Kings Of Leon, Florence and The Machine 😍 💘 btw dorwałam nową płytę florence 🏇 niemiłek, Aiva piątunia !! chyba się trzeba będzie ustawić na spotkanko z muzyką 😅 Ale bym chciała na coldplaya pójsc na koncert 😜 własnie sobie wróciłam z kina i meeeega zimno na dworzu !! 😲
Izaaaa, nie mogę się doczekać 🤣 jak mama zrobi kurs, to mogę być honorowym klientem! 😁 Pfff, powiedz jej, że ma być, i już! Ej, nie będzie tak śmiesznie, jak nie przyjdzie :C
Jestem taaaaaka objedzona, a siostra dalej we mnie wpycha 🙄 i właśnie pisząc koleżance do końca przypomniałam sobie moje sny, czemu akurat jak tu śpię mam takie porąbane sny? 🤣 😂
Kings Of Leon rządzi! Pjona! Stwierdziłam, iż kocham Polskę (i chcę tu zostać - btw. jak ja szybko zmieniam zdanie 😲). W Gruzji obcasy można nosić od 18 roku życia. 😵 idaczerwcowa na czym byłaś? 😉
Aiva, ja w sumie do Polski nic nie mam, ale i tak nie chcę tu mieszkać 👀 a już w moim mieście (wsi?) tym bardziej. Warszawka->liceum, Izu, przekonuję mamę i wiesz, co będzie 😜 Idaczerwcowa, też zamarzłam troszkę 😵
Ja sobie odpuszczam sobotni koncert bo bez znajomej, która ma gips nie chce :C nie zostawie jej tak. Ale za to Rise Against i Ursynalia... nadchodzeee 😜 MANIA TAAK! 😜 chodź do wawkii!
Izu, Agata z gipsem nie pójdzie? 🙁 Izaaa, już sobie wyobrażam, jak w takim towarzystwie (Wasze oczywiście 😎 ) będę się dobrze uczyć 😵 a pewnie to jedyny warunek będzie, jeśli już...
Izu, jak ktoś Ci przywali, to możesz oddać i nawet nie poczujesz 😎 musi 😎 rozumiem, że znowu będziemy "pilnować" i znowu nam nie wyjdzie? 😵 😂
Siedzę sobie w kuchni na podłodze, bo siostra robi ciasteczka, a tu kot podchodzi i mnie gryzie, w rękę a potem w brzuch 🤔 pierwszy raz to ona pierwsza mnie zaczepiła 😁
MCR, You Me At Six, Foo Fighters, Kings Of Leon, GD [/quote] Me gusta 😎 Ja ostatnio nałogowo w kółko tamte i HIM, Korn, system of a down, rise against, sabaton, thousand foot Kruth, Bullet for my valentine, Hunter a wszystko przez radioo 😜
właśnie, po tym jak wczoraj nie dotarłyśmy na Targówek miałyśmy jechać dzisiaj przed pracą siostry, czyli do 14 powinnyśmy wrócić. Oczywiście zaspałyśmy 😂 o 9 sms od koleżanki: "śpisz?" a 15 minut później "ej, pobudka xd" no i super, wstałam przed 10, to nie pojedziemy już 😁