Forum konie »

Kącik Rekreanta

Deb u Libla baaardz, bardzo dobrze. Mądrzeje mi konisko na stare lata 😉 Może w tym tygodniu dorwę fotografa to będzie się czym pochwalić 😁
Co do Rakowca... Nic nie jest jeszcze przesądzone... Może jednak uda się coś wymyślić.
wątek zamknięty
ech... a ja na zawodach w końcu byłam, chociaż rano podłoże nie zachęcało... w P na czysto,ale dopiero 5 miesjce,bo walka była zacięta i czas wyszedł nam trochę za wolny. A w N znowu udało się na czysto,ale w rozgrywce przegrałam z klanem Kubiaków, którzy na 6 pierwszych miejsc zajęli 4 (w tym 3 Grzegorz K). Dumna jestem z Agr bardzo  😍
wątek zamknięty
kujka, miałam nadzieje ze ktoś jeszcze doceni nasz postep 😉. Dla mnie najwązniejsze ze mi się dobrze wspolpracuje z własnym koniem.

Proponuję jakieś spotkanie, ja na dlugi weekend sie nigdzie nie wybieram, moze ktos mnie odwiedzi? 🙂
wątek zamknięty
Deb, _kate gratulacje dziewczyny  :kwiatek: _kate Ty jak kask ubierzesz to wyglądasz jeszcze bardziej dziecinnie niż ja 😉

Klaminku trzymcie się z Pączkiem. Ja trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie.
wątek zamknięty
Dziewczyny, jak to jest z wyrobieniem papierów, kiedy zaginą?

Muszę wyrobić Ramboszowi paszport, bo do tej pory nie miał wyrabianego, a jedyne papiery jakie posiadał, zginęły i poprzedni właściciel nie ma pojęcia co się z nimi stało.

Czy teraz, kiedy nie ma żadnego dokumentu na jego pochodzenie, będzie figurował jako NN? 

Moja Kucynka z zimy jeszcze:

Teraz widzę po zdjęciach jak się do tej pory zmieniła, rośnie w oczach, tylko marzę żeby poszła chociaż parę cm w górę

Miłego dnia Rekreanty 🙂
wątek zamknięty
Gosic prawdopodobnie będzie NN, najlepiej zadzwoń do pzhk i popytaj może uda Ci się cokolwiek zdobyć ( świadectwo krycia )

nie znasz może domniemanych rodziców ? Napisz mi konkretnie jaki ma wzrost i maść, z którego roku ... coś poszperam
wątek zamknięty
D&A Sokóle nie robi konkursów towarzyskich, więc ja odpadam (dużo bym musiała załatwić w PZJ w krótkim czasie), a Aldragho za daleko od nas... Jak nic innego bliżej nie będzie, to pewnie pojadę do Aldragho, bo robią konkursy towarzyskie  🙂 Już się nie mogę doczekać kolejnych zawodów ^^

kujka a Aleksandrów nie robi jakichś uj lub skokowych niebawem?
wątek zamknięty
Ruda_H - dzięki 🙂 rodziców znam tylko imiona, muszę się właśnie wybrać do OZHK, zobaczę co tam się uda wykombinować
wątek zamknięty
Brzask: a gdzie stacjonujesz ( w sensie potencjalnych odwiedzin w długi łykent)
wątek zamknięty
Gosic zobacz sobie tutaj http://www.pzhk.pl/ksiegi/ksiegi1/index.php
dzięki temu, że znalazłam numer wpisu do księgi, udało mi się zdobyć starą licencje mojego konia także nic straconego
wątek zamknięty
hmm, a jest gdzies dostepny jakis spis koni, bo zastanawiam sie, czy dalo by sie odnalezc papiery mojego konia? znam tylko imie, mniej wiecej rok urodzenia...
wątek zamknięty
NasturcjaDzieki  :kwiatek: choc obawiam sie ze to "szyjsko" to kwestia iluzji optycznej tworzonej przez iroka 😉
LibDzieki 😉 nie wiem czemu ale zawsze jak widze fotki Libelki to przypomina mi troche Gilka. moze dlatego ze masc podobna 🙂
Forta, wow! swietne wyniki, gratuluje! wymiatacie na tych zawodach ostatnio!
Brzask, niestety ja na weekend majowy wyjezdzam sie uczyc poza warszawe wiec jesli o mnie chodzi to odpada. Gil w tym czasie odbedzie pod bardziej kompetentna osoba swoje dziewicze skoki pod jezdzcem! 😅 😅
Gosic, Ty lepiej dawaj Rambola!!
Dzionka, ja juz nic nie wiem! mialy byc i to cale moje info -.-
wątek zamknięty
kujka - wezmę dziś aparat do stajni to coś pstryknę, bo nic nowego nie mam 🙂

Ruda - dzięki serdeczne, co prawda wygląda na to że nie został wpisany do księgi stadnej ale udało mi się odnaleźć kompletne pochodzenie jego matki 🙂

wątek zamknięty
Dzionka,ja się dopytywałam o zawody w Aleksandrowie i w najbliższym czasie raczej nie będzie🙁
Forta,gratuluję🙂
wątek zamknięty
Gratuluje wszystkim miniono-weekendowym skoczkom!

