Małaaa, Ty TeSh ;************* Julie, sUperha$$ny ale jA mAm lepsHego :<< ja mam jednorożca, z rurzowom grzywOm, róshoFFym ogonem i tenCzOm na pupci i robi kÓpe o zapachó malinowej gómy do rzucia <333 mUj konish skacze WySoKo w hmurkii i chodzi zebRanY tak, rze moge mu fsadzić 100zł między nos a klate i wiem, rze nie zgóbii xDDDDDD kofffany ;************************* hyba kópie mu niu czapraczek 💃
a wogle to zapomniałam w pierwszym poście o najwarzniejszym <idzie sie wstydzić to kąta> 😡 😡wienc tera nadrabiam i muwie wszystkim: HEJ :*
fruity, Ty HyBa JakaSh Nie powaShNa jeStesH................ mIAłAsH pofFiedZieC 'Hej;****' i SIem pŻetstawIĆ.. nooo heeeeloooŁ........ o żaaaaallll......mUj QuNiCek Ciem KopNiem........;////////////////////////
Małaaa ej nooo heloOoOoł.. wee to jezd poważny woNtek okeeeJ? 🤔 no ale mówisH i masH: heJkA wszystkim ;** ;* ;* ;* ;* ;* ;* jestem, fRuItY_jeLLy, mam 18 latkoof i lubiem żelki <3333 koffuniam konisie, walcze o pokój na świecie, chce uratować lasy tropikalne i żeby dzieci w Afryce nie głodowały ;( loffam Was wszystkich i pozdrawiam ;***********
wiedźma: fFiEmC MoRzE Byś TaK ZaPrEzEmToFfAłA JaKiEś fOtEcZkI Na sFfOiM KoNiSió? :*:* xD xP 🙂 ❓ i fFtEdY NaTaShA BeMdZiE MoGłA RoZsTrZyGnOmć KtórA Z NaS Ma bArDzIeJ SwEeEt kOnIsIa. :*:*:* xP 🙂 ^^ 😅 😅 😅
Hejka:* Jestem Kasia.Kocham od 7mego roku życia. :* Buzioki dla wszystkich kochających te zwierzęta xD
Czemu mnie zawsze omija dobra zabawa 😎 Ciekawe kto to nas prowokuje...No chyba,że quniarki znów tu zawędrowały 😉
ps. Rewir wiesz co...Nie spodziewałam się po Tobie takiej złośliwości.Gdyby konisie wiedziały jaka potrafisz być niemiła to by Cię tak ładnie na grzbiecie nie nosiły 🙁 😉 😉 (nie mogłam się powstrzymać)