[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=3.msg259723#msg259723 date=1243120504] caroline miło, że Gniady sie dobrze sprawuje, oby tak dalej 🙂 [/quote] dzisiaj mial gorszy humorek, ale nie narzekam 😉
trzymam kciuki za klaczuche!
caro A kiedy będzie fotorelacja z waszych kłusów? 😀
eee... dzisiaj 🙂
caroline-o to nie ma bata, jak juz dojdziemy do ladu i skladu(co by mega wiochy nie zrobic)to pewnie zawitamy na te marchewki 🙂 A tak poza tym jak mam sie tluc tyle km do Lbn to wole do Aro.I droga lepsza i chyba raczej stolica poziom wyzszy trzyma(???) A tak na marginesie to ja tez dopominam sie fotek z klusowych wojazy 🏇
jak sie doczekam ciotki Sierki, to zaraz coś wrzuce 🙂
_kate, stajnia Uniwersytetu Przyrodniczego na Felinie (wyjazd z Lublina w kierunku Zamościa 😉 )
Tylko dlaczego akurat za tydzień 🙁 Nie będzie mnie w stajni. W ogóle muszę dokonać publicznego samobiczowania, że ostatnio jestem bardzo wyrodną pańcią. Nie byłam w stajni na dłużej od chyba dwóch tygodni, a w obecnym tygodniu nie będę tym pewniej. 😕 To nijak się ma do Kącika, ale jako usprawiedliwienie - to jest sprawa, która spędza mi obecnie sen z powiek. Moje "dziecko" - Wielokulturowy Lublin 2009.
_kate, może się umówisz z Zygzaczką. Ta szczęściara skończyła już egzaminy maturalne i siedzi w stajni ile chce. Na pewno z ochotą pokaże Ci kucorki starsze i młodsze.
bo akurat za tydzień moja siostra bierze ślub 🙁 termin nikomu tak naprawdę nie pasuje. Nie tylko Tobie 😉 wyjezdzamy w piątek, a w poniedziałek wracamy. I o ile w piątek będziemy już nocą przez Lublin dymali, tak w poniedziałek zamierzamy z rana atakować. Może Dectlahon odwiedzimy. 😀iabeł:
busch, chory Kucyk już nie chory, to znaczy ja myślę, że nie chory bo na chorego nie wygląda 😁 Plecki miał ostrzykiwane 2 tygodnie temu, lonżowaliśmy się, teraz wsiadanko+ dużo lonży między jazdami, jakaś odżyweczka na mięśnie i powinno być si 😉 Kto zna jakieś dobre sterydy? 👀 caroline Ty swojego gniadosza tak napakowujesz, zdradź czym 😁
caroline Ty swojego gniadosza tak napakowujesz, zdradź czym 😁 ostatnio niczym :emota2006092: ani pracy nie miał, ani suplementów, troche ziółek jadł - ale to na nogi i na głowe, nie na mięśnie :P w zeszłym roku dostawał full pracy-full paszy plus gamma orysanol, ale... i tak teraz jest go więcej niż wtedy 😁
Ja bardziej podejrzewałam wywar z mandragory (koniecznie w ludzkim kształcie) i krwi wilkołaka. Może dlatego gniade nie puchnie w takim szybkim tempie? 😵
Lov- tylko wiesz, wampir nie ma krwi sensu stricto- musielibyśmy więc jeszcze określić, od kogo wyssał tę krew, którą potem mu pobraliśmy. Ja np. najbardziej lubię odsysać wampirowi krew od zapitego żula. Mamy wtedy nieco procentów do mikstury i koń potem sam z siebie się rozluźnia i zapienia 😜
maleństwo - 😁 fakt, mnie też to z pianką rozwaliło xD milusia - :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: łaaaaa, RUda cuuuuudna! Toż to cud na 4 kopytach! Druga fota obłędna! 😍 😍 Ambrozja - 😜 pierwsza fota przesłodka! Widzę, że robota pelną parą! 😀 breakaway - piękne konisko! busch - 😁 pozytywny człowiek, nie powiem 🙂 :kwiatek: :kwiatek: dziękujemy za komplement 😀 wiosna jest, trza się radować i ubierać na kolorowo! buahaha, z tym chomikiem niezłe xD 😁 😁 Misia - kochanego ciałka nigdy za wiele, i tak wyglądacie fantastycznie 😀 olciak - zakochałam się. padlam. umarłam. nie żyję. C-U-D-O. 😲 😲 😲 caro - jak fajnie, że u Was coraz lepiej 🙂 full profi 😀 😍 😍 kłusownictwo pierwsza klasa, wypłosz super ujęty, a story i łamanie szczęki bezbłedne ;D 😁
raaany, ale sabat xD krew, czary i magia... łaaa ;D
Pauli, przeciez pisałam, ze beda dzisiaj 😉 strach to się bac jakby on wyglądał jakby ta przerwa dłuzej trwała... przy takim tempie... rośnięcia 😁
ciska, dzieki 😀
korsik, po tylu miesiącach z kulawym koniem przede wszystkim strasznie się cieszę, że uraz jest wyleczony a koń chętny do współpracy. praca to tylko dodatek do tego 😉 na naczółku są... kolczyki 🤣 (lub to co kiedys było kolczykami :P) naczółek ten sam co kiedys, tylko ozdóbka zmieniona tymczasowo 😉
darloga, true story i tyle 😀
breakawayy, mam dobrą pralkę 😎
Claudia, dzieki, ja tez się z tego bardzo cieszę 🙂 (nawet tym, ze ta praca to tylko pięć minutek kłusa :cool🙂