BTW -wracając do sensu wątku sprawa z wiekiem jest dziwna - można być 20-sto letnią staruszką i 80-cio letnią "młódką" spotykam wielu młodych ludzi, którzy mają mentalność moherów - i to w najgorszym sensie, ani zainteresowań, ani pasji, tylko TV, gry komputerowe (może to sie pod pasję podciągnąć??)
Dodofon o patrz ja jaka dowciapna jak szczypiorek hahahaha na wiosne 😜 (geriavit jak szczypiorek, jakiego to glebokiego znaczenia nabiera na volcie :hihi🙂
o tak, syn znajomych ma 18 lat i jest len kompletny, tylko by gral na kompie bo plystation to g... wedlug niego. do szkoly sie nie chce i do pracy tez nie 🤬
Lotnaa, wybierz sobie w ankiecie opcje ktora Ci najbardziej odpowiada 😁 Ale imo powinnas korzystac z urokow mlodosci i do jakiegos szalonego watku szypiorkow poleciec 😎
Starosc ma swojego uroki . Wygrzewam stara d upe w turcji wlasnie. Jest mega super goraco. Ale starosc ma swojego uroki bo mam kase na 5 gwiazdek hotelowych :-)
Ja dalej czuje sie jak 18. Maly detal, ze moja córcia juz mnie przerosla 😲 i ja nie mam pojecia jak to sie stalo.
Wlasnie wrócilam z wakacji oczywiscie jako mloda duchem bylam na kempingu. No cóz romantyczna dusza sie wemnie tli gdy o swicie widze stado dzikich koni galopujacych obok mojego namiotu aahhh 💃 (ok moze pól dzikie ale kocham pomysl New forest ) sorry ale sie rozmarzylam
Perdolinska (ciezki mi Twoj nick przechodzi przez palce, skad wzielas pomysl na taki wlasnie ? 🤣 ) zajrzalam do linku, miejsce robi wrazenie..podzielisz sie zdjeciami, pomarze sobie troszke siedzac w mojej dziurze.. 🤣
Pocieszam się, że i wygląd mi się dostosowuje do mentalności, bo zdarza mi się jeszcze, że chcą ode mnie dowód jak kupuję alkohol. A wczoraj gość robił wielkie oczy, że ma gadać z główną księgową, co wygląda jakby skończyła dopiero 18,5 (jak to zgrabnie ujął). 😂
Ja też się melduję w najliczniejszej grupie. W życiu nie chciałabym mieć mniej lat. Im dłużej jestem na tym świecie tym bardziej dochodzę do porozumienia sama ze sobą. Kiedyś się nie lubiłam, byłam gruba, brzydka, beznadziejnie ubrana i uczesana... A teraz coraz bardziej mnie stać na dbanie o siebie, ładne ubranka, fryzjera itd... Jest bosko!!! 😅