Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

100!  😜  😅
Caira a żebyś wiedziała, że kiedyś z pewnością cię nawiedzę. 🙂
Vana, też chciałam to zrobić, ale były znowu post pod postem. 😁
A ja w tym roku się umówiłam z mamą, że nie robimy takiej normalnej wigilii 🏇
Będziemy jadły pizze, nie będziemy ubierały choinki, sprzątały, ani słuchały kolęd  😍
O jeeny, święta bez Wigilii?  🤔wirek:
Ja bym nie dała rady  😁
😅 100! 100! 100! 😅
Frania a ja chyba jednak wolę taką tradycyjną wigilię. 🙂 No, ale o gustach się nie dyskutuje. 🙂
Mnie jedyne co drażni w Wigilii to składanie życzeń, strasznie mnie to krępuje  😁
🥂 za 100 stronę!
Vana mnie też... Można by powiedzieć, że prawie tego nienawidzę...
Jedyne co lubie w świętach to prezenty  😉
A ja już pragnę śniegu! Duuuużo śniegu.  😜 Śnieg, święta, Sylwester tylko na to czekam. 😁
Ja uwielbiam ten taki "rrryyyp" jak się idzie w traperach po świeżutkiej, cienkiej warstwie śniegu z samego rana, mmmmm!  😍
To chyba każdy uwielbia. 🙂 Najgorzej, kiedy nie można dostać tego, czego się najbardziej pragnie...
Caira o tak! 😍 Śnieg! Ale już niedługo chyba będzie, bo już połowa listopada... 👀
U mnie ma być pierwszy we wtorek  😅
Ja uwielbiam galopować i kłusować po wysokim śniegu. Konie tak świetnie się wtedy prezentują.  😍
Caira a jakie piękne wtedy są zdjęcia! 😜
Vana serio?! To kiedy u mnie będzie? 👀
Nienawidzę składać żadnych życzeń. W tamtym roku na klasowej Wigilii od razu powiedzieliśmy sobie, że nie dzielimy się opłatkiem.

Ja już wszystkim powiezdiałam, że chcę pieniążki, pieniążki, żadnych rzeczowych  😅 No, może tylko słodycze  😁
Ja nawet boje sie wspomnieć, co bym chciała... 🙄

Btw. kto słyszał o tym, że w Wigilię marzenia się spełniają?
Btw. kto słyszał o tym, że w Wigilię marzenia się spełniają?

Ja słyszałam, że zwierzęta gadają  😁

A na prezent mam wyjazd do Krakowa, na sylwestra  💃
Vana o tym to słyszałam, ale koleżanka mi powiedziała, że w Wigilię podobno marzenia się spełniają... I jestem ciekawa, czy ktoś o tym słyszałam, bo mam ochotę spróbować... 👀
Baju baju, będziesz w raju  😉
100? to robimy imprezę  :pijacy:

Nie no, jakaś wigilijna potrawa i kolęda musi być!

Składanie życzeń... 😵 Może z jakimiś znajomymi to tak, niby życzenia ale zawsze jest dużo śmiechu, bo ludzie potrafią życzyć naprawdę niesamowitych rzeczy  😂 Ale z mamą, tatą, babcią? Zbiera mi się na mdłości... 😵

Prezenty tak, ale...lubię sobie sama wybrać prezent. Strasznie nie lubię dostawania bubli, typu figurka piesek czy zapachowe mydełka...Razi mnie to, że ludzie wydają pieniądze na takie rzeczy...Trener, znajomy tak, będzie mi miło jeśli dostanę małą figurkę, miły gest że w ogóle pamiętał, ale jeśli mam dostać od rodziców takie rzeczy (+ oczywiście to co sobie zażyczyłam  :hihi🙂 to wolę dostać pieniądze lub po prostu dostać mniej...