Forta, to ile 'oczek' juz na koncie do II? 2? 😉
D&A, Stara Milosna znowu Twoja 😉
deborah, bedziemy bacznie obserwowac i dopingowac 😉
_kate oby tak dalej! 🙂
wątek zamknięty
Elu Pe, stanisławów, wioska przed mariewem jadąc górczewska - stare babice -bożęcin duży- stanislawów- skręt na biker pub- prosto 1km po prawej stajnia
wątek zamknięty
Ranyyyy, dwa dni człowieka nie ma i ile czytania...

kujka, przepiękne zdjęcia, na pewno głównie dlatego, że piękni modele.😉

Ja wróciłam z Mazur, było cudownie - cisza, spokój, pojechałam sobie w teren na pzremiłej rudej i piegowatej kobyłeczce.

A tu z moim niedoszłym Młodym, obecnie 4-latkiem

wątek zamknięty
Jedyne zdjęcia jakie mam z zawodów w Szwadronie:

wątek zamknięty
Forta już gratulowałam osobiscie ale jeszcze raz: Szacun  😅
Kujka mi też się Twoj Gil z Liblem kojarzy 😉 Maść podobna, odmiany na łbie podobne.... Tylko Libel chyba z pół metra mniejszy 😁
Maleństwo ładny ten Twój niedoszły!!
wątek zamknięty
Lib, ładny nie ładny, ale charakter ma fantastyczny. Taki przylep totalny i nic mu nie robi.

No ale nie ma to tamto, jest Sara 😉
Dziś była mega dzielna, miała pierwszy raz do czynienia z: budkami sędziowskimi, banerami i... ToiToiem 😉 - pozostałości po zawodach - i dałyśmy radę. I nawet trening baaaardzo dobry.
Jak Libella czytam Twoje relacje, to jakby o mnie: raz umieranie ze szczęścia, raz z rozpaczy. Obecnie ze szczęścia. 🙂
wątek zamknięty
Klami co z pączkiem? wet był w końcu?
wątek zamknięty
U nas przede wszystkim zmieniło się moje nastawienie. Bo w końcu ktoś mi pokazał, że mój koń jest naprawdę fajny i nawet jak coś nie wychodzi to biorę głęboki oddech, uśmiecham się pod nosem i poprostu PRACUJĘ. I skutkuje 😅
Może uda nam się niedługo towarzyskie zawody pojechać 😉
wątek zamknięty
Libella, Tak typowałam , że właśnie w tym był u Was kłopot. Trzymam kciuki za Wasz progres i przede wszystkim fun 🙂

kujka, rewelka fotki
wątek zamknięty
Dorotheah nie do końca z tym był problem, bardziej to przeszkadzało nam rozwiązać problem 😉
wątek zamknięty
D&A, kujka, Libella  :kwiatek:
D&A gratulacje!  🙂
Szafirowa - 2 oczka, ale jak narazie do II klasy mi się nie śpieszy. I tak wyżej jeździć nie będę, raczej zbieranie dla własnej satysfakcji

Podglądałam dziś trening Libelli i i robią z kobyłą mega postępy w zawrotnym tępie. Przejechany program wyglądał naprawdę super  😅
wątek zamknięty
Forta gratulacje!!
a czemu jezdzic wyzej nie bedziesz?
wątek zamknięty
może źle się wyraziłam: narazie nie będę  😉 nawet jakby udało mi się wyjeździć w tym roku klasę, to myślę, że conajmniej przyszły rok powinnam jeździć dalej tylko N. Lepiej dłużej i dobrze, niż potem zabić się w C
wątek zamknięty
deborah, jak widzi się postępy takie jak Komańcz robi to czemu mam nie pisac 🙂
_kate gratulacje

Ja tak oglądam wasze foty z zawodów i też mnie ciągnie ehh może się z Rudolfiną gdzies wyierzemy ale jak narazie Ruda uczy moją juniorke i coraz lepiej im to wychodzi. jestem strasznie zadowolona z jej postępów. Wsiada już na każdego konia w stajni, w teren pomyka na poniaczce że az miło. Tyl;ko małej jeszcze skoki na Rudej sprawiaja problem bo kobyła jak widzi przeszkode to odpala wrotki jak szalona.
A to Juniorka na Rudej.

A to Damaszka luzem ( więcej zdjec kobyłek z mojej stajniw temacie o skokach luzem)

I nasz Laura w zeszłym roku kobyła kupiona jako koń pociągowy zaniedbana z dredami na grzywie
wątek zamknięty
Dzisiaj skokowo było lepiej niz ostatnio,nie wychodzilam przed konia i ogólnie było w miare,ale czasami za szybkie wybicia były -lepiej bedzie jesli poskaczemy ze wskazowkami,bo moja ocena odleglosci bywa mylna,ale na szczescie konisko zawsze nas ratuje 😉natomiast ujezdzeniowo na poczatku ok,ale duzo sztywnosci ,a pozniej juz bunty,ogolnie w sobote było lepiej,ale powoli dajemy rade 🙂tym bardziej,ze teraz mam miec treningi z forumową Repką-tak tak musiałam się pochwalic,bo bardzo sie z tego ciesze 😀
wątek zamknięty
wszyscy macie przesliczne zwierzaki 🙂 z cudownym Gilem Kujki na czele  😜

my sie raz ujawnilismy jeszcze baaardzo dawno temu na starej volcie, na nowej to nasz debiut

wracamy do pracy po pieciomiesiecznym stepowaniu po naderwaniu sciegna  😵

pozdrawiamy wszystkich voltowych kulawcow  🏇
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.