Forum towarzyskie »

Zadowoleni z nowego prezydenta??

Gagulec, niestety nie posiadam skanera :/
Czy zadowoleni to sie dopiero okaże 🙂

widzieliście tą stronke?(nie wiem czy juz sie pojawiła na forum)  www.obiecales.pl

wg mnie troche chamskie
Póki co, jestem zadowolona. Krótko
no to teraz kto głosował na PO i Komorowskiego a byli tu tacy niech popatrzą co przez krótki czas zrobił Tusk z Komorowskim żeby sie nam lepiej żyło
zafundowali nam podwyżke podatku, w tym podwyżke na akcesoria do niemowląt z 7% na 23% i to byłą ich pierwsza szybka akcja po wyborach, teraz dostaliśmy cukier po 7 zł i paliwo po prawie 6 to już dużo biorąc pod uwage niecały rok po wyborach

Za rządów Kaczyńskiego nie było takich rzeczy

ciekawe co teraz podniosą.................
a do końca ich rządów conajmniej kilka lat

więc ci co na PO głosowali cieszcie sie!!!!!!!!!!!! wasi faworyci wygrali i nie narzekajcie na ceny - sami tak wybraliście większością głosów
Już gdzieś, przed chwilą widziałam podobny post.
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,21572.1380.html
Dubel czy co?
😂
Taniu kolezanka ci nie odpisze, bo ma ban za podwojne konto.
Taniu kolezanka ci nie odpisze, bo ma ban za podwojne konto.

Oj, szkoda. A już się polubiłyśmy...  😉
Dwoiło się jej nie tylko w postach?
gdyby prezydentem zostal Kaczynski- byloby jeszcze gorzej...

i tak najgorsze podwyzki jeszcze przed nami podobno... choc to moze tylko plotki i spekulacje
stan gospodarki raczej nie jest wynikiem kilkumiesiecznych prac jakiegokolwiek rzadu. Na to trzeba czasu. Opanowac burdel i wprowadzic zmiany tez wymaga czasu. Biorac pod uwage, ze na swiecie szaleje kryzys, ktory przytrafil sie w czasie rzadow PO, to w Polszczy akurat nie najgorzej rzad sobie radzi. Nie znaczy to, ze jestem zachwycona rzadami PO, ale wybieram mniejsze zlo i mniej sciety beton. Zelbetonowa konstrukcja PiSuaru mi nie odpowiada.
[quote author=Złota link=topic=30073.msg972191#msg972191 date=1302535715]
gdyby prezydentem zostal Kaczynski- byloby jeszcze gorzej...
[/quote]

Jesteś jasnowidzem?

Ja nie jestem. Po PO spodziewałam się wiele więcej - a jest porażka.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się