Forum konie »

Kącik Rekreanta

breakawayy, piekny!!
MoniaaA, super! faktycznie wydaje sie zupelnie nie przejmowac tym, ze siedzisz na gorze. szkoda ze nie masz wiecej!

musicie mi wybaczyc ze nie pokomentuje, ale po weekendzie jestem wykonczona kompletnie. w kazdym razie wszystkie macie fajne zdjecia, gratuluje wystepu tym, ktorzy wybrali sie na zawody i czekam na fotorelacje 🙂
wątek zamknięty
kujka ano niestety nie mam 🙁 brak fotografa robi swoje, jednak mam nadzieję, że wkońcu ktoś mnie odwiedzi z aparatem 😉
wątek zamknięty
Ja tak samo jak kujka, z doskoku, tylko że nie po weekendzie, a po ostrym sesyjnym kuciu (a końca nie widać 🤔)

W każdym razie, gratulacje dla startujących, widziałam jakie towarzystwo z naszej stajni, wracało mokre z Wilanowa, więc pogody nie zazdroszczę. Ale tak czy siak, gratki.

Darolga cud, miód kobyła! nadal nie mieści mi się w głowie to, co kiedyś pisałaś.

Wistra no i super, ze jeździsz! A co to, jak to, na jakiej zasadzie?
A rodzicami się nie przejmuj. Ja też w swoich nie mam wsparcia, czasem mnie to jeszcze wkurza, ale w większości przypadków wszystko mi jedno 😉

Za to u mnie wreszcie się może coś wyjaśni, bo właścicielka wróciła do Warszawy i jutro będzie w stajni. Niestety nie będzie mnie ( :marze🙂, ale mam za dużo nauki. W każdym razie liczę, że we wtorek uda nam się spotkać.
Ale nie powiem... serducho i tak mnie zakuło.. 🤔wirek: 🙁
wątek zamknięty
Amnestria - po prostu, ośrodek jeździecki za Krakowem (dogadałam się z jedną forumowiczką, bo chciałam tam jednego konia zobaczyć, a umówiłam się na jazdę)
Jest super, ale drogo i niestety tam na jazdę będę mogła sobie pozwolić może raz w miesiącu.
Ale lepsze to, niż nic.
wątek zamknięty
Diakonka, na koniu mam z przejazdu, gniady w siodle bezterlicowym? tak własnie mi się wydawało ze to nie ty  😉 ale nie przygladalam sie jak uslyszalam "diakon" poprostu robilam fotki. I tak ledwo na przejazd zdążyłam bo musialam jeszcze moje dziecie odprowadzic i przyjechać sama autem.

a Ja własnie wrocilam z sesji fotograficznej oczywiscie na koniu 🏇, mam nadzieje ze juz dzisiaj pochwalę sie zdjęciami 💃

wątek zamknięty
wistra, który? 🙂
wątek zamknięty
tak to mój sierściuch😉 czekam zatem na fotki!
wątek zamknięty
wistra, który? 🙂

Siercza, a koń, dla którego tam jechałam, to Laufer - moja miłość  💘
wątek zamknięty
wistra, nie slyszalam nic dobrego o tej stajni. przynajmniej te 1,5 roku temu, kiedy szukalam dla siebie i mojego konia stajni pod krakowem i dowiadywalam sie conieco (bo te okolice mnie wlasnie interesowaly)
wątek zamknięty
D&A, jest sukces pralniczy 🤣
wątek zamknięty
Kujka, ja nie słyszałam żadnej opinii, ale z doświadczenia wiem, że najlepiej samemu się przekonać, a nie "co usłyszałam, co przeczytałam"
Jak dla mnie było bardzo fajnie  🙂
wątek zamknięty
Hehe no to gratuluję 😉moje ochraniaczki też już czyściutkie.Popręgi też zreanimowane.
wątek zamknięty
Forta - dziękujemy!  :kwiatek: :kwiatek:
Burza - jak miło słyszeć! 🙂 dziękować po stokroć!  :kwiatek: postępy idą teraz pełną parą - w końcu ktoś na nas patrzy z dołu 🙂
Amnestria -  :kwiatek: ślicznie dziękujemy!  :kwiatek: jeśli masz na myśli tych "uprzejmych" z mojego otoczenia, co to nas wyśmiewali - robią to nadal, ale ja nauczyłam się tym nie przejmować 🙂 to koń do kochania, a nie do wygrywania, acz nie ukrywam, że cieszy darolgowe oko  😁

Dziewczyny, mam masę roboty,więc jutro dopiero przejrzę wątek.
Póki co trzymam kciuki za wszystkie schorowane i kulawce, będzie dobrze!
Pozdrawiam Was wszystkich baaardzo cieplutko  :kwiatek:

Kocham KR.
wątek zamknięty
Wistra, na pewno w porównaniu z poprzednią stajnią w Sierczy będzie Ci się podobało, natomiast... mówią, że nie ma dymu bez ognia. W każdym razie życzę Ci, żeby jak najdłużej Ci się u Barbary układało 😉
wątek zamknięty
hahaha o matko wlasnie kolezanka pokazala mi czym zajmowal sie Gill przez ten weekend

padlam ze smiechu, ale ten kon strzela maski  😵 😂
wątek zamknięty
Wistra, na pewno w porównaniu z poprzednią stajnią w Sierczy będzie Ci się podobało, natomiast... mówią, że nie ma dymu bez ognia. W każdym razie życzę Ci, żeby jak najdłużej Ci się u Barbary układało 😉

Oczywiście, coś może wyjść dopiero za jakiś czas.
Nie mówię teraz, jak jest, tylko mówię, że akurat wczoraj było super 🙂
A pewnie z jazdą raz na miesiąc też ocenić nie będę mogła, więc nikt nie będzie się mógł sugerować moim zdaniem  😀
wątek zamknięty
Kącik ten przybrał już tasiemczych rozmiarów, więc moderatorki uprzejmie proszą o przeniesienie swych rozmów do nowego, a ten zamykamy 😉

NOWY WĄTEK : http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,6823.0.html
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.