Forum konie »

Kącik Rekreanta

margaritka, łeeeee nie musiałaś pisać , aż tak wielkimi literami :P
efka, oczywiście - zdjęcia boskie 🙂 wiesz może jakim aparatem robione ??
wątek zamknięty
a dla mnie wlasnie fajnie ze sa takie powykrzywiane! maja swoj urok!
wątek zamknięty
margaritka, łeeeee nie musiałaś pisać , aż tak wielkimi literami :P
efka, oczywiście - zdjęcia boskie 🙂 wiesz może jakim aparatem robione ??

nie znam się na aparatach ale zdaje się że Canon 5d
wątek zamknięty
barbor super wieści, że koniec sprawy jest coraz bliżej! Oby Wam się udało i żebyś nigdy nie żałowała swojej decyzji. Dacie radę 😉
deborah piękności 😍 Fajnie chłopak pracuje 🙂
wątek zamknięty
Ascaia fajnie widziec kucory!!!
Deb jaki lans az miło popatrzec, a tak swoja droga masz piękną kurtkę!
Asds babo jak sie czujesz? czemu tak kon zareagował?

A ja dawno sie tak nie ubawiłam, na sankach za koniem to dopiero frajda a wszystko dzięki forumowej lhp i jej sister
wątek zamknięty
Kurde, pomocy Waszej potrzebuję. Wiem już, że naj;epsze pady to ANKY. Narazie kryzys siedzi też w mojej kieszeni i na koncie. Doradźcie zatem czy te pady niżej są dobre czy też odpuścić sobie i zbierać na Anky?

http://amigo-konie.pl/sklep/product_info.php?cPath=17_127_128_134&products_id=2486&topSsid=6d985d7b17951b4c3ba443ef8136d185

http://www.okser.pl/sklep/3200761-hh-trs-pad-prazki-p-2008.html?osCsid=3bccf8bb45be4c4d27799cf6ccd97ea0

http://www.okser.pl/sklep/110800-awa-pad-flower-power-p-2662.html?osCsid=3bccf8bb45be4c4d27799cf6ccd97ea0

Doradźcie starej babie  🙇

Mam dwa pady ET - czarny i czerwony. Użytkowane są bardzo intensywnie, prane i znów zakładane na konie. Mam je już ponad rok i jestem zachwycona. Nie przesuwają się, brud łatwo schodzi. Polecam.
wątek zamknięty
Deb ale extra wyglądacie! Naprawdę super!!
wątek zamknięty
Deb, zmężniał Ci Szoguniasty 😜

barbor, trzymamy kciukasy! Żebyś dała radę wszystko pogodzić, żeby kobył ozdrowiał, a przynajmniej mógł żyć komfortowo. Zdawaj koniecznie relacje z Waszych dziejów.

Pff, dla mnie forum to w ten weekend jedyny kontakt z końmi, zjazd na uczelni, maraton z "Nauczaniem sprawności językowych", czuję się z lekka jak warzywko 😁

Ale jutro nie ma zmiłuj, dopadam oba stwory, i męczę, męczę, męczę... Aż zamęczę 😉
wątek zamknięty
sznurka, wiem coś o tym 🙂
ja przez ostatni tydzień tak jeździłam - upadków już nie liczę (ale coś koło 50)
wątek zamknięty
Łoooo
Sznurka ale super 🙂
wątek zamknięty
maleństwo to może ktoś Ci zrobi foto seszyn? 😉 Bo żem ciekawa jak Sarenka po nóżkowych perypetiach pracuje 🙂
wątek zamknięty
efka, Blondyna, super to było dopiero w kłusie w lesie!
zwykły kulig to małe miki w porownaniu z taką frajdą
nawet nie przypuszczałam ze jak małe dziecko bedę się cieszyc!
wątek zamknięty
sznurka a co to za konisko? oj az mi sie znow zachialo  😁
wątek zamknięty
To Pegaz siostry lhp
wątek zamknięty
, na sankach za koniem

ja tez tak chceee  😅 to musi być niezła frajda =)

a ja jutro jade do Basi z samego rana, choc powinnam isc do lekarza (zrobił mi się jakiś guz pod skórą ;( ) ale następny raz dam radę jechać dopiero w czwartek lub piątek albo nawet i sobote, a ostatnio byłam w piątek...
wątek zamknięty
Sialala sialala..... a ja sie ciesze z konia wreszcie niekulawego........
Ostrzegam... bedzie duuuuuzo.

