Forum konie »

Kącik Rekreanta

Gozya, z tego co widzę, to Wola 😉

Lov, ale chodziło o to, że na zdjęciu żadnego brzydala nie ma. 😉
wątek zamknięty
Averis łojooj, ale gapa ze mnie... poprawilam 😉
wątek zamknięty
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=3.msg259723#msg259723 date=1243120504]
caroline miło, że Gniady sie dobrze sprawuje, oby tak dalej  🙂 [/quote]
dzisiaj mial gorszy humorek, ale nie narzekam 😉

trzymam kciuki za klaczuche!

caro
A kiedy będzie fotorelacja z waszych kłusów? 😀

eee... dzisiaj 🙂

caroline-o to nie ma bata, jak juz dojdziemy do ladu i skladu(co by mega wiochy nie zrobic)to pewnie zawitamy na te marchewki 🙂
A tak poza tym jak mam sie tluc tyle km do Lbn to wole do Aro.I droga lepsza i chyba raczej stolica poziom wyzszy trzyma(???)
A tak na marginesie to ja tez dopominam sie fotek z klusowych wojazy 🏇

jak sie doczekam ciotki Sierki, to zaraz coś wrzuce 🙂

co do marchewek - będę trzymac za słowo 😎

wistra, trzymam kciuki!
wątek zamknięty
Sierra nie ma sprawy  🙂 jak będziesz kiedyś miała ochotę, żeby Was odwiedzić, to wal śmiało  😉

Wistra 3mam mocno kciuki za "Twoją" konine  🙂

olciak śliczny siwus  🙂
wątek zamknięty
_kate, stajnia Uniwersytetu Przyrodniczego na Felinie (wyjazd z Lublina w kierunku Zamościa  😉 ) 

Tylko dlaczego akurat za tydzień  🙁
Nie będzie mnie w stajni.
W ogóle muszę dokonać publicznego samobiczowania, że ostatnio jestem bardzo wyrodną pańcią. Nie byłam w stajni na dłużej od chyba dwóch tygodni, a w obecnym tygodniu nie będę tym pewniej.  😕
To nijak się ma do Kącika, ale jako usprawiedliwienie  - to jest sprawa, która spędza mi obecnie sen z powiek. Moje "dziecko" - Wielokulturowy Lublin 2009.

_kate, może się umówisz z Zygzaczką. Ta szczęściara skończyła już egzaminy maturalne i siedzi w stajni ile chce. Na pewno z ochotą pokaże Ci kucorki starsze i młodsze.

bo akurat za tydzień moja siostra bierze ślub  🙁 termin nikomu tak naprawdę nie pasuje. Nie tylko Tobie  😉
wyjezdzamy w piątek, a w poniedziałek wracamy. I o ile w piątek będziemy już nocą przez Lublin dymali, tak w poniedziałek zamierzamy z rana atakować.
Może Dectlahon odwiedzimy.  😀iabeł:
wątek zamknięty
busch, chory Kucyk już nie chory, to znaczy ja myślę, że nie chory bo na chorego nie wygląda 😁 Plecki miał ostrzykiwane 2 tygodnie temu, lonżowaliśmy się, teraz wsiadanko+ dużo lonży między jazdami, jakaś odżyweczka na mięśnie i powinno być si 😉 Kto zna jakieś dobre sterydy? 👀 caroline Ty swojego gniadosza tak napakowujesz, zdradź czym 😁

edit: Goyza, łojeju, nie skumiłam  😂
wątek zamknięty
Lov- a siodło zmienione?
wątek zamknięty
Owszem, owszem 😉
wątek zamknięty
caroline Ty swojego gniadosza tak napakowujesz, zdradź czym 😁
ostatnio niczym :emota2006092: ani pracy nie miał, ani suplementów, troche ziółek jadł - ale to na nogi i na głowe, nie na mięśnie :P
w zeszłym roku dostawał full pracy-full paszy plus gamma orysanol, ale... i tak teraz jest go więcej niż wtedy 😁
wątek zamknięty
To ja już wiem! Czary mary, hokus pokus, abrakadabra- i z konika mamy pięknego mięśniaka 😁
wątek zamknięty
no mniej więcej własnie tak brzmi recepta 😎 dodałabym tylko jeszcze ze dwa energiczne wymachy różdżką 😁
wątek zamknięty
Kurczę, ale ile cali i z jakiego drewna? Dodatek z rogu jednorożca wystarczy? 😁
wątek zamknięty
Jednorożce są dla leszczy, my tu mówimy i włóknie smoczego serca i czarnym bzie  😀iabeł:
wątek zamknięty
Ja bardziej podejrzewałam wywar z mandragory (koniecznie w ludzkim kształcie) i krwi wilkołaka.
Może dlatego gniade nie puchnie w takim szybkim tempie?  😵
wątek zamknięty
Ale tu się sabat robi... chyba czas uciekać spać  😁
wątek zamknięty
Eeeej, to jest straszne!
Od prawie 30h czekam na odpowiedź od kumpeli, nooo  😡
wątek zamknięty
Misia co tak skromnie z Muskatem, więcej 🙂 jeszcze u Ciebie sese? 😉
wątek zamknięty
buschno i krew wampira 😁
wątek zamknięty
Nie wampira  🙄 - inferiusa!  😀iabeł:
wątek zamknięty
Lov- tylko wiesz, wampir nie ma krwi sensu stricto- musielibyśmy więc jeszcze określić, od kogo wyssał tę krew, którą potem mu pobraliśmy.
Ja np. najbardziej lubię odsysać wampirowi krew od zapitego żula. Mamy wtedy nieco procentów do mikstury i koń potem sam z siebie się rozluźnia i zapienia  😜
wątek zamknięty
busch, dobra, idę na ten układ 😁
wątek zamknięty
Sierra, jeszcze raz baaaaardzo dziękuję za zdjęcia :kwiatek:

