Faktycznie ten temat potrzebuje odrębnego wątku, jakby w polityce polityce o czym innym się w kółko wałkowało. 🙄 w tamtym wątku pisze się o medialnych inscenizacjach i teatrach ulicznych a nie o polityce, zatem może oddzielny wątek warto mieć dla recenzowania sukcesów tego wybitnego sadownika 😎 bo przez nowego prezydenta jest powódź! 🙂 Ś.p. ksiądz Bronisław Bozowski mawiał: "nie ma przypadków, są tylko znaki" 😁
zatem może oddzielny wątek warto mieć dla recenzowania sukcesów tego wybitnego sadownika 😎
Czy wybitny to się okaże za 5 lat bo po takim czasie generalnie można oceniać , chyba że zamierzacie oceniać wszystko włącznie z tym czy prosto czy krzywo zesrał się do kibla ? 😎
Nie jestem zadowolona, nie pasuje mi taki system w Państwie - jedno partyjny jak w PRLu :P Za niektóre uchwały powycinałabym im wszystkim jaja. A prezydent jest dla mnie mega sztuczny, pompatyczny i nie budzi we mnie żadnych uczuć. Kaczyńskiego to przynajmniej nie lubiłam... 😎 wyzwalał we mnie jakiś uczucia... a Komorowski jest dla mnie szary, nudny jak flaki z olejem.
żabeczka mam podobne odczucia - znaczy się nie mam żadnych uczuć do naszego prezydenta. No może czasem wyzwala we mnie uśmiech - kiedy sam się usmiecha - przypomina mi wtedy zająca 😎
[quote author=wrotki link=topic=30073.msg672917#msg672917 date=1281513582] zatem może oddzielny wątek warto mieć dla recenzowania sukcesów tego wybitnego sadownika 😎
Czy wybitny to się okaże za 5 lat bo po takim czasie generalnie można oceniać , chyba że zamierzacie oceniać wszystko włącznie z tym czy prosto czy krzywo zesrał się do kibla ? 😎 [/quote]obiadu nie zje jak mu żona nie poda, to i pewnie srać też nie potrafi, Komorowski jest tak sztuczny, że pewnie tylko Pierwsza Dama per rectum z niego dłonią gówna wyjmuje. 😁
a ja wam mówie że chłop niby takie sobie miśkowate niby nic - tylko do rany przyłóż - a jednak pod tym sumiastym wąsem czai sie szczwany uśmieszek
już on ci wiedział co robi nie wdając się w siłowe przenosiny krzyża = rozbestwienie krzyżomaników = wkurwienie tym reszty społeczeństwa = ruch na rzecz laickości państwa = utemperowanie metody drobnych kroczków KK = koniec ulegania chciejstwu KK = wyzwolenie się spod rządów KK = powrót KK do kościołów = faktyczny rodział państwa od kościoła
ElaP, ale dlaczego Prezydent ma sie wdać w przepychanki z krzyżem?? Przecież to nie dotyczy jego urzędu - ani jego władzy. Jakby np. jakiś symbol stał na zamku w Grodkowie iludzie przepychaliby się aby go zostawić/usunąć = to miałaby reagować głowa Państwa?
No jak to, on powinien już wszystko zmienić w naszym cudnym kraju.... 😎
Jarek by tak zrobił, byśmy na drugi dzień po wyborach obudzili się jak w bajce! Ukradł by księżyc, tylko kurde zgubił brata, więc cieżko by mu samemu było... 😀iabeł:
No jak to, on powinien już wszystko zmienić w naszym cudnym kraju.... 😎
Jarek by tak zrobił, byśmy na drugi dzień po wyborach obudzili się jak w bajce! Ukradł by księżyc, tylko kurde zgubił brata, więc cieżko by mu samemu było... 😀iabeł:
Jesteś głupi, że aż strach! Ludzie nie żyją a ty mas zpolew! Tak twoja inteligencja powala.....
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Obrażanie innych użytkowników, brak edycji postów
szalonakobyła, nie każdego musi obchodzić to, że ktoś zginął . mi na przykład to WISI . (mogę zostać zlinczowana 😎 ) a poza tym, było to tak dawno, a ludzie dalej to roztrząsają .nie rozumiem tego, może kiedyś dorosnę .
Jesteś głupi, że aż strach! Ludzie nie żyją a ty mas zpolew! Tak twoja inteligencja powala..... zd arzył podwyższyć podatki! Taką znajomość ustroju Rzeczpospolitej i grację we władaniu ojczystym językiem (ach, ta ortografia!), to chyba wyniosłaś z obozów patriotycznych u przyjaciół wujka Jarka?
W nowej Polityce jest bardzo ciekawy wywiad z Bronisławem Komorowskim. Szczerze przyznaję, że w wyborach głosując na Komorowskiego, głosowałam w rzeczywistości przeciwko Kaczyńskiemu. Komorowski to nie był kandydat moich marzeń, ale i tak uważałam ten wybór za najlepszy z możliwych. Teraz, po przeczytaniu wywiadu, mój stosunek do prezydenta jest zdecydowanie bardziej pozytywny. Wywiad mądry, wyważony, bez zbędnych ekstremalnych emocji, ale i bardzo szczery, zwłaszcza w kwestii krzyża, Lecha Kaczyńskiego, in vitro. Na facebooku powiedziałabym 'lubię to!' 😉 No i dobrze, że pan Komorowski nie bierze udziału w bitwach krzyżowych. Wszak z terrorystami głowa państwa nie powinna negocjować. Reasumując, ja jestem zadowolona. Reaktywacji kaczogrodu bym nie zniosła.
Wybór Komorowskiego nie jest wynikiem jakiejś jego nadzwyczajnej jakości jako kandydata na prezydenta... Bardziej jest to zasługa poprzednika sprawującego tę funkcję. 🙂 Zabawna sprawa, kiedy o wyborze człowieka do pełnienia jakiejś funkcji decydują nie tyle jego zalety, co wady poprzednika.
Zgadza się Grzegorz. Tyle, że ja w tej sytuacji nie widzę nic zabawnego. Normalna sztuka wyboru. Czasami nie tyle jesteśmy "za czymś" co "przeciwko czemuś". Wybór jak wybór. Martwi mnie za to nasze społeczeństwo. Przeraża mnie to co widzę ostatnimi czasy.