wątek zamknięty
Klami eleganciaro, ślicznie wyglądacie!! I jaki banan na twarzy, więcej zdjęć! Jak jazda? 😀
wątek zamknięty
Raven, maleństwo
Relacje bede zdawac na 100% Ciesze sie na sama mysl ze wyciagne ja z tej klitki ale tez cholernie stresuje sie jej reakcja na oderwanie od corki i tego wszystkiego do czego przywykla 🤔wirek:
wątek zamknięty
Klami,  czyzby moj ulubieniec miał moj ulubiony czapraczek aqua? 😉
sznurka, rewelacja!!! zazdroszcze!
wątek zamknięty
Linka co ty wstawiasz, jaki pegaz, kuń normalny, ja skrzydeł nie widzę  🤔wirek:
😁
wątek zamknięty
Deb super Szogun wygląda! Jak ci się na nim jeździ?
Klami ale twój koń ma super ogon  😲 Mój takiego za 100 lat nie będzie miał... Fajnie, że wracacie do pracy, na pewno się strasznie cieszysz  🙂

Ja właśnie wróciłam z "treningu skokowego" skoczyłam może z 5-6 razy, a całą resztę jazdy przejeździłam na drągach, bez strzemion, na dopracowywaniu przekątnych, wyginaniu i całej reszcie. Czuję się bardziej wykończona niż jakbym całą tą godzinę skakała  😁 No ale w końcu nie ma skoków bez ujeżdżenia  🙂
wątek zamknięty
Deb- śliczne zdjęcia i czapraczek  😍

Obiecane zdjęcia z wczoraj, z nowego domku  😉
Z treningów brak.

wątek zamknięty
Jun ładny ten twoj młody
W sumie wiele z was nie wie skad wyciagam siwą.

voila->przytulnie? 🤔wirek:
wątek zamknięty
Deb ale ciacho z Szoguna 😜
A ja podjęłam cholernie trudną decyzję o zmianie stajni... Trudną, ponieważ zżyłam się z obecną stajnią i niechętnie ją opuszczam, jednak ze względu na konia muszę. Teraz tylko dylemat gdzie...
wątek zamknięty
Barbor no ale to chyba ta stajnia gdzie na niej jeździsz od stu lat?

Libell super decyzja!! Dokąd was niesie, jakieś pomysły?
wątek zamknięty
Dobrze że doczytałam do końca bo miałam na odruchu zapytać gdzie się przenosicie..
wątek zamknięty
Libelko, dlaczego ze wzgledu na stajnie? co jest powodem?
wątek zamknięty
Burza od stu lat? Wiesz ze do tego pana wysylalalysmy TOZ x lat temu a bylo gorzej i nic. Wiec co robic moglam? Zajmowalam sie siwa zrobilysmy koniom pastwisko i z konmi normalnie pracowalysmy. Nie wiem czy mozna powiedziec ze jezdze na niej od stu lat bo nasza jako taka praca trwala 2 miesiace.Pilnowalysmy zeby gnoj byl wywalany jak najczesciej(nam nie pozwalal facet bo nie mial gdzie go wyrzucic :ke🙂poilysmy konie czyscilysmy. Wyjechalam na wakacje wrocilam kon kulawy z nakostniakiem. Zrobilam rtg wyszlo ze trzeba operowac- nie mialam jak, wlasciciel pogodzil sie z kulawizna nie uwazal by przeszkadzala w czym kolwiek. Leczyc ja mozna dopiero po przeprowadzce bo tam po prostu nie ma warunkow, np 40 cm stalowe progi w boksach(zeby gnoj nie wypadal). Straz i TOZ zalamuje rece- konie maja co jesc(az za duzo) co pic i nie sa bite, a to ze padaja na kolke bez interwencji weta to inna sprawa.
wątek zamknięty
Libella, jednak nie udało się wyprosić o to, co chciałaś? Jakie stajni rozważasz?

Z jednej strony fajnie, że siwa będzie teraz miała dobrze (gdzie chcesz ją wstawić?), a  z drugiej żal reszty stadka, która tam zostaje. Czekamy na relacje  🙂
wątek zamknięty
Burza,  :kwiatek: Trzeba sie lansowac, a co?? 😉 Banan na twarzy mam chyba na kazdym zdjeciu. No, ale jest sie w sumie z czego cieszyc. Jazda super, moc w koncu swobodnie sobie pojezdzic, bez lekow o te jego nogi.

armaquesse, aqua jak najbardziej. Aqua/brown/white to moja ulubiona Eskadronowa kolekcja.  🤣

Dzionka, taki ogonek to on po prostu ma. Mimo, ze codziennie czesze, czesto traktuje chemia i przycinam. A ciesze sie strasznie, zreszta widac banan na twarzy.  🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.