Forum towarzyskie »

hej

Julie - wow aLe Supci mash
piekniósi koniś
wątek zamknięty
Dzieffczyny! A moshe zrobimyy sobie klób NajLepSieJszYHH JeŹDzIaREk ?! ?!?!  🏇 🏇 🏇 🏇 AleE by BYłO SupCioO!!!
wątek zamknięty
Małaaa, Ty TeSh ;*************
Julie, sUperha$$ny ale jA mAm lepsHego :<< ja mam jednorożca, z rurzowom grzywOm, róshoFFym ogonem i tenCzOm na pupci i robi kÓpe o zapachó malinowej gómy do rzucia <333 mUj konish skacze WySoKo w hmurkii i chodzi zebRanY tak, rze moge mu fsadzić 100zł między nos a klate i wiem, rze nie zgóbii xDDDDDD kofffany ;************************* hyba kópie mu niu czapraczek 💃

a wogle to zapomniałam w pierwszym poście o najwarzniejszym <idzie sie wstydzić to kąta> 😡 😡wienc tera nadrabiam i muwie wszystkim: HEJ :*
wątek zamknięty
fruity, Ty HyBa JakaSh Nie powaShNa jeStesH................ mIAłAsH pofFiedZieC 'Hej;****' i SIem pŻetstawIĆ.. nooo heeeeloooŁ........ o żaaaaallll......mUj QuNiCek Ciem KopNiem........;////////////////////////
wątek zamknięty
Małaaa ej nooo heloOoOoł.. wee to jezd poważny woNtek okeeeJ?  🤔 no ale mówisH i masH: heJkA wszystkim ;** ;* ;* ;* ;* ;* ;* jestem, fRuItY_jeLLy, mam 18 latkoof i lubiem żelki <3333 koffuniam konisie, walcze o pokój na świecie, chce uratować lasy tropikalne i żeby dzieci w Afryce nie głodowały ;( loffam Was wszystkich i pozdrawiam ;***********
wątek zamknięty
Julie- niech rozsądzi nas natasza!
wątek zamknięty
wiedźma: fFiEmC MoRzE Byś TaK ZaPrEzEmToFfAłA JaKiEś fOtEcZkI Na sFfOiM KoNiSió? :*:* xD xP 🙂  ❓
i fFtEdY NaTaShA BeMdZiE MoGłA RoZsTrZyGnOmć KtórA Z NaS Ma bArDzIeJ SwEeEt kOnIsIa. :*:*:* xP 🙂 ^^  😅 😅 😅

(Wygenerowane przez http://www.pokemon.dexter007.net/)

wątek zamknięty
widać fantastycznie odnalazłyście się w tym watku  😂 brakowało takiego, prawda?  😂
wątek zamknięty
Bogdan, no gdzieś trzeba odreagować 😁
pszyłonczysh siem? :*
wątek zamknięty
nieeee, mam problemy z czytaniem  😀
wątek zamknięty
oJ, fFeDłóg mNiE To oBiE MaCiE SfFeEt kOnIsIe, NiE Ma cO SiEm sPrZeCzAć! :*:*:*:* :P
wątek zamknięty
Zdaję się że jest już podobny wątek z "pokemonowymi"(nie o użytkownika pokemon chodzi) hasłami, ostatnio był nawet dość często na głównej.

p.s - natasza ma z was niezły ubaw  😉 fajnie was wkręca  😂
wątek zamknięty
Ejjjj Ja TaK ZeBrRałłAm ossTaTniO kUniSSiA mOjEgO KoFFanEgO, Sze PySiem Mi SiĘ GrZł w PoPręG <33333 LoFFcIAm Goooo :*******

A SzeBy Nie bYł ooFF TopIC, To BUZIOLE KREJZOLE :**********
wątek zamknięty
Presja - My nie robimy tego dla jakiejś Nataszy, tylko żeby się pobawić i "odreagować"  💃
wątek zamknięty
Hejka:* Jestem Kasia.Kocham od 7mego roku życia. :* Buzioki dla wszystkich kochających te zwierzęta xD

Czemu mnie zawsze omija dobra zabawa  😎
Ciekawe kto to nas prowokuje...No chyba,że quniarki znów tu zawędrowały 😉

ps. Rewir wiesz co...Nie spodziewałam się po Tobie takiej złośliwości.Gdyby konisie wiedziały jaka potrafisz być niemiła to by Cię tak ładnie na grzbiecie nie nosiły 🙁
😉 😉
(nie mogłam się powstrzymać)
wątek zamknięty
ej sluchajcie, a moze natasza to zakamuflowana F. ????
wątek zamknięty
Kasija, haha, tak, tak.. jakbym się nie odzywała to z twarzy byłabym nawet sympatyczna 😁
wątek zamknięty
Kasija, haha, tak, tak.. jakbym się nie odzywała to z twarzy byłabym nawet sympatyczna 😁

bo twarz twoja sympatyczna ale dopki ja otworzysz by wydac dzwiek  :wysmiewacz22:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.