hate me!, tu masz wszystkie modele Equipe, obejrzyj http://www.selleriaequipe.it/home.php wejdź w catalogo, tam masz podział na różne terlice DanceOfDevotion, bo różnią się terlicami, wejdź na tą stronę co podałam wyżej
DanceOfDevotion, mamy tu jedno Equipe, wygląda fajnie, podobnie do Luc Childeric, ale w jeździe to są 2 różne siodła, mi obydwa nie odpowiadały, blokowały mnie, moja szefowa jeździ w Childericu, które kocha, wsiadła w Equipe - i powiedziała temu siodłu nie czyli co tyłek to opinia a właścicielka tego siodła jeździ w nim i jej bardzo odpowiada
za childerica dałabym się pokroić - świetne siodła! tak jak ze wszystkimi, co tyłem to opinia, ale jakoś materiałów i wykonania 😍 Fantazja, masz może zdjęcia siodła szefowej lub wiesz, który to dokładnie model?
ono jest z jakiejś innej skóry, zamszu? u was LC są jakoś bardziej popularne? bo w polsce czy na ebay to ze świecą szukać, a chętnie bym za jakiś czas (rok/dwa) przytuliła jakąś używkę.
Ja mam dwa Luc Childerici jedno brazowe ktore kocham miloscia wielka, i jedno czarne, ale puscilam je dalej, zostalo na stajni. Tamto glebsze bardziej trzymajace... ale wykonanie , miekkosc pierwsza klasa.
Equipe rose tez bardzo chwale, fajne siodla, wygodne, starannie wykonane.
Dd jest super pod względem rysunki ale potrzebuje czegoś głębszego siedziskiem i z mniejszymi panelami pod siodłem żeby było bardziej "close" 😉 Ale trudno znaleźć coś lepszego dla małego człowieka;( Crazy będę pewnie dzwonić na dniach więc dam znać.
Niezła cena jak za siodło Fouganzy, która raczej nie kojarzy się z renomowanym producentem siodeł 🤔 Za tą cenę można znaleźć naprawdę porządne siodło w bardzo dobrym stanie, więc szczerze nie wiem, czy ktoś te siodła kupuje... Chyba kompletni laicy albo tatusiowie weekendowych quniarek...
Niezła cena jak za siodło Fouganzy, która raczej nie kojarzy się z renomowanym producentem siodeł 🤔 Za tą cenę można znaleźć naprawdę porządne siodło w bardzo dobrym stanie, więc szczerze nie wiem, czy ktoś te siodła kupuje... Chyba kompletni laicy albo tatusiowie weekendowych quniarek... [/quote] Wygląda na wygodne, ale wolałabym za taką cenę sprawić sobie używane siodło renomowanej firmy. A może za granicą te siodła mają większe powodzenie? Bo nie spotkałam się jeszcze z żadną opinią, ani nawet wiadomością o użytkowaniu przez kogoś siodła fouganzy.
Ja owszem, tez jestem wielka fanka Wintecow i Batesow (z wyszczegolnieniem Batesow, gdyz one "wspieraja mnie" w prawidlowym dosiadzie, nie pozwalaja na przerzucanie ciezaru ciala do przodu) jednak jest z tymi siodlami pewien mankament - otoz mozna wymienic lek siodla, zeby byl szerszy, czy wezszy, jednak nikt nie pomyslal o leku tylnim. W ten sposob mamy siodlo, ktore z przodu jest ok, ale z tylu jest za male, badz za szerokie, badz poduszki sa za male/za duze.
Ja od wczoraj stałam się fanką winteca, wsadziłam swój tyłek co prawda w nieco za małe siodło ale jeździło mi się świetnie. Zamiast szukać jakichś drogich, wymyślnych siodeł chyba sobie sprawie winteca isabell. Są naprawdę bardzo przyjemne do jazdy.