Forum konie »

Kącik Rekreanta

_kate  🤬 tak marudziłaś a wyglądaliście na prawdę ślicznie!
wątek zamknięty
kate, slicznie!!
No i gratuluje!
Strasznie zaluje, ze nie udalo mi sie dotrzec. :/
Nastepnym razem bede na pewno. A moze nawet kiedys uda nam sie na parcurze spotkac jak moj kon w koncu bedzie zdrowy troche dluzej.
wątek zamknięty
Idę w sobotę na jazdę  💃!

A poza tym, to byłam wczoraj na tej rozmowie o pracę - wszystko jasne, nie są to jakieś super zarobki - bo dostaję % od tego, co udało mi się sprzedać... no ale to zawsze coś, choć muszę i tak szukać czegoś innego na od poniedziałku do piątku  😉

No i mam problem, bo ja dziś nie poszłam do tej pracy, choć miałam iść.
Eh, chyba najpierw muszę iść do psychologa, bo... ja się boję ludzi!
wątek zamknięty
Nie wistra, nie do psychologa - do pracy! Praca przystosowuje. Do różnych stresów trzeba się przyzwyczaić.
wątek zamknięty
Gillian
oj, ma łobuza, ma. Ale Twój też ma zdaje się diabła za skórą?

Wer
przepraszam  😡 więcej nie będę. Dziękuję  :kwiatek:

Klami
będzie dobrze. Musi być w końcu kiedyś dobrze! Trzymam kciuki i czekam na jutrzejszą relację z wizyty doktora.
wątek zamknięty
Kate_  super wyglądaliście gratuluję!! a Złoty jak się zabiera na te przeszkódki! widać że nie lubi tykać drągów.
Gillian ślicznie to Twoje konisko!

ja wróciłam właśnie z dwudniowych zawodów. Debiut mój w parze z Komańczą. pierwszego dnia 2 razy na zero niestety raz za szybko raz za wolno 😉 byłam 5 chyba... ale zadowolona jestem bo zależało mi żeby była rozluźniona i nie zapierniczała ze mną jak szalona. Efekt zamierzony został osiągnięty.
Momentami ponosiły mnie emocje czasami skakałam wcześniej niż koń ale mimo wszystko jestem zadowolona.

dziś parkur przypominał trawiaste bagienko, mimo haceli mocno się ślizgałyśmy a najazdy do łatwych nie należały.
w pierwszym przejeździe zrzutka z mojej winy w drugim na czysto i pierwsze miejsce. nieźle jak na początek. mam nadzieję, że zgramy się bardziej i następne zawody będzie już nas stać na L.
wątek zamknięty
Gillian przyłączam się do zachwytów nad Twoim koniem.  😜 Boski jest.
Ja miałam dzisiaj konsultacje trenerskie. Główny trener niestety mnie olał i zajął się drapaniem pod brzuchem. Trener pomocniczy znudził się moim kalekim jeździectwem i w ogóle wolał nie patrzeć. Fizjoterapeuta pokazywał ćwiczenia na kolejny tydzień owijając się wokół nogi stołka loży szyderców  😁
wątek zamknięty
gillian ciaaaaaaaaaaaacho 🍴
777 dzieki! jeszcze troche na dupci ma  😁
quendi nabiera chlopak cialka!
kate_ dla mnie bomba! czekam na nast relacje z zawodow  😁
deb a gdzie fotki?  🤬jak tam szogun ?
wątek zamknięty
kujka- łaaaał!!! pełen profi. dawaj nowe 😀

burza- ja od razu zobaczylam opaske :P
ładnie w tym kolorze :]
wątek zamknięty
kate, chyba limit pecha kiedys w koncu zuzyjemy. :/
Bedziecie teraz czesciej bywac na roznych zawodach?? Czy tylko ten cykl w Owczarni?

deb, no to swietnie, ze udalo sie ja wyciszyc i zrownowazyc!
Kiedy ta L ??
wątek zamknięty
włala!!
dzień pierwszy

dzień drugi

Klami L może w  Starogardzie hmmm 😉

margaritka, Szogi ma się dobrze, powoli wdrażamy go do pracy 😀
wątek zamknięty
Deb
również gratuluję i na foty czekam! Złoty jest fantastyczny i możecie mnie ukamieniować jeśli kiedykolwiek powiem inaczej.  🤣
edit. Komańcza też ma spory zapas na każdej przeszkodzie!

Klami
nasze plany nie są do końca sprecyzowane. Parę razy pojadę, zobaczę czy on przywyknie. Jeśli będzie dobrze, to nie widzę przeszkód aby coś tam sobie pykać.  🙂 ale lekko i z uśmiechem  🙂 bez ciśnienia.

