Forum konie »

Przyjaźń między koniem a jeźdźcem.

kudłaty_durnowaty ty to masz szczęście bo twój puszcza ci bączki jak czyścisz ogon, a moja prawie  za każdym razem jak przechodzę za nią 😀 musi mnie chyba nienawidzieć  😁  
wątek zamknięty
Zostało jeszcze 2 tygodnie do końca wakacji  😅
wątek zamknięty
Cejloniara: a po co ty ciągle tak patetycznie, płaczliwie i na poważnie? Cos ci się od życia też należy. Nam też.
wątek zamknięty
no ja wiem, że to fajna zabawa Ela, bo i smieszne to, co piszecie, ale z drugiej strony... kto ich nauczy? 🙂 No ale, zycie jest brutalne, w dziub też się zarobi. W końcu kącik dla tych zółtodziobów też jest. A Ty Ela ciągle taka czepliwa, wrednawa i na złosliwie... @
wątek zamknięty
ale z drugiej strony... kto ich nauczy?

ee, nie można zawsze i wszędzie uczyć. Zresztą najlepiej się człowiek sam uczy na błędach

A Ty Ela ciągle taka czepliwa, wrednawa i na złosliwie...

o wypraszam sobie - nie zawsze  😉
wątek zamknięty
kto ich nauczy? 🙂

Ta nauka w każdym wątku kończy się pisaniem pokemonowym językiem  😎
wątek zamknięty
No my pamiętam w podstawówce też mieliśmy pokemonowy język. To jest chyba normalne tylko jak jest internet, to stało się bardziej widoczne. Wy też macie swój re-voltowy język 🙂 Wiesz Ela, ja juz mam jednak więcej niż te pare lat po osiemnastce i etap kocenia już mi przeszedł. Zawsze lubiłam strasznie dzieciaki, przy koniach zwykle kręci się wokół mnie stadko. Ale są także egzemplarze, których nie trawię .. takie wysztafirowane siksy bleh
wątek zamknięty
no ja wiem, że to fajna zabawa Ela, bo i smieszne to, co piszecie, ale z drugiej strony... kto ich nauczy? 🙂

Może na przykład iść z takim pytaniem na forum, na którym jestem od 5 lat:  http://www.konie.biz/ Tam uzyska poważne odpowiedzi.
Ja jestem coraz mniej tam, a coraz bardziej tu, bo pokochałam re-voltę za to, że sweet quniarek się tu po prostu nie toleruje.
Czasami najlepszą metodą uświadamiana jest kubeł zimnej wody na łeb  😀iabeł:
Nie ma się co wysilać i pisać, że konie nie kochają i nie lubią nikogo, bo nie posiadają przedniego płata czołowego mózgu.
I tak nie dotrze.
Niech spada na forum dla dzieci.

wątek zamknięty
Dla mnie to już przestało być zabawne. Za szybko po "hej".
wątek zamknięty
[quote author=beromania link=topic=30294.msg678306#msg678306 date=1281991846]
katija gruba nie odzywaj się   😎

halo dziewczynko, zdaje mi sie, ze ci sie gruba literowka wkradla, albo nicka zlego wpisalas do swojej wypowiedzi. pozyjesz jeszcze troche na tym swiecie gowniaro, to moze do mlodszych bedziesz mogla sie w ten sposob odnosci, a jak na razie, do mnie  to prosze pani, smrodzie jeden.
[/quote]

hehe rozniosłaś mi system  😎 😁

A tak na boku moja kobyła mnie kocha jak jej kopyta na różowo lakieruje  😎
wątek zamknięty
Nie lepiej od razu zamknąć taki wątek?
wątek zamknięty
przepraszam, ale czy ten wątek łamie jakiekolwiek zasady regulaminu żeby go zamykac?

za chwile wszystko pozamykamy: bo za głupie, za infantylne, zbyt podobne  itp itd.

wątek zamknięty
ElaPe ale czy padło tu chociaż cokolwiek poważnego?...
wątek zamknięty
a Regulamin zawiera karę w postaci skasowania wątku za bycie niepoważnym? Kto ocenia poziom "niepoważności" czy głupiości? Dla mnie wątek jest rozrywkowy i tyle.

