Czy ktokolwiek potrafiłby mi powiedziec coś o Ryszardzie Rojkowskim? W sensie, czy jest to ktoś, kto zna się w ogóle na koniach?
Bardzo mi zależy na informacji na jego temat, ponieważ szukam trenera - a chce kogoś najlepszego - nieważne z którego regionu Polski. Ogólnie - jak każdy z Was zapewne - mam duże ambicje jeśli chodzi o jazdę konną, na razie nie tyle sportowo, co rekreacyjnie, chcę, żeby przygotował mnie ktoś rzetelny i bardzo doświadczony do instruktora - zanim zacznę gdziekolwiek kurs.
Będę wdzięczna za życzliwą pomoc. Liczę na Was koniarze 🙇
Radze ci poszukac na konskim forum tam masz dwa tematy, jeden to Instruktorzy a drugi o trenerach, dojezdzajacych w woj. mazowieckim, bo nie wiem skad jestes. To po pierwsze, po drugie piszesz, ze kogos bardziej doswiadczonego od instruktora a ja smiem twierdzic ze znam paru instruktorow lepszych od nie jednego trenera, sprawa kolejna masz konia, czy jezdzisz w szkolce, bo jezeli tak to pewnie instruktora ci narzuca.
Mam swojego konia, na szczęście 😉 Dzięki za pomoc - jestem tutaj świeżynką, więc nie wiem co gdzie z czym się je 😉 Region Polski nieważny - jestem mobilna 😀