[quote author=smerfi link=topic=30256.msg676296#msg676296 date=1281807946] A w ogole fajni jestescie - pobawicie sie ze mna ?? 👀 👀 😁 ale że... chcesz się z nami nawalić? 😁 [/quote]
A pefnie ze chcem - tylko nie wiem co to znaczy tak troche🙂 :allcoholic:
smerfi, ja siem z Tobom pobawie, mam nowe kredki słitaśne 😀 smerfi ja chem się z tobą pobawić !!! 😍
normalnie fajowi jezdescie tutaj 😀😀[quote author=??? link=topic=30256.msg676318#msg676318 date=1281808285] smerfi, dużo zależy od tego, czy jesteś sympatyczna z twarzy zanim się odezwiesz, prawda A.? 😎
doklaaaaaadnieeeeeeeeeeeeeee!!! 👍 😎 [/quote]
Kurcze zdjecie wam wysle - ale mam twazrowe tylko takie w bikini - byc moze ??
smerfi jestem s polSki, gdzieś hyba z lewej strony ale nie wiem dokładnie bo mi mamusia nigdy nie chciała powiedzieć! lateQ tesz nie wiem ile mam, ale fiem, że jakoś między 8 a 30 ! 🤣
stzrga wez ty sie ogranij bo chyba koniowi sojemu siano podjadasz i ci w mozg sie napchalo....
padlam - Szczyga musli jedz bo zdrowsze od siana pewnie 🙂
smerfi jestem s polSki, gdzieś hyba z lewej strony ale nie wiem dokładnie bo mi mamusia nigdy nie chciała powiedzieć! lateQ tesz nie wiem ile mam, ale fiem, że jakoś między 8 a 30 ! 🤣
i ja tesz chcem siem z wamI BawiĆć ! 😅
ja tesz z lewej - tylko to zalezy jak mape sietrzyma - przodem do siebie czy tylem..... zebym nie pokrecila.... 👀
Mój konik nie jada siana! Siano jest dla biedaków. Mój konik jada dropsy, krówki-ciągutki i białą czekoladę Lindta z migdałami. 🤔zczeka: no co Tyyy? MIGDAŁY SĄ NIEZDROWE!
[quote author=natasza link=topic=30256.msg676337#msg676337 date=1281808556] stzrga wez ty sie ogranij bo chyba koniowi sojemu siano podjadasz i ci w mozg sie napchalo....
padlam - Szczyga musli jedz bo zdrowsze od siana pewnie 🙂 [/quote]
SZCZYGA! nie wolno konikowi siana zjadać bo będzie głodny!! ty niedobra ty! samo ZUO!!
cos ty! pewnie zebezpieczne. tylko tzreba uwazac zeby reszty konia nie pobrudzic hihi 😉 wkoncu zejdzie jak bedzie zle nie???😉)
aj aj ja bym na tfoim miejzcu ufaszała- chcialam tak kiedys konisia na niebiesko pomalofać i cholercia kopyta mu siem pochlapały 🤔 musiałam domalować markerem gwiasdki rzeby to jakoś wyglondało 🙄