Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

dobra ten metalic to jest juz lekkie przegiecie 😁

Aiva wybacz ale: kochamciewyjdzieszzamnie 😍 Marsi, MCR, You Me At Six, All Time Low, Foo Fighters, Coldplay, Kings Of Leon, Bring Me The Horizon, Carpark North, Florence and The Machine, GD, Nirvana i inne, a z polskich toleruje tylko Come :P
idaczerwcowa, niemiłek, swój swojego pozna. 😉 Też Billy Talent jest fajne. 😉 Niemiłek tego też słucham! Nie bij mnie. 😉
idaczerwcowa, Aiva *hi5* lejdis 😉

malolaty jakie koncerty planujecie w tym roku? 🙂
lece na My Chemical Romance i na... Beyonce  😁 a wy?
Aiva My Chem 💘 zazdroszcze. na pewno Carpark North i Coldplay, moze RHCP. no i moze cos ciekawego jeszcze oglasza... wiem ze kilka jeszcze dojdzie, ale to tak prywatnie. no i moze gdzies za granice na YMAS i ATL... duzo planow. pieniedzy malo. a mialo byc oszczedzanie na nastepna trase 😁
ja chciałam na ColdPlay  😤 ale się nie udało - brak środków. Z chłopakiem i jego siostrą na Beyonce  😜 ale będzie brech  😁 🤔łit dżrims: 😁
u mnie tez brak srodkow, niedlugo zaczne organy sprzedawac 😁 co jak co ale na Beyonce i Rihanne bym pojechala, niezly show robia. pojechalabym jakby ktos sponsorowal 😁
a mi chłopak kupił, a nawet nie chciałam 😁 I HATE beyonce. Jak jej słucham to mam ochotę umyć wannę albo coś takiego.  😤
idaczerwcowa, no jakoś nie mogę 😀
Nie szkoda Wam pieniędzy na te koncerty? To chyba dużo kosztuje...  👀
nigdy. tych uczuc nie da sie opisac czy przeliczyc. kase wydana na koncerty licze nie w dziesiatkach czy setkach, ale nie zaluje ani troche, najlepsza inwestycja. to najlepsze chwile mojego zycia i tak naprawde tylko wtedy czuje ze mam po co zyc...
niemiłek ślicznie to ujęłaś  :kwiatek: ja i tak nie chodzę, bo moi rodziciele są temu przeciwni.  👿
ja jedyne koncerty na jakich byłam to na woodstocku. Tak to nie jeżdżę, nie mam z kim  🤔

mieliśmy dziś 4h doświadczeń chemicznych. Fajnie było  😅
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1274222#msg1274222 date=1327495467]
malolaty jakie koncerty planujecie w tym roku? 🙂
[/quote]

Black Sabbath, Illusion, BLS - na fejsie było info że przyjadą znowu do PL ale nie wiadomo, może G'n R...
borkowa. moi chcac nie chcac musieli sie przyzwyczaic 😉

Arroch dalej zaluje ze nie poszlam na Illusion a mialam bilety...
niemiłek  😵  😵 no wiesz?! Ja byłam w Spotku, genialny koncert, genialny  😜
Arroch na swoje usprawiedliwienie powiem ze bylam od 3 dni w trasie i moje gardlo nie zniosloby 3 dnia koncertowania... 😁
Hehehe no na Illusion bywa ostro, Lipa mało śpiewa, bo mu ludzie nie dają  😂
Arroch pamietam jak bylam juz w pociagu do domu i chcialam zmienic rezerwacje biletow na kogos innego zeby nie przepadly, ale sie nie dalo, to piszczalam w ta sluchawke i mnie pani w recepcji nie rozumiala 😁 ale z tym pociagiem tez byly przygody... ehs ltyfrdfyghnjklmbhgtfy wspomnienia :'😉
ja mam nieprzyjemne wspomnienia z PKP i PKS. Ukradli mi kamerę - DWA RAZY!  🤬 Oczywiście była schowana...  😵
Małolaty umiera 😵 
Nie wyrabiam z bólu głowy, znów to wróciło...
Nie szkoda Wam pieniędzy na te koncerty? To chyba dużo kosztuje...  👀

🤔 W życiu!

Właśnie przebiłam sobie ucho, ide do mamy bo mam krzywo dziurkę i nie chce wejść :
- mamooo przebij mi ucho
- oszalałaś?! Nigdy w życiu!
- No weeeź bo mi krzywo wychodzi :c
- nie.
- To wsadź mi chociaż w tą krzywą dziurkę kolczyk
- okej. Nie wchodzi
- No widzisz. (daje wenflon) Przebij.
-  😲
-Mamo...
(przebiła, z szoku zostawiła wenflon w uchu)
- weź mi to wyjmij i wsadź kolczyk -.-
(zrobiła)
mama-To co? Robimy następną?
😂
Alabamka hehe, lubię twoją mamę! 😁
To okropne, mam ostatnie chwile z internetem i nie mogę ściągnąć żadnej muzyki! 😵
Alabamka  😵 ty wiesz co ja o twoich kolczykach sądzę.
A ja! ! A ja! Już siedziałam na koniu😀. <musiałam wam się radośnie pochwalić 😎>
dżingisku wargę dopiero w wakacje kuje, więc tu cie pociesze 😉
ja po gimnazjum chcę język  😎
Chingis 😂 Wybacz, skojarzyło mi się z Old Spice. 😁
Alabamka, aaaa, pozdrów mamę i powiedz, że żałuję, że nie wpadłam!  👀 a może Twoja mama zrobi mi tego mojego?  🤣
pff, jutro od 15 do 20 znowu sama jestem, Izu, mogę ściągnąć tego skajpa już...
Albo wybiorę się na wycieczkę, znowu się zgubię  😀

Przygotowujemy z siostrą argumenty dla mamy co do mojego dalszego kształcenia, jak się uda, to będzie cudownie  😎
Umieeeeram, dziewczyny z Warszawy będą wiedzieć o czym mówię, z racławickiej dobijałam się na stare miasto, ze starego miasta miałyśmy w planie odwiedzić CH Marki, jednak po przejechaniu kilku autobusów zapełnionych tak, że nie dało się wejść, pojechałyśmy na wileńską. Chciałyśmy dalej jechać na te marki, ale nie dało rady no  😵 zrobiłyśmy szybkie zakupy w carrefourze i pchałyśmy się z powrotem na racławicką- nigdy więcej 🙄

Kto oglądał dzisiejszy mecz w ręczną i ogląda Gran Derbi? 😍
Alabamka, mnie mama już od dawna kuje. Chociaż ostatnio sama zrobiłam sobie kolca. Wolę to, niż kosmetyczkę.

Ale na cokolwiek innego niż ucho w warunkach domowych bym się nie odważyła. A teraz modne jest - szczególnie w moim byłym gimnazjum robienie smiley'a i języka samemu, najlepiej to w szkolnej toalecie.
Sisisa, od kosmetyczki to niestety wszystko jest lepsze 🙄 realia. Wolę, żeby mi kolega przekłuwał niż kosmetyczka...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się