Forum konie »

Kącik Rekreanta

Ja z czystym sumieniem zostawiam swoją France teraz i będę się jeszcze urlopować🙂 a tak swoją drogą czy widać jakieś podobieństwo między Hawaną a jej braciszkiem chyba strona czy dwie wcześniej? 😉
wątek zamknięty
oojjj, nie sądzę, aby Złoty się ucieszył. Zostawiam go w rękach trenerki i o ile go znam, to woli mnie niż ją. W jej rękach nie ma to tamto, trzeba pracować, a ze mną to jeszcze da się pohandlować  😉
w wersji- w tym narożniku są spożywane konie- uciekamy
wątek zamknięty
Pegasuska, szczerze mowiac to ja nie widze 😉

Amnestria nie martw sie, na pewno nie bedziesz musiala zostawiac Buni, z reszta mowilam Ci to nie raz (i nie tylko ja) 🙂

Raven bajeros!!

ja na BC tez chyba wybede na 4 dni nauki, Gila zostawie w dobrych rekach, raczej sie nie ucieszy... 😁 tak samo  z reszta jak dzis sie na pewno nie cieszyl z tego kto go dzisiaj ruszal... :P
wątek zamknięty
Też mam zdjęcie ze zjadającego narożnika, by kujka zresztą  🙂

To tylko mój Dzionek będzie miał wolne na maxa, a co! Może go jakaś ciotka w teren weźmie co najwyżej, ale nic więcej - niech sobie odpocznie rpzed Rakowcem, jeszcze nie wie co go tam czeka  🍴
wątek zamknięty
kujka faktycznie troche w złych ujęciach uchwycone. Ale normalnie oba są ciut za długie mają zadki pod siebie i jak na moje ciut za krótkie szyjki a pod siodłem zaczynaja się prezentować 😉 ...chociaż czasami. Co tam zresztą i tak braciszek mi się podoba🙂
wątek zamknięty
HURRA! Moja Mama powiedziala, ze jak cos, pomoze mi sie z wlascicielka dogadac!!
Szpital, bo badania. Duuzo badan (watek o antykoncepji - torbielki)
wątek zamknięty
cieszę się, że to nie tylko mój tak ma. Ostatni popis mojego Słonka i znikam na kolejne dwa tygodnie  😉

kto zgadnie, co będzie dalej?
wątek zamknięty
ok, dzieki mojemu koniowi czuje się niezwykle wszechstronna - zaliczamy po kolei: klub kulawców, kącik na wyźrebieniu oraz klub krwiozerczych narozników 😎

(fotka nazwana przez Sierrę... tramwajem :lol🙂

wistra, super! 😀
wątek zamknięty
_kate, jak przod opadl na ziemie to walnal z zadu?

wistra cudowne konie (chociaz gniady lepszy 😉 ) i miejsce!

my nie mamy strasznych naroznikow, mamy turbonarozniki, ew dechonarozniki (ktore pokonujemy sztywni jak decha), nadajemy sie do klubu? :P
wątek zamknięty
my nie mamy strasznych naroznikow, mamy turbonarozniki, ew dechonarozniki (ktore pokonujemy sztywni jak decha), nadajemy sie do klubu? :P

siur 😎 dawaj foty 😀

(narozników oczywiście :lol🙂
wątek zamknięty
a ja jeżdżę na łące i nie ma tam żadnych narożników  🙁
wątek zamknięty
za każdym razem jak patrzę na Twoje zdjęcia Coraline to mam przemożną ochotę wrócić do naszego ulubionego nachrapnika...

Kujka
nawet gorzej. Zrobił huśtawkę- raz przód, raz tył. To był ten moment, kiedy straciłam cierpliwość.  🙄
wątek zamknięty
Bo utrzymanie 2 koni przy tym że za 3 miesiace mam rodzic to zbyt duze obciazenie finansowe,a kupiliśmy w pakiecie bo osobno ich sprzedać nie chcieli.
Albo 2 albo żadnej...i teraz mam dylemat
wątek zamknięty
Gniada mi sie bardziej podoba 😉 Taki ogóreczek.
wątek zamknięty
Caroline prosze bardzo jakie piekne dechonarozniki:

i moj faworyt:

foty jakos z pazdziernika 🙂 (matko ale żena  :wysmiewa🙂

mi tez sie gniada Zairkowa podoba bardziej
wątek zamknięty
Raven śliczne foty 🙂
wątek zamknięty
Caroline dzięki za odpowiedź :kwiatek: Trzymam za Was kciuki by wszystko przebiegło tak jak sobie tego życzysz 🙂

Kujka normalnie nie poznałam Gilsona! Zupełnie inaczej wyglądał z taką grzywą! 😀 Ale chyba wolę go w iroku 😉
A co do Bu, im więcej osób (w tym Ty po raz milion pięcsetny :kwiatek🙂 mi mówi, że jakoś da radę tym bardziej w to wierzę. Ale, że zbliża się TEN DZIEŃ to zaczynam się bać. Ostatnio śnił mi się przebieg wydarzeń 🤔wirek: Niekorzystny dla mnie. Ale ponoć sny interpretuje się na odwrót. 😉

Raven się dawno nie odzywałaś 🙂 Jak tam sytuacja z Nową, daje radę jeździć częściej? Pieniążki się "zbierają" na własnego kunika czy jeszcze niet?