Zresztą kończmy już te dysputy. Osoby niezaspokojone poziomem "poważności" tego wątku  moga przecież wcale tu nie wchodzic.
wątek zamknięty

[quote author=Cejloniara link=topic=30294.msg678526#msg678526 date=1282032865]
no ja wiem, że to fajna zabawa Ela, bo i smieszne to, co piszecie, ale z drugiej strony... kto ich nauczy? 🙂

Może na przykład iść z takim pytaniem na forum, na którym jestem od 5 lat:  http://www.konie.biz/ Tam uzyska poważne odpowiedzi.
Ja jestem coraz mniej tam, a coraz bardziej tu, bo pokochałam re-voltę za to, że sweet quniarek się tu po prostu nie toleruje.
...
Niech spada na forum dla dzieci.

[/quote]
Fajnie obrażać koleżank i robic im koło ...? 🤔  Jak dziewczynka z podstawówki, która chce się wbić w popularniejszą grupę. " Och jacy wy jestescie fajni i mądrzy , tamci są GUPI i juz nie chce z nimi siedzieć na przerwie!".
wątek zamknięty
Och jacy wy jestescie fajni i mądrzy , tamci są GUPI i juz nie chce z nimi siedzieć na przerwie!".

w sumie z pewnych rzeczy się naturalnie wyrasta

Najpierw był "Miś", potem "Świerszczyk", następnie "Płomyczek" po czym "Świat młodych", potem "Expres Wieczorny", itd itp

tak więc porada o zawitaniu na inne bardziej dostosowane wiekiem forum nie miała złośliwego podtekstu a jedynie była uprzejma radą. 😉
wątek zamknięty
Och jacy wy jestescie fajni i mądrzy , tamci są GUPI i juz nie chce z nimi siedzieć na przerwie!".

w sumie z pewnych rzeczy się naturalnie wyrasta

Najpierw był "Miś", potem "Świerszczyk", następnie "Płomyczek" po czym "Świat młodych", potem "Expres Wieczorny", itd itp

tak więc porada o zawitaniu na inne bardziej dostosowane wiekiem forum nie miała złośliwego podtekstu a jedynie była uprzejma radą. 😉

Jesteś pewna? a czy forma tej rady aby na pewno nie była złosliwa? Np. "Niech spada na forum dla dzieci"?
Nie to żebym była jakos specjalnie emocjonalnie związana z tym forum, ale ubodło mnie to ze wzgledu na adminke która jest fantastyczną kobietą i próbuje tą różową część forumowiczów ogarnąć i powkładać im trochę mądrości do głowy.  Nie uważam, żeby podjęcie się wlewania oleju do głów młodszej młodzieży było czymś ubliżającym, a niestety Juile tak to przedstawiła.
edit*literówka
wątek zamknięty
no tak faktycznie forma troche zbyt obcesowa
wątek zamknięty
Ojjj... przepraszam za to "niech spada". Bo mnie komary pogryzły i wszystko mnie swędzi i zła jestem  😁
Powinnam napisać tak:
"Niech szuka odpowiedzi na forum dla dzieci".
Napisałam kilka razy na forum "konie i my" epistoły na temat "przyjaźni" koni z ludźmi, uświadamiające, że konie się z nikim nie przyjaźnią.
Ale nikt tego nie chce czytać, bo dzieci wolą żyć w swoim wyimaginowanym świecie.
I mają do tego prawo.
wątek zamknięty
pis end lofff, koniec 🚫
wątek zamknięty
A mój codziennie rano wysyła mi esemesa i życzy  mi miłego dnia  💃
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.