Forum towarzyskie »

hej

hej, jeżdżę west, nadaje się? 😡
wątek zamknięty
Ktoś, mam nadzieję, że nie masz nic sprośnego ani krzywdzącego na myśli. Anatol to bardzo wartościowa i delikatna małpka. Nie chciałabym, żeby wróciła do mnie w złym stanie...
wątek zamknięty
wiedźma west jest okrutny i zły jak Strzyga! Powinno sie jeździć bez Siodła itp. bo to krzywdzi konisie!

😁 😁 😁

wątek zamknięty
Wątek jest głupi jak but, ale Strzygowe "płomienie zebrania" mnie rozwaliły dokładnie  👍
wątek zamknięty
taki glupi a jednak nikt na to wczesniej nie wpadl...  😀
wątek zamknięty
OMG. Nigdy nie przypuszczałam, że dożyję dnia, w którym wątek "cześć wszystkim" wróci z zaświatów...

no to HEJ!! :******************
wątek zamknięty
o natasza umie pisac po polsku, albo po prostu w tym zdaniu sa same latwe slowa.
wątek zamknięty
katija, pisze zle to zle a jak dobrze to jeszcze gorzej...
wątek zamknięty

wniosek - przestać pisać! 😀
wątek zamknięty
hejaski ciumkaski  💘
wątek zamknięty
hej hej Niewidzialna,  :***** napisz cos o sobie, bo slyszalam, ze ty najlepszym palco-hodowcom jestes!
wątek zamknięty
Ja czekam aż natasza napisze coś więcej o sobie i będzie uczyć lostaka - co zrobić, żeby jej koń nie spóźniał zadem  👀 (bo to chyba o to chodziło wtedy)
wątek zamknięty
hej hej Niewidzialna,  :***** napisz cos o sobie, bo slyszalam, ze ty najlepszym palco-hodowcom jestes!

Hehhh..a co ty myślalaś? ^^ Klacze som zadowolone asz im sie uszy trzensom! 🏇 wogule to jestem fajna i wszyscy mnie lubiom i zawsze to ja o wszystkim decyduje hehehe <3333 Tatus ostatnio kupil mi 2 konisia. ! Bo poprzedni njie chciał za bardzo chodzić i sprzedaliźmy go, tata powiedział, że pojehał na wakacje do włoch, takiemu to dopsze heheheh<3 Ale ten nowy tesz nie kce chodić.. 🤔wirek: 🤔 🍴 😵 😲 🙄 🤦
wątek zamknięty
pokemon, o co ci chodzi? co ja mam do lostaka?
wątek zamknięty
zaproponujcie jakąś wypaśną nazwę do tego wątku, żeby łatwiej go było znaleźć, inni widzieli o co chodzi i żeby nikt go nigdy nie potraktował poważnie 😉
wątek zamknięty
pokemon, o co ci chodzi? co ja mam do lostaka?

naszczęście dla lostaka nic 😉

A tak wogule to HEJ! Mam na imie grzeseik i mam 17 lat ((((przynajmniej tak pisze w mojej nazwie nad obraskiem (...) )))). Raz jeśdizlem na takim konisiu, ale sie dzizwnie łbem shylał i szyjką tak dziwnie się kołował(zaokrąglał) no to co miałem zrobic .?.? Szapnnałem, no bo przecie on sie nie morze shylać jak go nie prosze ;//////// co to tym myslicie??????!!!!! ;***
wątek zamknięty
grzesiek ja tesz tak robie jak koniś nei mnie nie sucha hehe ale ostatnio tatiś kupil mi tesz ostrogi z brylancikami sliczne som i od razu wszyscy mowiom ze super jeszdże bo mam ostrogi hehe ^^!!.<3
wątek zamknięty
ostrogi z brylancikami  😍 a dasz jedną?  😁
wątek zamknięty
Niewidzialna to $upcioooo ze mnie rozumujesz. bo jak ten facio co miał teog konisia zobaczył ze nie daje mu robiććć co chce to powiedział ze tak niewolno ;///// to ja zeszłem i powiedziałem ze jak poczyta troche fora to się dowie dlaczemu tak robie ;//// głópek jeden
wątek zamknięty
Błagam, tylko nie kolejny wątek, gdzie będzie się pisać trawką o konisiach 😎.
wątek zamknięty
smarcik po avku widzem, że lubish te same bajki co ja <33 może ustaweczka na wspólne muminkowanie? loffam buziam muach ;***** kochu kochu dla Expusia ;*********** <123456789

