Forum konie »

Kącik Rekreanta

[quote author=_kate link=topic=3.msg260108#msg260108 date=1243190247]
I o ile w piątek będziemy już nocą przez Lublin dymali, tak w poniedziałek zamierzamy z rana atakować. [/quote]
A to widzisz zmienia postać rzeczy. W poniedziałek mam wolne bo ileż można pracować non-stop. Co prawda zaplanowałam sobie, że w końcu zacznę się realizować jak dobra matka chrzestna i ciotka zabierając moją Małą do teatru. W końcu to Dzień Dziecka. Ale w takim razie szansa na spotkanie stajenne realnie wzrasta. 😀
wątek zamknięty
Pegasuska braciszek w pracy 😉

i po pracy 😍
wątek zamknięty
Naboo braciszek jest piękny i kawał byka z niego  😍
to z tej samej serii:
siostrzyczka w pracy

i po pracy
wątek zamknięty
Jestem z naszych dziewczynek naprawdę dumna!!
Juz sa o niebo grzeczniejsze niż były, da sie z nimi cos zrobic 💃
Szybko sie uczą i maja talent babska
Bibrakte

i Corrida

Zdolne prawda??
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] zbyt duże4 zdjęcia. Wygasa 01.06
wątek zamknięty
Nasz dwulatek malutki 🙂.

wątek zamknięty
Zairka, ciekawe kobylki! Jakie maja papiery?
wątek zamknięty
Bardzo mały ten dwulatek 🙂
wątek zamknięty
A no prawie kucyk :P. Już prawie dogonił mamusię. A co ciekawsze mamusia kurdupel i tatuś kurdupel, oboje + - 160 😉.
wątek zamknięty
świetne są 😀 w jakim wieku?
wątek zamknięty
Breakawayy mimo wszystko ładny zwierzak 😉
wątek zamknięty
Break to jest Kobalt?? Niemożliwe, że on już tak urósł  😲

Zairka piękne, trafiły ci się baby, no no!
wątek zamknięty
Już kiedyś pisałam ale nie wiem czy w tym wątku 😡
1. Siwa
Corrida wlkp
ur. 21.03.2005r
m. Cyndi wlkp/ Gracjan wlk
o. Corrado Son hol/ Corrado I/ Cor de la Bryere

2. Gniada
Bibrakte Sp
ur. 17.07.2004r
m. Balsa sp/Markies V kwpn/Guidam s.f/ Quidam de revel oraz Voltaire
o. Walther sp/ Leandro hol/Lenz hol od strony matki ojca m.in Genius

Przede wszystkim jestem z nich dumna bo już nie stoją koło siebie, potrafią jedna bez drugiej wyjść na lonże czy na myjkę, myślę ze jeszcze z tydzień i naucza sie bez siebie chodzić na padoki bo z tym najgorzej.... ale z drugiej strony przez ich całe życie od odsadzenia widziały i miały tylko siebie...
Więc wieź między nimi jest naturalna..a ja mam mętlik w głowie bo nie wiem któą chce zostawić 😡
wątek zamknięty
Gozya dziękujemy  :kwiatek: przekażę mu 🙂 ja jestem w nim zakochana ;p
Dzionka owszem - Kobalcik 😉.
wątek zamknięty
Zairka, kobyly fajne, ale cholerka tyle sie mowilo zeby nie dublowac zdjec (i to jeszcze calymi seriami...) moglas tutaj wstawic ze 2 i dac linka do ZNK (albo odwrotnie)...

breakawayy, przesliczny jest! uwielbiam takie bysiorki

Caroline super wygladacie, kon nadal grzeczny przy tych klusach?

a ja zamiast siedziec u konia to prace pisze... :/ shit
wątek zamknięty
kujka ja zakuwam do egzaminu, więc łączę się w bólu...

Zairka a 2 zostawić nie możesz 🙂?
wątek zamknięty
Dołączam do was dziewczyny bo zamiast jechac w taki ładny dzień do stajni to ja siedze i męcze esej... 🙄
wątek zamknięty
A ja siedzę nad metodyką rekreacji:/
wątek zamknięty
przynajmniej sobie o gilu napisze w pracy na arabski... 🙁 ale mi zal tej pogody 🙁
wątek zamknięty
Caroline super wygladacie, kon nadal grzeczny przy tych klusach?
grzeczny 🙂 troche sie płoszył wczoraj (dzwiek aparatu fotograficznego, straszny narożnik... 😉) ale to byly raczej takie śmieszne hocki-klocki niż cokolwiek poważniejszego 😉 fotkę z jednego z wypłoszków juz wrzuciłam, druga ponizej - doprawdy przerażająco to wygląda, czyż nie? 😁

reasumując: grzeczny! 🙂

...to nie jest ostatni dzień takiej pogody 😉 jeszcze bedziemy narzekac na słoneczko 😉
wątek zamknięty
Boszsz... ale nie spadlas? 😁
fajnie ze tak spokojnie wracacie do pracy. Moze gdyby odwiedzila Cie Raven ze swoim szczekajacym aparatem Gniady balby sie bardziej niz Sierrowego :P

a na slonce to ja nigdy nie narzekam... o nie!  😎
wiec... ja juz chce wakacje!!! 👿
wątek zamknięty
kujka ja też lubię olbrzymy 🙂 a wakacji i ja chcę... a teraz mam kat jak nigdy ;/ dzień w dzień jakiś sprawdzian, jak jest jeden to jest luz... i jeszcze 2 tygodnie katu, a potem? hulaj dusza ^^
wątek zamknięty
Karo, ależ ma boską minę na tej fotce "chciałbym, ale boję się"  😉

