Forum towarzyskie »

hej

Lotnaa, ... i jesteś w moim podpisie  😵
wątek zamknięty
katija, no pół stajni miało w pogotowi komórki i aparaty,komedia była...panna sobie wymyśliła,że konik ma być kary...no to był prawie kary,tylko świeżo zajeżdżony...to se siedzieliśmy i tak patrzeliśmy,jak ona na bosaka z tą suknią próbuje w to siodło wsiąść...i wsiadła i koń jak anioł cholera,nawet uchem nie machnął 🙁

Lotnaa, a dostałaś już swojego Wacusia?bo wiesz,kto nie ma Wacusia,ten nie jest pul profi wybas rajter.a czarna to z żyłki musi być,wtedy na fotach nie widać,a konik ma pysk przy klacie tak jak trzeba!

wątek zamknięty
Lotnaa, to dobrze że ujeździłaś swojego konisia na pelhamie, nie będziesz miała problemów jak nie będzie chciał ci czasem się zganasikować! Ale mam nadzieję że nałożyłaś mu go nie później niż w wieku 2 lat? 🤣

A tak  w ogóle to dzięki Natasza, w końcu mam gdzie napisać wszystkim słowo HeeJcIaa! :*** Ale mój konik nie ma różowej grzywy ani nawet ogonka, więc chyba nie będę go tu pokazywać  😕

Tak serio mówiąc to chyba serio ktoś sobie jaja chciał porobić, ale to nic, przynajmniej humor mi się poprawił 😀
wątek zamknięty
Ktoś - k00nIsie tAk KoffAja nIe fIesz o Tym? ufIelbiAja na pElAmiE
wątek zamknięty
Czasem mam wrażenie, że ktoś to specjalnie robi żeby voltowicze mieli rozrywkę  🙄
Dlaczego bezsensownego wątku nie można po prostu zamknąć?
wątek zamknięty
ulala cały dzień mnie nie było,a tu taka impreza? Fajnie :pijacy: Hej :emoty232:
wątek zamknięty
Alice,  i jest to tak strasznie złe, ponieważ?
wątek zamknięty
3!3rp!3n!3, ale wiesh, jeshche do tegom tsheba gómy i czarnom wodzem, bo wtedy jest takie dfa f jednym. ftedy jesthes jeshche bardziej profiiiiii :********
wątek zamknięty
Ponieważ zaśmieca forum - tyle stron powinny miec sensowne wątki, przynajmniej w moim mniemaniu. Klikam, a tu kolejna załamka.
No i nie moge zrozumieć, że to kogokolwiek jeszcze bawi. Ale to juz inna sprawa, bo jak widac jestem w mniejszości.
wątek zamknięty
Ktoś, oczywiście że mam bliskiego krewniaka Wacusia - Bożydara. Zapłaciłam swój haracz w fujarkach to mam :P Wiec glejt na bycie profi już mam od dawna  😀iabeł: Strzyga wystawiła.
Czarna z żyłki? A Ty myślisz, że na czym mój koniś na zdjęciu chodzi?  🏇

chestnut0, wcześniej wcześniej, pisałam, że już od źrebaka tak był uczony. Ganaszuje się bez problemu, czasem go też tak powiązanego na czambonie na noc zostawiam, żeby mu się dobrze mięśnie rozbudowały. I żeby nie zapominał, jak ma główkę nosić.  
wątek zamknięty
ejjj a co u Wacusia?
wątek zamknięty
Alice, bo Ty się bawić nie umiesz...idź se dalej męczyć kucyka.

Lotnaa, a widzisz....to ty jeszcze początkująca jesteś....nasze konie to już takie szkolenie dostały,że już naturalnie tak się ustawiają...zinprintingowałam je telepatycznie,i wystarczy że w domu pomyślę o czymś i one już to robią.
wątek zamknięty
CHEJ   ALICE !!!!!!!!!!!~!__(((())%%++$##$$$%% {+|}!

wątek zamknięty
Alice, czy ktoś Ci przeszkadza w założeniu sensownego wątku? Każdy użytkownik ma taki fajny przycisk "nowy wątek", używaj do woli.

Lotnaa, paszporcik musisz zalaminować, żeby Ci się nie popsuł, bo za duplikat płacisz dodatkowo...

Wacuś ma się świetnie, ostatnio dostał nowego przyjaciela, Anatola :
wątek zamknięty
Strzyga, a Anatol to już ma nowy dom?bo on tak w moich barwach jest :p
wątek zamknięty
Strzyga, tak jakby niecałkiem o to mi chodziło :] No, ale widzę, że dobrze się bawicie - to nie przeszkadzam, powodzenia!
wątek zamknięty
Ktoś, nie, w sumie nawet nie szukałam mu, ale jeśli w dobre ręce pójdzie, to nie ma problemu. Tyle, że Anatol to junior, nie jest wymiarów tradycyjnej małpki, jest Małpką Kieszonkową, ma 15 cm wzrostu.
wątek zamknięty
Lotnaa kurczę, z czambonem jeszcze nie próbowałam! Ja do tej pory zapinałam tylko wypinacze trójkątne na noc, i myślę że konisiom się to bardzo podoba, potem takie grzeczniutkie są, jak tak sobie postoją przez nockę. Ale muszę Twój sposób też wypróbować! 🤣
wątek zamknięty
Ale z Anatolem to ostrożnie chyba trzeba, bo bardzo speszoną minę ma na tym zdjęciu, chyba jeszcze nieśmiały chłopak jest.
wątek zamknięty
chejcia sweeetaki ;**** ja mam twa kócy$$ie

to jest Miley

a to Cyrus

komciajcie!!
wątek zamknięty
Lotnaa

a wiesz ze jestesmy na ignorze u kogos??  😜 Domyslam sie u kogo   😜 😁
wątek zamknięty
Anatol jest stworzeniem bardzo delikatnym. To niezwykły indywidualista. Lubi obserwować świat z boku, jest trochę zamknięty w sobie, ale szalenie inteligentny. Ma w oczach pewien smutek, ale myślę, że jeśli ktoś da mu odpowiednio dużo miłości, otworzy się i będzie wspaniałym przyjacielem, ponieważ w środku jest na prawdę ciepłą i kochającą małpką.
wątek zamknięty
Anatol jest mega. Niby wstydniś, a pod skórą diabeł tak jak wacuś 😀iabeł:
wątek zamknięty
3!3rp!3n!3, ale wiesh, jeshche do tegom tsheba gómy i czarnom wodzem, bo wtedy jest takie dfa f jednym. ftedy jesthes jeshche bardziej profiiiiii :********

Nie pisz tak, bo nic nie rozumiem  🤣
wątek zamknięty
Strzyga, to ja go kupie w prezencie wrotkowi,na pewno otworzy Anatola!

p.s. już widzę te watki i komitety w obronie uciśnionego Anatolka!
wątek zamknięty
grzesiek - nIe snArz siem? to nAsze pOlSkie piSm0
wątek zamknięty
grzesiek.1993, Nie znasz się. 😁
wątek zamknięty
Ktoś, byleby go operacyjnie nie otwierał.
wątek zamknięty
W ogUle FszyStkie jestEśmY norMalne! I słodKI3 ! Oni N@s Ni3 rozumi3Ją!
Id3 sie PocIonĆ moJoM rushoffą RZyletką z pushhkiem..
wątek zamknięty
Strzyga, gdzie tam...naturalnie 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.