Ej, a my też się strachamy narożników (zwłaszcza ostatnio :oczy2🙂 ale nie mamy tego udokumentowanego 😕 Możemy się zapisać do kącika?
wątek zamknięty
A i tak mistrzem narożników jest Czardasz.  🙄

Kto widział, ten wie. Kto - za przeproszeniem - spieprzał mi z drogi, gdy czołg się wystraszył/poniósł/odsadził, ten wie.  😤

Suma summarum, skończyło się ziołami uspokajającymi...dla obojga. 🤔wirek:
wątek zamknięty
Sierra, zdjecia zdjecia!!

amnestria, zdjecia z naroznikow przeciez moge Ci porobic... :P jak moglas nie poznac Gila z grzywa? przeciez jak go poznalas to jeszcze nie byl lysolem...
wątek zamknięty
Widzisz, Kujko, to nie taka prosta sprawa. Caro ma kto robić zdjęcia, T&N ma kto robić zdjęcia...tylko mi nie ma kto porobić tych nieszczęsnych zdjęć  😁

Ale jutro zapowiedziała się z wizytą Ciocia Samo Zuo - Koniczka - więc może jej się uda trafić w konie moim aparatem i coś ustrzelić.  😁
wątek zamknięty
Sierra, Czardaszinero wszystkoch bije na głowe - nie znam drugiego konia, ktory za pomoca czarnej wodzy ściągnąłby siodło przez szyje 😎
czym przy tym sa krwiożercze narozniki?  :wysmiewacz22:
wątek zamknięty
kujka wiem 😉 źle napisałam - "nie poznałam" go. Gdyby miał inne owije i czaprak, i gdym nie znała miejsca, i Ciebie to nie wiem czy bym skojarzyła, że to Gil 😁 (bo tu nie miał jeszcze guza :icon_razz🙂

Caroline, Sierra 😲 Taki z Czardasza kozak? 🤣
wątek zamknięty
amnestria, nie wierzyłam dopóki na lonzy - wypiety na trójkątach - nie ściągnął przy mnie pasa do lonzowania przed kłąb... sama ten pas podpinałam - był zapiety ciasno-ciasno, nie był elastyczny.

więc może jej się uda trafić w konie moim aparatem i coś ustrzelić.  😁

taaaak - Czardasza ustrzeli jesli postanowi nadal podpadac 😉
wątek zamknięty
Po prostu najwyżej wykorzystam bat, jak Sierra mi kiedyś zaproponowała 😎
wątek zamknięty
Caro Narożnik był straszny, ja zamiast się zabrać z nim w trybie: "lama-lama bez dynama" (w zasadzie jak co dzień... :icon_rolleyes🙂 zawisłam na czarnej-samo-zło wodzy, w ramach walki o wolność naszą i waszą. W narożnikach czy też nie, nie bacząc że za narożnikiem jest staw, a w stawie woda, a w wodzie ryby, i to prawdopodobnie piranie... i to te piranie którymi się żywi potwór z Loch-Ness... O ja głupia!  🙄  

Ja nie chciałam ustąpić, koń nie chciał się poddać, czarna nie chciała pęknąć, woda nie chciała wyschnąć, piranie nie chciały się udusić, a potwór nie chciał zdechnąć z głodu. 🙄

A coś ustąpić musiało 😎

Amnestria Silny chłopaczyna jest, to fakt. Dobrze że czasem jego siła jest po mojej stronie, bo gdy nie jest... drżyjcie narody... :/
wątek zamknięty
Jeśli mowa o narożnikach....stłumione turbodoładowanie narożnikowe okraszone typowym lukasowym "kwiiiik" 😉

wątek zamknięty
Sierra uwielbiam Cie czytać !
Świetnie opisujesz sytuacje i w ogóle to napisz ksiązke jestem pierwszą czytelniczka ! 🙂 👍 😍
wątek zamknięty
Sierra - dzięki! mam mega cheesa na twarzy po ciężkim dniu😀😀😀
wątek zamknięty
Dzięki za komplementy  :kwiatek:
Komplet purple 🙂
A jak już mamy ciocię Sierrę w stajni, to będziemy ją o zdjęcia maltretować  😀iabeł:

I niech ciocia Sierra głupot nie gada, tylko mówi kiedy mamy zrobić sesję, to się zrobi  😎 Jak już umiem przybliżać w Twoim cud aparacie, to nic nie stoi na przeszkodzie  😉
wątek zamknięty
Ej, ja w kompleksy wpadam. My tez z gniadym nie bedziemy miec naroznikow. Tylka laki, laki.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.