Pytanie głupie, ale może ktoś jest mi w stanie pomóc 🙂 Szukam tabliczki dla konia, personalizowanej lub po prostu zmywalnej, z miejscem na: [list] [li]imię konia[/li] [li]datę urodzenia[/li] [li]rasę[/li] [li]nr tel. właściciela/weterynarza i/lub nazwisko[/li] [li]zmywalną część dot. karmienia/innych wskazówek[/li] [/list]
Czy ktoś się z taką spotkał? W stylu najchętniej prosta, elegancka, przejrzysta. A może znacie firmę, która takie robi na zamówienie niedrogo? Potrzebuję kilkunastu sztuk 🙂
edit: będzie pewnie z dostajni.pl - strona mi się nie otwierała i myślałam, że już nie istnieją, a to mi się coś w przeglądarce zablokowało 🤬
eterowa, ładnie to się rozwija, ale ogarnij te czcionki. przekombinowane są strasznie. i ujmują dużo ładnym tabliczkom. nie może być tak, że zastanawiasz się jak to przeczytać, albo musisz się wpatrywać w zawijasy, żeby coś zobaczyć. Widia, bardzo ładna. Olson, klasyczne. z tym przodkiem trochę przekombinowane, ale rozumiem czemu 😉
Pierwsza jest super, druga już taka jakaś. Nawalone tych koni na kupę, wywaliłabym tego najmniejszego pod szyją, a tego w tle dała może bardziej do lewej. Albo też do kosza : P
Olson ja też tak chcę! Mój jest po Landcordek po Lavall I po Landgraf I. Ale ja na tabliczce nie mogę mieć tak napisane, bo wszystkie konie w stajni mają mieć takie same. 👿
Szukam takich umocowań na boks w które wsunę zalamionowaną kartkę z imieniem konie, rodowodem taką tabliczkę. Sęk w tym że nieraz konie zmieniają boks i nie chce tabliczek na stałe tylko właśnie jakby same ramki a żeby środek można było zmieniać. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam, widziałam je w pewnej stajni niemieckiej i właścicielka mówiła że kupiła na e-bayu. A u nas jest coś takiego dostępne? Gdzie szukać i pod jaką nazwą?
Ktos gdzies pytal o tabliczki na boks z żywieniem. Ta w koniku zawiera sporo informacji, mam tylko nadzieje, ze miejsce na logo jest puste, bo niby po co np mi logo sklepu 😉 http://konik.com.pl/tabliczkanaboks