Aiva wybacz ale: kochamciewyjdzieszzamnie 😍 Marsi, MCR, You Me At Six, All Time Low, Foo Fighters, Coldplay, Kings Of Leon, Bring Me The Horizon, Carpark North, Florence and The Machine, GD, Nirvana i inne, a z polskich toleruje tylko Come :P
Aiva My Chem 💘 zazdroszcze. na pewno Carpark North i Coldplay, moze RHCP. no i moze cos ciekawego jeszcze oglasza... wiem ze kilka jeszcze dojdzie, ale to tak prywatnie. no i moze gdzies za granice na YMAS i ATL... duzo planow. pieniedzy malo. a mialo byc oszczedzanie na nastepna trase 😁
u mnie tez brak srodkow, niedlugo zaczne organy sprzedawac 😁 co jak co ale na Beyonce i Rihanne bym pojechala, niezly show robia. pojechalabym jakby ktos sponsorowal 😁
nigdy. tych uczuc nie da sie opisac czy przeliczyc. kase wydana na koncerty licze nie w dziesiatkach czy setkach, ale nie zaluje ani troche, najlepsza inwestycja. to najlepsze chwile mojego zycia i tak naprawde tylko wtedy czuje ze mam po co zyc...
Arroch pamietam jak bylam juz w pociagu do domu i chcialam zmienic rezerwacje biletow na kogos innego zeby nie przepadly, ale sie nie dalo, to piszczalam w ta sluchawke i mnie pani w recepcji nie rozumiala 😁 ale z tym pociagiem tez byly przygody... ehs ltyfrdfyghnjklmbhgtfy wspomnienia :'😉
Nie szkoda Wam pieniędzy na te koncerty? To chyba dużo kosztuje... 👀
🤔 W życiu!
Właśnie przebiłam sobie ucho, ide do mamy bo mam krzywo dziurkę i nie chce wejść : - mamooo przebij mi ucho - oszalałaś?! Nigdy w życiu! - No weeeź bo mi krzywo wychodzi :c - nie. - To wsadź mi chociaż w tą krzywą dziurkę kolczyk - okej. Nie wchodzi - No widzisz. (daje wenflon) Przebij. - 😲 -Mamo... (przebiła, z szoku zostawiła wenflon w uchu) - weź mi to wyjmij i wsadź kolczyk -.- (zrobiła) mama-To co? Robimy następną? 😂
Alabamka, aaaa, pozdrów mamę i powiedz, że żałuję, że nie wpadłam! 👀 a może Twoja mama zrobi mi tego mojego? 🤣 pff, jutro od 15 do 20 znowu sama jestem, Izu, mogę ściągnąć tego skajpa już... Albo wybiorę się na wycieczkę, znowu się zgubię 😀
Przygotowujemy z siostrą argumenty dla mamy co do mojego dalszego kształcenia, jak się uda, to będzie cudownie 😎 Umieeeeram, dziewczyny z Warszawy będą wiedzieć o czym mówię, z racławickiej dobijałam się na stare miasto, ze starego miasta miałyśmy w planie odwiedzić CH Marki, jednak po przejechaniu kilku autobusów zapełnionych tak, że nie dało się wejść, pojechałyśmy na wileńską. Chciałyśmy dalej jechać na te marki, ale nie dało rady no 😵 zrobiłyśmy szybkie zakupy w carrefourze i pchałyśmy się z powrotem na racławicką- nigdy więcej 🙄
Kto oglądał dzisiejszy mecz w ręczną i ogląda Gran Derbi? 😍
Alabamka, mnie mama już od dawna kuje. Chociaż ostatnio sama zrobiłam sobie kolca. Wolę to, niż kosmetyczkę.
Ale na cokolwiek innego niż ucho w warunkach domowych bym się nie odważyła. A teraz modne jest - szczególnie w moim byłym gimnazjum robienie smiley'a i języka samemu, najlepiej to w szkolnej toalecie.