katija, no pół stajni miało w pogotowi komórki i aparaty,komedia była...panna sobie wymyśliła,że konik ma być kary...no to był prawie kary,tylko świeżo zajeżdżony...to se siedzieliśmy i tak patrzeliśmy,jak ona na bosaka z tą suknią próbuje w to siodło wsiąść...i wsiadła i koń jak anioł cholera,nawet uchem nie machnął 🙁
Lotnaa, a dostałaś już swojego Wacusia?bo wiesz,kto nie ma Wacusia,ten nie jest pul profi wybas rajter.a czarna to z żyłki musi być,wtedy na fotach nie widać,a konik ma pysk przy klacie tak jak trzeba!
Lotnaa, to dobrze że ujeździłaś swojego konisia na pelhamie, nie będziesz miała problemów jak nie będzie chciał ci czasem się zganasikować! Ale mam nadzieję że nałożyłaś mu go nie później niż w wieku 2 lat? 🤣
A tak w ogóle to dzięki Natasza, w końcu mam gdzie napisać wszystkim słowo HeeJcIaa! :*** Ale mój konik nie ma różowej grzywy ani nawet ogonka, więc chyba nie będę go tu pokazywać 😕
Tak serio mówiąc to chyba serio ktoś sobie jaja chciał porobić, ale to nic, przynajmniej humor mi się poprawił 😀
3!3rp!3n!3, ale wiesh, jeshche do tegom tsheba gómy i czarnom wodzem, bo wtedy jest takie dfa f jednym. ftedy jesthes jeshche bardziej profiiiiii :********
Ponieważ zaśmieca forum - tyle stron powinny miec sensowne wątki, przynajmniej w moim mniemaniu. Klikam, a tu kolejna załamka. No i nie moge zrozumieć, że to kogokolwiek jeszcze bawi. Ale to juz inna sprawa, bo jak widac jestem w mniejszości.
Ktoś, oczywiście że mam bliskiego krewniaka Wacusia - Bożydara. Zapłaciłam swój haracz w fujarkach to mam :P Wiec glejt na bycie profi już mam od dawna 😀iabeł: Strzyga wystawiła. Czarna z żyłki? A Ty myślisz, że na czym mój koniś na zdjęciu chodzi? 🏇
chestnut0, wcześniej wcześniej, pisałam, że już od źrebaka tak był uczony. Ganaszuje się bez problemu, czasem go też tak powiązanego na czambonie na noc zostawiam, żeby mu się dobrze mięśnie rozbudowały. I żeby nie zapominał, jak ma główkę nosić.
Alice, bo Ty się bawić nie umiesz...idź se dalej męczyć kucyka.
Lotnaa, a widzisz....to ty jeszcze początkująca jesteś....nasze konie to już takie szkolenie dostały,że już naturalnie tak się ustawiają...zinprintingowałam je telepatycznie,i wystarczy że w domu pomyślę o czymś i one już to robią.
Ktoś, nie, w sumie nawet nie szukałam mu, ale jeśli w dobre ręce pójdzie, to nie ma problemu. Tyle, że Anatol to junior, nie jest wymiarów tradycyjnej małpki, jest Małpką Kieszonkową, ma 15 cm wzrostu.
Lotnaa kurczę, z czambonem jeszcze nie próbowałam! Ja do tej pory zapinałam tylko wypinacze trójkątne na noc, i myślę że konisiom się to bardzo podoba, potem takie grzeczniutkie są, jak tak sobie postoją przez nockę. Ale muszę Twój sposób też wypróbować! 🤣
Anatol jest stworzeniem bardzo delikatnym. To niezwykły indywidualista. Lubi obserwować świat z boku, jest trochę zamknięty w sobie, ale szalenie inteligentny. Ma w oczach pewien smutek, ale myślę, że jeśli ktoś da mu odpowiednio dużo miłości, otworzy się i będzie wspaniałym przyjacielem, ponieważ w środku jest na prawdę ciepłą i kochającą małpką.
3!3rp!3n!3, ale wiesh, jeshche do tegom tsheba gómy i czarnom wodzem, bo wtedy jest takie dfa f jednym. ftedy jesthes jeshche bardziej profiiiiii :********