Wrzucałam w ZWK, ale jeszcze tu sie pochwalę moją ulubioną fotkę " nareszcie, dodanie w galopie! ale gdzie sa moje nogi ?!"

i normalna praca 🙂
wątek zamknięty
kujka, tjaaa... szczekajacy aparat... to dopiero by sie działo 😁
niestety nie spadłam... chyba Kluchers jeszcze nie ogarnął, że jakby mną glebnął to mógłby pójść w dłuuuugą 😉 ...i moze mu o tym nie mówcie 😉

T&N, mina zdechłego pingwina 😉
ale za to jak zad obnizył! 🤣

a wasze fotki przesłodkie 😀
wątek zamknięty
Pauli, przeciez pisałam, ze beda dzisiaj 😉

Wiem, wiem ale i tak nie mogłam się doczekać 😉

breakawayy
Cudowny zwierzak, wygląda na kawał smoka...  😜

Zairka

Jakie fajne babeczki 😉
Dlaczego możesz zostawić tylko jedną?
wątek zamknięty
caroline fantastyczne zdjęcia! Wreszcie 😀 A Kasza ma nieprzeciętną minę podczas "wypłoszków" 😁 Takie "no to... ja... jazda...!" 😁

T&N przepięknie Winkowi w takich kolorach! W ogóle świetnie wyglądacie jako para. I uważam, że wrzucasz stanowczo za mało zdjęć 🤬

Pauli no nie dziwię Ci się, że nie czekasz w nieskończoność. Ja tak kiedyś 2 miechy straciłam, bo czekałam aż coś się wyjaśni w sprawie dzierżawy takiego jednego konia, w rezultacie odrzuciłam kilka ofert i zostałam bez niczego 🙄 A nie bierzesz właśnie pod uwagę dzierżawy? Zarobić sobie przez wakacje czy cuś...

Nasturcja bardzo mi miło, że o nas pamiętasz :kwiatek: Nie piszę za często bo u Buni siedzę 😀 Uwielbiam tego konia 😜 Miewałam końskie miłości, ale przy Buniaczku to chyba ledwie miłostki były 😁 Dlatego już zaczynam panikować co będzie jak się nie dogadam z właścicielką, która za tydzień, dwa wraca do Warszawy. Nie wiem jak to zniosę jak się nie uda. Wolę o tym nie myśleć 🙁

Kujka trzeba było pisać wcześniej jak lało to byś siedziała teraz u konia 😀 Wiem co mówię 😎 Ja pisanie wszystkich prac sobie rozplanowuję i w rezultacie oddaję w terminie.
😂
wątek zamknięty
Pauli co gorsza on rośnie strasznie, co tydzień wydaje mi się, że strasznie urósł :P już jest smoczyskiem, a co będzie potem?  😁
Jeszcze trochę Kobalcika:

I wkroczę też z mniejszym nieco kolegą, Kaprysem 😉. Tatuś ten sam ^^

I moje ulubione 😜

Przepraszam za ilość, nie mogłam się zdecydować :P.
wątek zamknięty
Pauli
A może w Kieźlinach rozejrzałabyś się za dzierżawą czegoś (np. z kimś na spółkę)?

breakawayy,
Ależ macie tam zielono i pięknie. A ten stalowy konik też ekstra (po czym one są - bo przeoczyłam  👀 )

T&N
Fajne fotki (komplecik to purple? )
wątek zamknięty
Oba po Hebabie, od klaczy małopolskich 😉.
wątek zamknięty
amnestria
Szczerze mówiąc myślałam już o różnych opcjach...
Dzierżawy się boję, bo ja się bardzo szybko przywiązuję do zwierzaków, a wiadomo że na różnych właścicieli można trafić i może nie być zbyt różowo. Tego się boję najbardziej, poza tym powiedziałam sobie, że jeśli kolejny raz pokocham jakiegoś zwierzaka, to będzie on tylko mój 😉
Mam pewne plany na jesień, ale nie chcę jeszcze nic mówić, bo znając mnie i mój zapał mogę to wszystko popsuć, albo nie doprowadzić do skutku 😉
Mam już pracę na wakacje, więc jest już jakiś początek. Wiele zależy też od tego jak będzie wyglądał mój plan na uczelni w przyszłym roku...

breakawayy
Cudowne chłopaki  😜
Przepraszam, jeśli już gdzieś było, ale Kobalt jest Twój?

Dorotheah

Tak jak pisałam wcześniej, boję się takich układów...
Poza tym wolę odłożyć pieniądze na później, bo może w niedalekiej przyszłości uda mi się zrealizować plany... 😉
wątek zamknięty
Pauli niestety nie. U mnie to jest tak, że pomagam znajomemu w jego stajni. Prywatna, wiejska stajenka starego hodowcy 😉. Właściciel ma już swoje lata, problemy z chodzeniem i generalnie my się tam z końmi bawimy, codziennie w obrządku pomaga taki chłopak, a my w weekendy (jak mamy czas to częściej) je ruszamy 😉.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.