa może taki ciepły beż na część powierzchni a jakiś mocniejszy kolor na pozostałą część?
już uwielbiam ten weekend 😍 😍 😍
uwielbiam moje życie na razie, do 21 marca pewnie, ale zawsze coś 💃 💃 😜
ja mam psa !  😍
borkowa., pokaż! 🙂
Grrrr, niech mnie ktoś przygarnie, bo zaraz eksploduję w tym domu. :/ Jutro są u nas zawody, miałam dzisiaj spać u koleżanki i jutro jej poluzakować, a jutro jest impreza wieczorem. I co? Nie pojadę do koleżanki na noc, nie będę na imprezie, ba! Nawet nie pojadę pooglądać te zawody. 😵
mils chodź ja Cię przygarnę  :przytul:  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się