Ja to nie mogę się już doczekać śniegu, niech przykryje to okropne błoto  😜

mils spróbować nie zaszkodzi, najwyżej się nie spełni :P
Vana no dzięki... 😀 Jestem bardzo zdesperowana. 😀 Jak zawsze... 😁
Happiowa a wiesz, próbować będę... 🙂 Modlić się, żeby się spełniło też... 🙂 Chociaż i tak co raz częściej sobie wyobrażam, że moi rodzice tylko grają, a na święta mój prezent będzie czekał w boksie... 👀 Ale moi rodzice niestety tacy nie są...
mils noo fajnie by było....przed rodzinną wigilią rodzice zawiązują ci oczy....pakują do samochodu.....wiozą do stajni.........rozwiązują oczy........a w boksie.......twój własny koń........rodzice krzyczą "niespodzianka"!!  🏇 💃
życzeń też nie znoszę składać 😤 bo czego tu można  życzyć? po raz enty "zdrowia, szczęścia, pomyślności, pieniędzy"?? i to całowanie w policzki  😵 szczególnie z ciotką  😤 najfajniejszy jest moment kładzenia prezentów pod choinką  💃 i potem rozdawanie :P
Czas zmykać się uczyć  😜

Mam taki pomysł...a właściwie dwa  👀 już się z Wami trochę zaprzyjaźniłam to Wam powiem  🏇

wymyśliłam, żeby stworzyć nowy temat. co prawda jest już podobny, ale...

Mamy temat oddam-pożyczę-wymienię czy coś takiego. I tam jest wszystko. A jakby zrobić taki temat dla szmatoholików? Wymiana potników. Potniki to jedne z niewielu rzeczy, które są dobre dla każdego konia i jeźdźca. Stan potników dobry i bardzo dobry. Chodzi o to, że taki szmatoholik ma 20 potników, niektóre mu się pewnie już znudziły...I wymienia się z takim innym szmatoholikiem i wszyscy są zawodoleni. I obejdzie się od wydawania kolejnych 200 zł na nowy potnik  🏇 W tym wątku który już istnieje jest wszystko, trzeba wszystko przeczytać, szukać, śledzić...A tam byłyby jedynie potniki, wymieniane jedyne dla czyjegoś "widzi mi się". Myślicie, że to dobry pomysł?

A drugi to temat dla szczypiorów, gdzie mogą pytać czy dany temat już jest, gdzie i z kim mogą pogadać o danym problemie.
Wiwaro szkoda tylko, że:
1. Moi rodzice nie są tacy...
2. Moi rodzice są zawsze szczerzy jeśli chodzi o coś takie, więc jak powiedzieli "nie"...
3. Moi rodzice chyba takiej wyobraźni nie mają...
Happiowa o, taki wątek dla szczypiorów to by się przydał. 😀
mils no to żówik  :emota200609316:
"nie bo mnie nie stać"
"nie bo szkoła"
"nie bo gdzie byś go wstawiła?"
"nie bo nie wierzę że byś się nim zajmowała"
oj tak, ten wątek to świetny pomysł
ciekawe co tam u konstantynopola  😁
Wiwaro tak, przybijmy smutną pijonę... 😎
OMG jak mozecie gadać już o świętach ??? Moze jestem głupia ale ja ich po prostu nie nawidze... wydaja mi się takie sztuczne ta cała gadka o byciu miłym itd .Poza tym nigdy jeszcze nie doostałam takiego prezentu jaki sobie wymarzyłam bo moi rodzice zawsze wiedzą lepiej co mi sie przyda 🤔wirek:
W tym roku zapowiedziałam ze chciałabym czaprak i owijki Eskadrona  a oni na to ze mam 3 czapraki i następny mi kupią jak te zużyje 😵 a jak powiedziałam ze w takim razie sama sobie kupie to powiedzieli ze nie bo nie...
Dla mnie świąt mogło by nie być .....
Wiecie co fajnie by było gdybyśmy sie w wakacje wszystcy spotkali co wy na to ? 😎 😎 😎

edit: 100 stron wątku :pijacy:
pandora pomysł super, tylko jak my to pogodzimy ze wszystkimi naszymi wyjazdami, obozami i Bóg wie czym jeszcze? 😀
Święta jak dla mnie są extra! 😍 Za to ja będę nienawidziła życia, dopóki nie dostanę swojego prezentu - to już postanowione. 😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się