Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Hermes, o niie, padłam  😵 mój też czasem robi takie miny 🤣
Hermes proszę 😁
mils, pierwsze co mi się skojarzyło to "pies XXX jest zażenowany twoimi ocenami na semestr" 😂
mils twój pies jest świetny!  😜 ja nie mam się jakim zwierzęciem pochwalić (chyba że wstawie swoje) 😁mils, pierwsze co mi się skojarzyło to "pies XXX jest zażenowany twoimi ocenami na semestr" 😂

o boże...  😂
Aiva, tak tak mam dobry humor więc i teksty mi napływają do głowy 😁
Hermes ubóstwiam cię.  😁 stworzę religię w której wszyscy będą cię wielbić  😜 😁 🤔wirek:
Aiva, hahah spoko 😁
jem pomelo 😜 i czeka mnie kolejny leniwy dzień 🤣
Aiva dziękuję. 😡
Hermes  😂
Jak się podoba to jeszcze skromnie takie o:

Takie razem z czarną, włochatą kulką:

😡
A ja idę się trochę potopić (czyt. kąpać) i ogarnąć, bo po 15 jadę na kręgle 😅
mils jaka ty śliczna jesteś.  😲 pozazdrościć. Pies też świetny 😉 A co to jest pomelo?  😵
Hermes miłej zabawy!  😉
mils jaka ty śliczna jesteś.  😲 pozazdrościć.

Kwestia ujęcia. 🤣 😡 Ale dziękuję.
jem pomelo 😜 i czeka mnie kolejny leniwy dzień 🤣

Dobre kupiłaś?  😁

Aiva, jeden z moich ulubionych owoców:

Siostra mi przyniosła rano śniadanko do pokoju  😁
Alabamka muszę kiedyś spróbować.  😲 Myślicie, że będę wieśniacko wyglądać jak sobie kupię taką koszulę w H&M? http://www.hm.com/pl/product/96076?article=96076-B#cm_vc=GOES_WITH_PD kocham takie.  😜
Aiva aaaa, ja też! 😍
mils, pjona! ale chyba nie kupię - będę wyglądać jak kretynka. 🙁
Mils, cudowny piesek 😍

ja wam później pokażę psa, który był u nas na wakacje 😁

Izu, pewnie, że dobre, jak się dzwoni do specjalisty, to się ma 😎 to było coś na wzór telefonu do przyjaciela? 😂
Padłam wtedy  🤣 "dzwonie do ciebie jako do specjalisty, jak rozpoznać dobre pomelo?"  😜
Poranek z dupstepem, dobrze jest. powiedzmy...
Aiva rok temu, w koszuli kolegi, IMO tragedii nie ma, ale gdyby koszula była trochę mniejsza byłoby fajnie. Bo właściciel tej ze zdjęcia był jednak "trochę" ode mnie większy 🤣 Inna sprawa, że na obozie to się olewa jak się wygląda

maiiaF dziękuję. :kwiatek:
Witam wszystkich z rana  😉
zaraz na shopping i przydało by mi się towarzystwo ale chyba będę musiała się sobą zadowolić  🙄
tez uwielbiam takie koszule  😜
ida o rety, mi przydałyby się jakieś porządne, duże zakupy. Ale jak ostatnio rzuciłam do mamy, że mam ochotę na zakupy i że poza tym, to potrzebuję nowych ubrań, to mnie zgasiła tekstem: "A masz pieniądze?" 🙄
idaczerwcowa, gdzie o której? 😀 tylko zanim ja bym się zebrała... 😂
Ja miałam jechać kupić kółko do ucha bo tak to je maltretuje bo to co teraz mam mi wypada i ciągle krwawie ale oczywiście zaspałam -_-
maiiaF za godzinę mniej więcej bo jeszcze w proszku jestem, a jadę do arkadii chętna ??  😀
mils to dawaj znać jak będziesz miała ochotę na shopping, ja zawsze chętnie  😉
Idaczerwcowa, chętna, tylko pewnie koło 14 🤣 pw zaraz wyślę

Izuuu, ja też zaspałam 🙁 o której na tego skajpa? 🤣
Ja u Agaty będę od 14 mniej więcej 🙂

Dziewczyny jak będziecie w arkadii to nie chciałybyście popatrzeć czy są kółka( kolczyki)?  🙁
takie coś:
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfSFES1GLi3XX5_GChMf4oV4XZ7PAdBUwWOOq64oUG2OaBMk0jOsgsBAvf[/img]
Alabamka popatrzymy  😉
Alabamka twoje ucho ?  😍
hehe, niee zdjęcie z internetu bo musiałam taki kolczyk znaleźć i jakoś pokazać  😉
szkoda, ale śliczne jest  😜 ja wrózicłam z aqua parku, bomba,  😎 w poniedziałek do szkoły  🤦
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się