Niestety póki co na pewno nie pojedziemy żadnych zawodów ujezdzeniowych. Mimo wszystko Barki bardzo to wszystko przeżywa i styki mu się momentami palą. I o ile skakać lubi i nie czynił mi wczoraj pod górkę, tak ujezdzenia nie znosi, więc mi nie pomoże.
wątek zamknięty
Deb nie poznałabym Was!
Gratulacje  😉
wątek zamknięty
Nie wistra, nie do psychologa - do pracy! Praca przystosowuje. Do różnych stresów trzeba się przyzwyczaić.

halo, ale ja to u siebie widzę od około roku!
Umawiam się z kimś, cieszę się np 2 dni jak głupia, a w dzień spotkania odwołuję  😵
przepraszam za  🚫
wątek zamknięty
Deb gratulacje! A logo Jarpolu pięknie rzuca się w oczy  😎

Nie wiecie gdzie za 2 tyg. są jakieś zawody w mazowieckim  🙂 ? Nabrałam ochoty i dobrałam się Dzionkowi do zadka  😉
wątek zamknięty
_kate, diabła to może nie, ale bywa weselszy niż ustawa przewiduje 🙂 i bywa ciekawie 🙂

pokemon, margaritka,  :kwiatek:

deborah, świetna kobyłka!
wątek zamknięty
Dzionka,za 2 tygodnie 20 czerwca są w Sokólu i w Aldragho.W Aldragho jest Liga Mazowsza,ale ja wybieram się do Sokóla,bo to mój klub i będę tam od rana do wieczora,więc zapraszam🙂

Ja zapakowałam całe auto a w końcu na zawody nie pojechałam.Przeprowadziłam wywiad nt podłoża i uznałam,że boję się ryzykować kontuzją konia i skończyło się na wyjeździe z moją luzaczką  w teren😉
wątek zamknięty
Jun, dziękuję bardzo!
Dzionka,  miał byś lans i był. chciałam założyć mój tatini z cyrkoniami ale Bartek popukł się w czoło 😉
Gillian, :kwiatek:
wątek zamknięty
deborah
Świetnie się prezentujecie 😉
No i reklama pierwsza klasa  😎 drugi czaprak szaaał  😜 szkoda, że nie mam konia...
wątek zamknięty
cieciorka, jeszcze nie dostalam 😉 ale masz jak w banku ze wrzuce 😁

wistra, za duzo sie zastanawiasz nad wszystkim 😉 zamiast myslec - po prostu dzialaj! wyjdz z domu bo cos mi sie zdaje ze sie za bardzo zamykasz.

deborah, ale sliczne koreczki! sama robilas?
wątek zamknięty
Ciecior dzięki 🙂

Kujka szał ciał i uprzeży, serio 🙂

Pokemon masz bezkonkurencyjną stawkę trenerską, zwłaszcza tą owiniętą wokół stołka  😀 daj coś więcej ze zdjęć, wiem że masz  😉

Wistra- welcome to real world, przestań jęczeć i zacznij sobie radzić.
wątek zamknięty
deborah, No koń nie do poznania i Ty również widac jaką ciężką robote odwalacie. A na drugiej fotce Jak bym nie wiedziała że to KOmańcza nigdy bym jej nie poznała 🙂 Wielki szacun.
wątek zamknięty
Wistra do odważnych świat należy! Trzeba się zmobilozować i zacząć działać 😉
Deb Rewelacyjnie wyglądacie🙂
wątek zamknięty
Ja stwierdziłam ze skoki bardzo rozluzniaja moje dziecie, psychicznie i fizycznie, przypomina sobie chlopak ze ma zad i ze grzbietem, tez mozna popracować, skaczemy co drugi dzien i nawet na wędzidle nam sie miło pracuje.

i na stępa do lasu...

wiecej w ZNK
wątek zamknięty
Brzask, Rudy fajnie zaczal pracowac na wedzidle 🙂

sesji ciag dalszy:
normalni to oni nie sa

pojezdzilsmy

Pan Gil wyaznie dawal mi do zrozumienia co mysli na temat calej tej jazdy, pozowania i reszty szopki

wiec stwierdzilam ze skoro taki nerwowy to dam mu spokoj na chwile i pozwole sie wyszalec. szalec jedak za bardzo nie chcial (chyba sam nie wiedzial czego chce), wiec zdjec niewiele

w kazdym razie troche powietrze z niego zeszlo i mogl spowrotem wrocic do roli modela

no moze zdarzaly sie zgrzyty

ale ostatecznie portret sie udal!!  💃 💃

photo Dominika Frej 🙂

jakby komus bylo malo to fotki z brykania sa jeszcze w ZNK 😉
wątek zamknięty
pokemon, niezła ekipa 😎

kujka, podtrzymuję: faaaajne fotki 😀

a to mój dzisiaj - nadal nieco obrazony za wczorajszą niemiłą jazdę 😉

bo ktos musi wreszcie przystrzyc trawę na parkurze! 😉

wątek zamknięty
Deborah wielkie gratulacje i powodzenia na nstępnych zawodach  🙂

kujka piękna sesja  😜 a konisko jakie ma szyjko  😲 No i jakie minki robi  😉

caroline no w końcu jakieś zdjęcia Melepecika  🙂 Ładniutki jest  😍
wątek zamknięty
caroline, w końcu na goło i na trawie 🙂. Miły obrazek.
wątek zamknięty
Kujka super zdjęcia!! Ładnego masz tego Gila 😉
wątek zamknięty
Pauli, jak lans to na całego 🙂 cieszę się, ze czaprak się podoba 😀

kujka, sama dopiero na zdjęciach widzę , ze całkiem równe wyszły 😉
przepiękne te Wasze wspólne fotki!
Nasturcja-Renata, poprosze o trzymanie kciuków jak będe się zbierała do następnego startu 😀
aszka, dziękuję. nawet nie wiesz jak miło to czytać...

Libella,thx. co u Libla? czy to prawda ze ne widzimy sie w rakowcu?

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.