praca w stępie

kłusownictwo

plus mały wypłoszek 🤣

(naroznik dzisiaj był wyjatkowo krwiożerczy :cool🙂

potylica nadal złamana...

...i pracuję jeszcze nad złamaniem szczeki 😎

oceniając po brzuszku, to wyźrebienie już chyba niedługo 😁

portrecik

i na koniec - moje ulubione 😍

wątek zamknięty
caro
Nareszcie!!! 😅
Profi  😎
Prezentujecie się naprawdę wspaniale  😜

Już to kiedyś pisałam, ale powtórzę jeśli tak wygląda koń po przerwie w pracy, to strach się bać co będzie, kiedy robota rozkręci się na dobre  😍
wątek zamknięty
Sierra, jeszcze raz baaaaardzo dziękuję za zdjęcia :kwiatek:

Spoko luz i spontan, Lala  😎
wątek zamknięty
Caro  ale Kasza  pięknie wygląda ! 😀
wątek zamknięty
oj, po zdjeciech to widać, że szczęśliwa jesteś, że już wracacie do pracy  💃
a Kasza jak zwykle piękny  💘

no i zgadzam sie z tym co napisala Pauli  😉

co masz przyczepione, przy naczółku?
wątek zamknięty
maleństwo -  😁 fakt, mnie też to z pianką rozwaliło xD
milusia -    :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:  łaaaaa, RUda cuuuuudna! Toż to cud na 4 kopytach! Druga fota obłędna!  😍 😍
Ambrozja -  😜 pierwsza fota przesłodka! Widzę, że robota pelną parą! 😀
breakaway - piękne konisko!
busch -  😁 pozytywny człowiek, nie powiem 🙂  :kwiatek: :kwiatek: dziękujemy za komplement 😀 wiosna jest, trza się radować i ubierać na kolorowo!
buahaha, z tym chomikiem niezłe xD  😁 😁
Misia - kochanego ciałka nigdy za wiele, i tak wyglądacie fantastycznie 😀
olciak - zakochałam się. padlam. umarłam. nie żyję. C-U-D-O.  😲 😲 😲
caro - jak fajnie, że u Was coraz lepiej 🙂 full profi 😀  😍 😍 kłusownictwo pierwsza klasa, wypłosz super ujęty, a story i łamanie szczęki bezbłedne ;D  😁

raaany, ale sabat xD krew, czary i magia... łaaa ;D
wątek zamknięty
darolga dziękujemy  :kwiatek:
caroline jak zwykle czysto, schludnie, elegacko!  👍 za utrzymanie bieli w stanie białości 🙂
wątek zamknięty
caroline jak zwykle czysto, schludnie, elegacko!  👍 za utrzymanie bieli w stanie białości 🙂

Mogę powiedzieć to samo i super, że już wracacie do pracy  🏇
wątek zamknięty
Pauli, przeciez pisałam, ze beda dzisiaj 😉 strach to się bac jakby on wyglądał jakby ta przerwa dłuzej trwała... przy takim tempie... rośnięcia 😁

ciska, dzieki 😀

korsik, po tylu miesiącach z kulawym koniem przede wszystkim strasznie się cieszę, że uraz jest wyleczony a koń chętny do współpracy. praca to tylko dodatek do tego 😉
na naczółku są... kolczyki 🤣 (lub to co kiedys było kolczykami :P) naczółek ten sam co kiedys, tylko ozdóbka zmieniona tymczasowo 😉

darloga, true story i tyle 😀

breakawayy, mam dobrą pralkę 😎

Claudia, dzieki, ja tez się z tego bardzo cieszę 🙂 (nawet tym, ze ta praca to tylko pięć minutek kłusa :cool🙂

Sierra,  następnym razem ja stawiam u Pani Wandy 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.