Forum towarzyskie »

hej

Manta, nie mogę być DOBREM, gdyż jestem owocem homoseksualnego związku Ridża Forestrea i Księdza Dobro Dobro.

jak dwa minusy dają plus to dwa dobra muszą dawać ZUO - tak więc zwracam honor (czy tam chonor =P nie wiem co mają zua)

ale do tęczowej wróżki to Ci już niedaleko ;-)

(i zupełnie bym zapomniała, jeszcze zaraz ktoś nakrzyczy, że robie  🚫, tak więc - HEJ)
wątek zamknięty
ja myślę,że nie musisz ich już upiększać bo są wystarczająco ładne 👍

nApRaFdĘ?
ŁŁŁŁŁŁŁIIIIIIIIIIIII ❗  😅
AlE mYśLiCiE żE bEz KoLoRoFyCh gRzYwUf i OgOnuF nIe WyGlOnDaJoM nA zAnIeDbAnYh?
Chciałabym żeby fszyscy widzieli że dbam o moich konisiuffff  😍

PS:
Te gile to są płomienie zebrania. Nastawia się konia na 30 minut, a jak dochodzi, puszcza płomienie.
:wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22:
wątek zamknięty
Julie, Jeshche pofinnaś im roshoffeee siodŁo i ogŁowie zawóndowac! Wtedy bedom psheszczensliwe!
wątek zamknięty
rosh00fego koN!sia mAm ! jA
wątek zamknięty
omg, czlowiek pojdzie tylko konia wylonzowac, wraca a tu 6 stron masakry. a tak btw, to nie sadzicie, ze to prowokacja?
wątek zamknięty
3!3RP!3N!3, alem tom shaden shpan! Ja mam mienioncego sie tenczowymi kolorami!
wątek zamknięty
omg, czlowiek pojdzie tylko konia wylonzowac, wraca a tu 6 stron masakry. a tak btw, to nie sadzicie, ze to prowokacja?

też tak myślałam na początku
wątek zamknięty
katija, a nawet jeśli? Voltopir nie jarosz, czasem troszkę świeżej krwi musi skosztować  😀iabeł:
wątek zamknięty
ja bym za to docenila, ze przynajmniej temat w odpowiednim dziale 😉
wątek zamknięty
Voltopir nie jarosz, czasem troszkę świeżej krwi musi skosztować  😀iabeł:

Voltopiry - prawie jak Hannibal Lecter  🍴  😀iabeł:
wątek zamknięty
Heii dziefczyny! Tesh jestem tu nowaaa!
Boshee, zakochałam siem w washych konisiaaH!
Mam nadziejee ze sieem dogadaamy! ;***** :**** ^^

___
[s]kocham ten temat [/s]
wątek zamknięty
Ambrozja - poHfAL s3 nAm K00nISiEm sFFoIm
wątek zamknięty
Ambrozja, Nom wlasnie! Nie bondź samolubna! ^^"
wątek zamknięty
Chej!!!!!! mam na imie Juzia i karzdy mi dokucza z tego povvodu mam nadźeje ze tu bendzie lepiej bo to nie moja vvina ze mnie tak mama nasvvała  🙁 sorcia ale musze isc bo objecalam dać kolerzance komcie za novvego vvirtualnego konisia <333333 bendziesliczny na prawde!!!! ale nie pokarze vvam go teras hihihihihi bo muszem najpjerw dac wrzystkie komcie ;/////// bendem hyba siedziała całom noc ;// 100 komci ale poniacz na prawde sliczniiutki <3333 zresztom morzna dawacpodwujnie komentaże wienc dam rade czego siem nie robi dla takjego sweet konisia !!!!!!!!
wątek zamknięty
Strzyga  zrób coś z moim konikiem bo mi się nie podoba...A jest wart tyle komci!! Może być coś z czerwonym akcentem  😎
edit: Dodaje link bo jednak regulamin się może trochę imionka czepiać  😁
wątek zamknięty
Bay - MaRż pIenKne imIe JuZiA
wątek zamknięty
Alabamka, muwish mash!

wątek zamknięty
Normalnie Miszczostwa te kolorofe kofane konisie xD  💃 💃 a nie robiąc offa  😀iabeł: HEJ XD  👍
wątek zamknięty
Notarialna. 😍  Alesz jest przezaczepisty!
Moja kochana krejzoolLLka!  😜
wątek zamknięty
Alabamka, podpis pod zdjęciem.. 😵
wątek zamknięty
Bosheee! Dziefffchyny! Ni3 WstaWi3 w@m moj3Go koniIiSia bo nie mam!! ;( ;/ ;( :**
głóópi roDziCee nie Chcom kupiĆ! ;*
Al3 to jesT końiśśś z MoicH marzeŃ!
wątek zamknięty
Ja NiE rOzUmIm TeGo PoTpIsÓ aLaBaMkI 😡
JaK mOsHnA WgL TaKIe BsHyTkIe sUoFo NaPisAć PsHy KoNiSió?
wątek zamknięty
Ależ to imię  jego  😂 😎
Tuż wy nie wiecie, że w wirtualnym świecie konie się podpisuje aby ich nie skradli?! CZISAS!

edit: no może nie tylko  dla imienia  😎
wątek zamknięty
Ambrozja: To jest najpiękniejshy koniś na śfiecieee!!!  😍 😍 😍
wątek zamknięty
katija, ty se poszłaś konika wylonżować,a ja jak głupia w stajni siedziałam i czekałam aż pana młoda jeb** z konia w błoto i kurde nie jeb**,za to facet mi się wypilingował pastą bhp pod prysznicem i każe mi się teraz dotykać...a ja chce przy komputerze posiedzieć nooo....

Lotna a Twojego konika nie boli jak tak na pelamie jeździsz?ja słyszałam,że konisie to boli i nie wolno!
wątek zamknięty
Ktoś, nie znasz się w ogóle  🤔 trzeba jeździc na pelamnie bo wtedy jest największa zabawa.
i macie superaśne Qunicki dzieffcynki koffane ;**<3333333333333333333333 ajajaja,ale szuuperr.!
wątek zamknięty
Właśnie- Hej natasza!
przez was złamałam swoje postanowienie ograniczenia r-v  😵
Jednak długo się tak nie da  😂
wątek zamknięty
Ktoś, jakby jeb**ła to bys miala chyba jednak lepsza rozrywke niz tutaj 😀 mialas w pogotowiu sprzet nagrywajacy??
wątek zamknięty
Ktoś, jego nie boli, on tak lubi. Już od źrebaka był przyzwyczajany i w pelamie na pastwisko chadzał. A teraz jak nieraz protestuje to wystarczy trochę poszarpać i przestaje. Za to łatwiej go zganaszować, pozbierać, przyciągnąć łeb do piersi i jest git. A z płomieniami zebrania które dostaliśmy od ZUO Dobro DObro Strzygi Forester to w ogóle ful wypas wersja. Jeszcze tylko czarną wodzę pomaluję jutro na różowo i będzie zabawa że [font=Verdana]HEJ ![/font]
wątek zamknięty
Ambrozja eeeej to ja FFstaFFiŁam To fOtO do iNNeGO wOntKu!!!!! UkrADła$ Mi qNIkA :/ :/ :/ :/  🤬

PS. heeeej, mam na imię Dżejn, mam 19 lat i strasznie lubię galaretkę malinową.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.