Forum konie »

Kącik Rekreanta

Kujka to skubanie moze byc nie przyjemne jak kawałki skóry sa za mocno przytwierdzone do interesu to moze nawet go zaboleć  😉
wątek zamknięty
Margaritka wszystkiego naj!
Kujka, super jest Twój bąbel! Naprawdę ładne konisko. Życzę Wam wielu sukcesów na drodze i tych większych i mniejszych!
wątek zamknięty
margaritka, widze, ze jak zwykle jestem opozniona we wszystkim..... WSZYSTKIEGO  NAJ!! Zeby z malego niespodzianki wyrosl super rumak!!
wątek zamknięty
klami kazdy mi tego zyczy a najbardziej to chyba ja sama sobie  😁

dzieki🙂
wątek zamknięty
Margaritka wszystkiego dobrego :kwiatek:
zebys miala jeszcze wieksza pocieche z malego i powrotu do startow na Nerwinie 😉

bedziesz sprzedawala ogra?
wątek zamknięty
mam nadzieje, ze nie i juz sie nie moge doczekac, az straci jajka  😁
wątek zamknięty
margaritka Wszystkiego najlepszego !  :kwiatek:

A ja właśnie doszłam do wniosku, że ja to swojego konia uwielbiam miłością absolutną 😀 To taka mała dygresja  😁
wątek zamknięty
Klami, nie, nie, nie... NIE POLECAM!! Tylko te padoki to plus, dałam się nabrać.
wątek zamknięty
ciska, wiem ale jak jest tak zimno to wole tego nie moczyc. jak latwo odchodzi to skubie, jak sie trzyma to zostawiam albo jakos kombinuje delikatnie (ahaha kocham ten temat xD)

MoniaaA, dzieki wielkie! :kwiatek:

a wiecie co jeszcze zauwazylam ogladajac zdjecia z sierpnia i wrzesnia? ze troche urosl 😀 juz nie ma tak strasznie wielkiej dupki (choc nadal jest przebudowany...)  💃
wątek zamknięty

.Brzask, a jeździcie z Rudym na wędzidle czy już przestałaś? Pamiętam, że fotki na hacku zawsze były fajne, na wędzidle na początku nie, za to później już lepiej niż na hacku [chyba jeszcze na starej volcie wstawiałaś]. A jak teraz jazdy na wędzidle?

nadal jezdzimy na wedzidle mniej wiceej pol na pol z hakiem, dzisiaj na hacku bo p. trener przyjechała.
wątek zamknięty
rewir, az tak??
wątek zamknięty
kujka, jeszcze ci młodzian urośnie- zobaczysz  🙂 Mój chyba ostatnio jakoś mocno zmężniał, bo wczoraj kilka niezależnych osób się dziwiło, jak on się zmienił z tego źrebaczka którego przywiozłam 4 miesiące temu. Został nawet nazwany kolubryną  😲 No i właśnie- jedna osoba powiedziała, że na bank urósł- a ma 5 lat. Więc twój to z 10 cm jeszcze zdąży w tym czasie skoczyć  😉 Porobię fotki może w środę lub czwartek towam pokażę zestawienie jak się zmienił od sierpnia.

Lov, współczuję, ale ja jakbym miała takie problemy z tyłami jak ty miałaś, to bym wolała za często niż za rzadko przekuwać... Jak kopyto?
wątek zamknięty
_kate raz zmieniłam i żałowałam 😉
Właśnie dostałąm smsa, że jutro będzie kowal- mam nadzieję..
Czy od dziury w okolicach linii białej, tak na głębokość/wysokość kapturka od podkowy, moze zrobić się ropa?
wątek zamknięty
Brzask padokowy
wątek zamknięty
A że kowal lubi przeciągać terminy... 👿

Coś czuję, ze mamy tego samego kowala 😁
wątek zamknięty
margaritka stoooo latttttttt :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: 🏇 🏇 🏇
wątek zamknięty
A co do dzisiejszej jazdy, to jak już w końcu zdecydowałam, że lepiej chwile pobujać się po lasku, niż się uczyć to ruszyłam na pociąg =)

Po zastanowieniu się co i jak (czyli czy jade na dłużej pobujać się między drzewami czy na chwile, żeby jeszcze popołudniu odwiedzić chłopaka =P ścieżkami) postanowiłam założyć Basi owijki... wszystkie 4 =) (wcześniej 3 razy miała na sobie owijasy na przody, na tyłach nigdy przenigdy, a jej tylne nogi to jej własność prywatna, że tak to nazwe =P ) i nawet się udało =)

Dziś, w jej drugim samotnym terenie była mniej zeschizowana, choć dalej co chwile próbowała sięwracać do stajni, ale całkiem fajnie szła i zdecydowanie mniej się spinała niż ostatnim razem. Terenik trwał jakieś 50 minut i zaliczam go do jak najbardziej udanych...

i kilka fotek (jutro pewnie będzie więcej w innych wątkach =P )

nosek do całowania =)

zdarzały się bunty, akurat przy próbie zrobienia ładnej fotki

i ten wzrok pełen nadzieji, że już wracamy do stajni =)

wątek zamknięty
Laguna,  mamy wszystkie tego samego pewnie 😉
Margaritka, sto lat sto lat! Spełnienia marzeń i pociechy z końskiej rodzinki 🙂 :winko: :kwiatek:
Manta śliczny ten Twój mały szkrab! ile ma lat? 🙂
wątek zamknięty
efka amra  :kwiatek:
wątek zamknięty
[quote author=armaquesse link=topic=3.msg145302#msg145302 :
Manta śliczny ten Twój mały szkrab! ile ma lat? 🙂
[/quote]

jakieś 13-14, muszę kiedyś zapytać właściciela kiedy dokłądnie się urodziła =)
miło mi, że się Basia vel kurdupel, podoba =)
wątek zamknięty
Laguna no to w takim razie doskonale wiesz, nad czym ubolewam 😁
wątek zamknięty
jeszcze takie Wam wstawię 😀

wątek zamknięty
efka, jak z jakiegoś katalogu! śliczne 😉
wątek zamknięty
Laguna no to w takim razie doskonale wiesz, nad czym ubolewam 😁

Obiecywanie, że przyjedzie, po czym nie przyjeżdża, nieodbieranie telefonów.... samo zycie 😁
wątek zamknięty
Dokładnie... ale ciii- smsa mi dzisiaj napisał 😎
wątek zamknięty
Mam nadzieję, że tylko w kwestiach "zawodowych" 😎
O innych wolę nie wiedzieć, bo się koleguję z jego połowicą 😉
wątek zamknięty
Yyy, no raczej 😁 o co Ty mnie osądzasz? 😉
Ponawiam pytanie: Czy od dziury w okolicach linii białej, tak na głębokość/wysokość kapturka od podkowy, moze zrobić się ropa?
wątek zamknięty
efka
Co jedno to piękniejsze  😜
wątek zamknięty
rude pozdrawia 🙂

wątek zamknięty
Ciaja ale dziki spacerek!

Manta uwielbiam te twoją rudą!

Wracając do higieny intymnej
są jeszcze chusteczki

http://sklep.horses.pl/projector.php?product=798&affiliate=linka
i płyn
http://sklep.horses.pl/projector.php?product=799&affiliate=linka

co do kobył to ja czyszczę regularnie okolice wymion a dla Holdy to jest zdecydowanie "itchy spot"
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.