ja myślę,że nie musisz ich już upiększać bo są wystarczająco ładne 👍
nApRaFdĘ? ŁŁŁŁŁŁŁIIIIIIIIIIIII ❗ 😅 AlE mYśLiCiE żE bEz KoLoRoFyCh gRzYwUf i OgOnuF nIe WyGlOnDaJoM nA zAnIeDbAnYh? Chciałabym żeby fszyscy widzieli że dbam o moich konisiuffff 😍
PS: Te gile to są płomienie zebrania. Nastawia się konia na 30 minut, a jak dochodzi, puszcza płomienie. :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22:
Chej!!!!!! mam na imie Juzia i karzdy mi dokucza z tego povvodu mam nadźeje ze tu bendzie lepiej bo to nie moja vvina ze mnie tak mama nasvvała 🙁 sorcia ale musze isc bo objecalam dać kolerzance komcie za novvego vvirtualnego konisia <333333 bendziesliczny na prawde!!!! ale nie pokarze vvam go teras hihihihihi bo muszem najpjerw dac wrzystkie komcie ;/////// bendem hyba siedziała całom noc ;// 100 komci ale poniacz na prawde sliczniiutki <3333 zresztom morzna dawacpodwujnie komentaże wienc dam rade czego siem nie robi dla takjego sweet konisia !!!!!!!!
Strzyga zrób coś z moim konikiem bo mi się nie podoba...A jest wart tyle komci!! Może być coś z czerwonym akcentem 😎 edit: Dodaje link bo jednak regulamin się może trochę imionka czepiać 😁
Bosheee! Dziefffchyny! Ni3 WstaWi3 w@m moj3Go koniIiSia bo nie mam!! ;( ;/ ;( :** głóópi roDziCee nie Chcom kupiĆ! ;* Al3 to jesT końiśśś z MoicH marzeŃ!
katija, ty se poszłaś konika wylonżować,a ja jak głupia w stajni siedziałam i czekałam aż pana młoda jeb** z konia w błoto i kurde nie jeb**,za to facet mi się wypilingował pastą bhp pod prysznicem i każe mi się teraz dotykać...a ja chce przy komputerze posiedzieć nooo....
Lotna a Twojego konika nie boli jak tak na pelamie jeździsz?ja słyszałam,że konisie to boli i nie wolno!
Ktoś, nie znasz się w ogóle 🤔 trzeba jeździc na pelamnie bo wtedy jest największa zabawa. i macie superaśne Qunicki dzieffcynki koffane ;**<3333333333333333333333 ajajaja,ale szuuperr.!
Ktoś, jego nie boli, on tak lubi. Już od źrebaka był przyzwyczajany i w pelamie na pastwisko chadzał. A teraz jak nieraz protestuje to wystarczy trochę poszarpać i przestaje. Za to łatwiej go zganaszować, pozbierać, przyciągnąć łeb do piersi i jest git. A z płomieniami zebrania które dostaliśmy od ZUO Dobro DObro Strzygi Forester to w ogóle ful wypas wersja. Jeszcze tylko czarną wodzę pomaluję jutro na różowo i będzie zabawa że [font=Verdana]HEJ ![/font]