Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Aaa małolaty już jutro na trening 😜 będą może zdjęcia i jakieś filmiki 🙂
Juz ostatnia lekcja. boze, chce do domu
Hermes cieszę się Twoim szczęściem i czekam na relację  😉

Ej, małolaty, ja już nie rozumiem. ACTA niby już jest, ale fejs, kwejk, re-volta, youtube itp funkcjonują normalnie. O co chodzi?  👀 Nadal mam cichą nadzieję, że jednak nie doszło to do skutku  🙂
Anderia, a czego się spodziewałaś? Że wszystko zostanie pozamykane? To chyba nie bardzo wiesz, na czym działanie ACTA polega...
Nie, jasne że nie, ale skoro ustawa weszła w życie to powinno być to jakoś widać... A tak, nie widzę w internecie żadnej różnicy w porównaniu z wczoraj.
Tylko niewinnie zapytałam  😡
a tego nie musi sejm i senat ratyfikować?
Alabamka jak widzę twoje ucho to usta mi się składają w jedną wielką krechę -.-. Nie wiem co się stanie jak zobaczę wargę 😁.
Anderia spokojnie, to nie jest tak że podpiszą i już. Podpisali ludzie w polskiej ambasadzie w Japonii. ALE żeby ustawa weszła w życie musi ją jeszcze ratyfikować sejm. 😉
Anderia, ustawa wejdzie w życie po obradach Rady Europejskiej, czyli za około 3-4 miesiące. Tak na to patrząc, to dałoby radę jeszcze coś zdziałać, jutro kolejny protest w Wawie 🏇
Izu, idziemy? 😎

o właśnie...
Chingisek gdzie ty masz alabamkowe ucho? 👀
mils gdzie ja mam Alabamkowe ucho? :O Na ekranie 😁.
Chingis ale to internetowe jest... 👀
To to ostatnie tutaj? 😀 I tak widziałam ucho Alabamki, jej ucho 😁.
edit. rzeczywiście to nie ucho Alabamki ale jak ma tak wyglądać to już mnie ściska  😁
Małolaty ratujcie! Mam fazę na ogłowie z hooksa  😜

Lychee są piękne 😍  💃
Lychee ja też miałam :O! Koszmarne, ale wyleczyły mnie wieści z frontu jak Hooks traktuje ludzi i to że moje upatrzone ogłowie wyprzedają za śmieszną kasę -.-. Teraz choruję na HV Polo  😁.
Lychee tez mam, niezmiernie od ponad roku, ale zawsze sa wazniejsze wydatki 😁
Ja nie mam już termobutów, ani sztybletów, bo się rozwaliły, ani ochraniaczy na mojego szczurka, bo wszystkie za duże, ale ogłowie jest taaaaaaaakie piękne  😍 A zwłąszcza, że jest brązowe, a ja potrzebuję teraz nowego, brązowego ogłowia i napierśnika, coby do siodła mi wszystko pasowało  😁
Tak ładnie się wyleczyłam z Hooksowych produktów a teraz znowu na nie choruję! :C Już kminię, jak tu się ze Szwedami dogadać? 😁
huhuhu ależ udane zakupy z maiiaF , którą wreszcie poznałam i która powstrzymywała mnie od kupienia czegokolwiek co nie byłoby sukienką, za co jej bardzo dziękuję bo bym zbankrutowała  🏇
a tak mam sukienkę i jestem szczęsliwa   😅
Chingis HV Polo jest boskie większość ich rzeczy 😍 - już nie mogę się doczekać kiedy Rudą będę mogla w coś ubrać 😁
Hooksowe pokochałam to http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300766&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC 💘 i to http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300470&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC 💘
ida pokaż sukienkę
Moi rodzice mają przyjaciół w Szwecji, którzy kilka razy w roku są w Polsce 😉 zamierzam z tego skorzystać i zamówić 2 ogłowia z Hooksa w wakacje 😀

Chingis, zapraszam do przyłączenia się, jeżeli jeszcze wtedy będziesz zainteresowana. Oddam Ci je w Gdańsku jak dotrze, a w zamian zabierzesz mnie do stajni, hm? 😉
fin, gdzie Ty się podziewałaś? 😁

idaczerwcowa, proszę 😎 hahaha, "kup sobie teraz czerwoną koszulkę pod spód" 😂
fin w wakacje mówisz? 😀
rumka taka o nic nadzwyczajnego ale akurat jak szukałam  😉

maiiaF i tak najlepsze było w bershce: Ida bierze bluzkę, a Mania na to "no już widzę jak sobie kupisz sukienkę"  😂
fin, oo Finku, już wiem do kogo uderzać, jak mi się coś z Hooksa spodoba! 😉.

Koniec chorowania, jutro idę do szkoły! A od soboty ferieeeeee!
śmieszne to w sumie, jestem w Warszawie jak tu są ferie, a jak się skończą to jadę do 3miasta, gdzie się zaczynają 😁 wiem jak się ustawić 😎
Ooo, ten brązowy szwed też niczego sobie, chociaż ja ubóstwiam to: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300659&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC  😍
Chociaż z drugiej strony szkoda mi prawie 400zł na ogłowie...

Sisisa ja sobie jeszcze pochoruję i jutro, ale coś trzeba zrobić, żeby mama do stajni już w weekend wypuściła  😁
Moi rodzice mają przyjaciół w Szwecji, którzy kilka razy w roku są w Polsce 😉 zamierzam z tego skorzystać i zamówić 2 ogłowia z Hooksa w wakacje 😀

😁 😁 😁 daj znać wcześniej, są conajmniej 2 pozycje które "MUSZĘ MIEĆ!"

Małolaty jak pogoda? u Was też tak zimno?
ChingisChan, znaczy w moje wakacje, czyli po 17 maja, po maturach 😉 Zachwyca mnie Hooks Catena i Artemis, więc zrobię to zamówienie jak tylko skończę piać ostatni egzamin - "w nagrodę" 😀

Sisisa, jasne 😀 ale myślę, że tylko raz coś zamówię, żeby tych przyjaciół rodziców nie męczyć, więc musimy się zgrać z terminem. Gdybym wyjeżdżała do Szwecji też w te wakacje, to pewnie zrobiłabym ogólnoforumowe zamówienie, bo mogłabym sama to koordynować, a tak - tylko kilka rzeczy dla siebie i znajomych, żeby nie robić kłopotów.

maiiaF, jestem codziennie na forum, ale w moim życiu nie dzieje się nic na tyle ciekawego, żeby o tym pisać. Ot, uczę się do matury, nie mam na nic czasu, konno od wyjazdu Siwego nie jeżdżę. Jak jest jakaś dyskusja, a ja wchodzę tylko na chwile, to z reguły nie mam czasu czytać całości, a sama wiesz jak szybko ten wątek się rozrasta. Nie lubię tak w środku rozmowy się włączać, jak nie wiem o co chodzi.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się