Forum towarzyskie »

hej

[quote author=smerfi link=topic=30256.msg676296#msg676296 date=1281807946]
A w ogole fajni jestescie  - pobawicie sie ze mna ??  👀 👀 😁
ale że... chcesz się z nami nawalić? 😁
[/quote]

A pefnie ze chcem - tylko nie wiem co to znaczy tak troche🙂 :allcoholic:

chej smerfi!!  😅

chej chej - skad jestes i ile masz lat ? 🏇
wątek zamknięty
no ale spoko to taka dla ludzi jest dobra, hihi, nawet nie wiedzilam ze sa spiecjalne dal koni!!
wątek zamknięty
Livia    a maśśś oboffionskofą russową
wątek zamknięty
smerfi, dużo zależy od tego, czy jesteś sympatyczna z twarzy zanim się odezwiesz, prawda A.? 😎
wątek zamknięty
smerfi, dużo zależy od tego, czy jesteś sympatyczna z twarzy zanim się odezwiesz, prawda A.? 😎

doklaaaaaadnieeeeeeeeeeeeeee!!!  👍 😎
wątek zamknięty
Nikomu się nie podoba mój konik  😕 😕 😕 Dlaczego nie komciujecie?

Przeztysiacmorz - Proszę, ulepszyłam go!
wątek zamknięty
ale ZAJEBIASZCZY  😲 😲 😲 😲 😲
wątek zamknięty
Strzyga beznadziejny... ;//
wątek zamknięty
smerfi, ja siem z Tobom pobawie, mam nowe kredki słitaśne 😀
smerfi ja chem się z tobą pobawić !!!  😍

normalnie fajowi jezdescie tutaj 😀😀[quote author=??? link=topic=30256.msg676318#msg676318 date=1281808285]

doklaaaaaadnieeeeeeeeeeeeeee!!!  👍 😎
[/quote]

Kurcze zdjecie wam wysle - ale mam twazrowe tylko takie w bikini - byc moze ??
wątek zamknięty
Strzyga, a dlaczego nie tęczowy?
wątek zamknięty
smerfi ja tez sie z toba pobawie!!! jak sie posiedzi dluzej to i rewir nie jest taka zla.... moze tu zostane o ile ninevet mnie nie wywali...:/
wątek zamknięty
Strzyga beznadziejny... ;//

natasza !! trzeba być miłym dla innych !! Nie wiem czemu  Tobie się nie podoba ale według mnie jest to najładniejszy koń jakiego widziałam  :kwiatek:
wątek zamknięty
smerfi, ale tylko jeśli to RÓŻOWE bikini  😅
wątek zamknięty
Ehhh - juz mnie nie polubicie bo sie odezwalam wczesniej niz zdjecie wyslalam 🙁🙁🙁 Buuuuuu

ide se popplakac bo sie nie pobawi ze mna nikt  😵
wątek zamknięty
smerfi, jak masz sympatyczne cycki to przesyłaj.

ZŁO jesteś mistrzynią obróbki fotek!
wątek zamknięty
natasza, się nie znasz i jesteś niemiła! I gópia i masz wszy. I śmierdzisz starymi ludźmi! Ha!

???, dzięki, mówią, że mam talent...

Lotnaa - bo miał być różowy, ale Twojego mogę przemienić na tęczoweeego.
wątek zamknięty
no wiem ze tzreba byc milym ale chce nyc szczera. nie lubie takich pzrerobek z konmi. to w koncu konie a nie jakies zabawikiiii!!!!!!
wątek zamknięty
natasza, ale rurz otstrasza smrut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a konie smierdzom
wątek zamknięty
stzrga wez ty sie ogranij bo chyba koniowi sojemu siano podjadasz i ci w mozg sie napchalo....
wątek zamknięty
smerfi jestem s polSki, gdzieś hyba z lewej strony ale nie wiem dokładnie bo mi mamusia nigdy nie chciała powiedzieć!
lateQ tesz nie wiem ile mam, ale fiem, że jakoś między 8 a 30 !  🤣

i ja tesz chcem siem z wamI BawiĆć !  😅
wątek zamknięty
ej dziewczyny musimy byc miłe dla siebie !! no proszem wass... !!  🤔wirek:
wątek zamknięty
stzrga wez ty sie ogranij bo chyba koniowi sojemu siano podjadasz i ci w mozg sie napchalo....

padlam - Szczyga musli jedz bo zdrowsze od siana pewnie 🙂

smerfi jestem s polSki, gdzieś hyba z lewej strony ale nie wiem dokładnie bo mi mamusia nigdy nie chciała powiedzieć!
lateQ tesz nie wiem ile mam, ale fiem, że jakoś między 8 a 30 !  🤣

i ja tesz chcem siem z wamI BawiĆć !  😅

ja tesz z lewej - tylko to zalezy jak mape sietrzyma  - przodem do siebie czy tylem..... zebym nie pokrecila.... 👀
wątek zamknięty
Mój konik nie jada siana! Siano jest dla biedaków. Mój konik jada dropsy, krówki-ciągutki i białą czekoladę Lindta z migdałami.
wątek zamknięty
to ja wam pokasie mojego koffanego konika  o to Pinkusss
wątek zamknięty
Mój konik nie jada siana! Siano jest dla biedaków. Mój konik jada dropsy, krówki-ciągutki i białą czekoladę Lindta z migdałami.
🤔zczeka: no co Tyyy? MIGDAŁY SĄ NIEZDROWE!
wątek zamknięty

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka wrzuta  😜 😜 😜 😜

takiej jeszcze nie znalam hahahahha

Strzyga musi teraz dodatkowa opłatę uiścić za siano które zjadła ponadprogramowo   :emota2006092:
wątek zamknięty
Strzyga, zmień dietę. Ale wcześniej pomaluj mojego konisia, kwiatki zawsze chciałam!

I kolejny cytat do podpisu  🤣
wątek zamknięty
[quote author=natasza link=topic=30256.msg676337#msg676337 date=1281808556]

padlam - Szczyga musli jedz bo zdrowsze od siana pewnie 🙂
[/quote]

SZCZYGA! nie wolno konikowi siana zjadać bo będzie głodny!!
ty niedobra ty! samo ZUO!!
wątek zamknięty
cos ty! pewnie zebezpieczne. tylko tzreba uwazac zeby reszty konia nie pobrudzic hihi 😉 wkoncu zejdzie jak bedzie zle nie???😉)

aj aj ja bym na tfoim miejzcu ufaszała- chcialam tak kiedys konisia na niebiesko pomalofać i cholercia kopyta mu siem pochlapały  🤔 musiałam domalować markerem gwiasdki rzeby to jakoś wyglondało  🙄
wątek zamknięty
Sigma, jest mi przykro i chyba zamknę się w sobie. I skąd ja wezmę na tą opłatę? RE-VOLTOWA ZRZUTKA?!!!!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.