ale jaja, wątek sie już na 8 stron rozwinął 😜
wątek zamknięty
[quote author=natasza link=topic=30256.msg676843#msg676843 date=1281869702]

wniosek - przestać pisać! 😀
[/quote]

Gillian
ale ty zóa jesteś!  🙁 A co jakby natasza siem obraziła pszes ciebie?!  🙁
wątek zamknięty
psiepRasHiam :*************** !!!!!!!!!!!!!!!! :*********** :********* :******** buSiakii :********** <3 <3 <3
wątek zamknięty
powiem tak: to chyba najbardziej jednoczący Voltopirów i re-Voltowiczów, dużych i małych wątek na caaaałym forum 😂 😍
pozdro pińcet ;*** kochajcie konisie, całujcie je w pysie 💘
wątek zamknięty
[quote author=fruity_jelly link=topic=30256.msg676918#msg676918 date=1281874797]
powiem tak: to chyba najbardziej jednoczący Voltopirów i re-Voltowiczów, dużych i małych wątek na caaaałym forum 😂 😍
pozdro pińcet ;*** kochajcie konisie, całujcie je w pysie 💘
[/quote]

hihi tak zgadzam się!! łączmy się xd 💘
wątek zamknięty
Ale tu słiiitt jestt! Dzieffczynkii <333 I chłopcyyy ! ( grzesiuuu <3 :* :*) ..
A wieCiee co w@m powi3m? : DDD Ostatniooo koniiiśś mi sięe zeeebraał! Bo tak wziOł głow3 do dołuu! Myslee ze juz jestem gotoowaa na mistrzostwaa w UjeżDŻAniu!
wątek zamknięty
Ambrozja, rzal! i myslisz ze jestes fajna spoko i kól bo raz zebralas horsesa? moj chodzi z nosem przy klacie caly czas, wystarczy ze wbije w jego bok ostroge co mi otatnio tatinek kupił 😍
wątek zamknięty
Ambrozja, rzal! i myslisz ze jestes fajna spoko i kól bo raz zebralas horsesa? moj chodzi z nosem przy klacie caly czas, wystarczy ze wbije w jego bok ostroge co mi otatnio tatinek kupił 😍

$4m4 jeste$ rz4al!!!! konis$i4 $iem zBier4 jak sieM go Po$Z4rpie na py$kzoraĆć 4 nIE n4 O$tr0G!
0$Tr0G! s4 p0 t0 rZebY k0ni$$ $zYbc!3J b!3G4Ł !!!!!
!!!! :******************* !!!!
wątek zamknięty
[quote author=wiedźma link=topic=30256.msg676618#msg676618 date=1281820729]
hej, jeżdżę west, nadaje się? 😡
[/quote]

NjE NaDaJeSh SiE!
Bo jA i MuJ ŁeStErNoWy KoNiŚ ŚnIeG ( lofffffffffffcIaM gO  😍 😍 😍 :****************  😉))) :***** )
jEsTeśMy nAjlEpSi  f  StYló łEsTeRn  😅 😅 😅
:********* 😉))) :***** ;****** 🙂😉)

wątek zamknięty
Niewidzialna, WcAlE NI3 J3$$$tees fajna ;//////// mUJ QuIcek,że ZęBy wcI$$ka w KlatE. ChyBa NiedłUgo BęDziEmy Jak tA AnkA co JEst SzzUUUUperrr<33333
SłIIIITAŚneee JEsteShcei Wiecie? <35465786798037829374
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.