Alabamka, bolało? Zdawaj na bieżąco relację jak się goi ;P.
Eeeej, małolaty, liczę na Wasz gust. W najbliższym (nieokreślonym ;P) czasie planuję przemalować pokój. Obecnie jest pomarańczowo - zielony, ale farba jest tak kochana, że z każdym dotknięciem odpryskuje, więc czeka mnie skrobanie 🙂. Jaki kolor proponujecie do mebli w kolorze dąb mleczny (jasny) z pomarańczowymi dodatkami?
Alabamka, bolało? Zdawaj na bieżąco relację jak się goi ;P.
Tzn. to było tak. Wczoraj mama zrobiła mi kolczyka, wsadziła, okej nie ruszam tylko kręce i tam pare razy przemyłam (kolczyk mi wypadał no ale dobra, jakoś sie trzymało) Dziś mama próbowała mi zrobić drugiego po między dziurkami już i nie chciał sie wsadzić kolczyk bo igła za mała, więc ja wyjęłam tamten z wczoraj przekonana że wejdzie. Nie wszedł... Za to odkryłam że wczoraj mama zrobiła mi dziure w chrząstce 😁 I o ile wczoraj oraz dziś mnie nie bolało po ponownym wsadzeniu kolczyka... ała.
Grrrr, niech mnie ktoś przygarnie, bo zaraz eksploduję w tym domu. :/ Jutro są u nas zawody, miałam dzisiaj spać u koleżanki i jutro jej poluzakować, a jutro jest impreza wieczorem. I co? Nie pojadę do koleżanki na noc, nie będę na imprezie, ba! Nawet nie pojadę pooglądać te zawody. 😵