Hermes cieszę się Twoim szczęściem i czekam na relację 😉
Ej, małolaty, ja już nie rozumiem. ACTA niby już jest, ale fejs, kwejk, re-volta, youtube itp funkcjonują normalnie. O co chodzi? 👀 Nadal mam cichą nadzieję, że jednak nie doszło to do skutku 🙂
Nie, jasne że nie, ale skoro ustawa weszła w życie to powinno być to jakoś widać... A tak, nie widzę w internecie żadnej różnicy w porównaniu z wczoraj. Tylko niewinnie zapytałam 😡
Anderia spokojnie, to nie jest tak że podpiszą i już. Podpisali ludzie w polskiej ambasadzie w Japonii. ALE żeby ustawa weszła w życie musi ją jeszcze ratyfikować sejm. 😉
Anderia, ustawa wejdzie w życie po obradach Rady Europejskiej, czyli za około 3-4 miesiące. Tak na to patrząc, to dałoby radę jeszcze coś zdziałać, jutro kolejny protest w Wawie 🏇 Izu, idziemy? 😎
To to ostatnie tutaj? 😀 I tak widziałam ucho Alabamki, jej ucho 😁. edit. rzeczywiście to nie ucho Alabamki ale jak ma tak wyglądać to już mnie ściska 😁
Lychee ja też miałam :O! Koszmarne, ale wyleczyły mnie wieści z frontu jak Hooks traktuje ludzi i to że moje upatrzone ogłowie wyprzedają za śmieszną kasę -.-. Teraz choruję na HV Polo 😁.
Ja nie mam już termobutów, ani sztybletów, bo się rozwaliły, ani ochraniaczy na mojego szczurka, bo wszystkie za duże, ale ogłowie jest taaaaaaaakie piękne 😍 A zwłąszcza, że jest brązowe, a ja potrzebuję teraz nowego, brązowego ogłowia i napierśnika, coby do siodła mi wszystko pasowało 😁
huhuhu ależ udane zakupy z maiiaF , którą wreszcie poznałam i która powstrzymywała mnie od kupienia czegokolwiek co nie byłoby sukienką, za co jej bardzo dziękuję bo bym zbankrutowała 🏇 a tak mam sukienkę i jestem szczęsliwa 😅
Moi rodzice mają przyjaciół w Szwecji, którzy kilka razy w roku są w Polsce 😉 zamierzam z tego skorzystać i zamówić 2 ogłowia z Hooksa w wakacje 😀
Chingis, zapraszam do przyłączenia się, jeżeli jeszcze wtedy będziesz zainteresowana. Oddam Ci je w Gdańsku jak dotrze, a w zamian zabierzesz mnie do stajni, hm? 😉
ChingisChan, znaczy w moje wakacje, czyli po 17 maja, po maturach 😉 Zachwyca mnie Hooks Catena i Artemis, więc zrobię to zamówienie jak tylko skończę piać ostatni egzamin - "w nagrodę" 😀
Sisisa, jasne 😀 ale myślę, że tylko raz coś zamówię, żeby tych przyjaciół rodziców nie męczyć, więc musimy się zgrać z terminem. Gdybym wyjeżdżała do Szwecji też w te wakacje, to pewnie zrobiłabym ogólnoforumowe zamówienie, bo mogłabym sama to koordynować, a tak - tylko kilka rzeczy dla siebie i znajomych, żeby nie robić kłopotów.
maiiaF, jestem codziennie na forum, ale w moim życiu nie dzieje się nic na tyle ciekawego, żeby o tym pisać. Ot, uczę się do matury, nie mam na nic czasu, konno od wyjazdu Siwego nie jeżdżę. Jak jest jakaś dyskusja, a ja wchodzę tylko na chwile, to z reguły nie mam czasu czytać całości, a sama wiesz jak szybko ten wątek się rozrasta. Nie lubię tak w środku rozmowy się włączać, jak nie wiem o co chodzi.