caroline-fajne fotki, takie cieplutkie, no i niezle wygina gniady cialo i wyciaga nogi w tym stepie.
Az mnie korci zeby chociaz na stepa wsiasc na tego mojego rudego potworka...
kujka-z grzywa, czy lysy jest przesliczny!!!! Ale ja osobiscie wole jak kon ma grzywe, chocby w wersji minimalnej(irokezik)
Klami-alez z niego ciasteczko 😜 Chyba dochodzicie do formy 🙂
Misia-fajny misio 🙂 😉 Wstaw cos jeszcze, bo wyglada super
Wstawie cos z ostatniej lonzy(na ktora zabralam aparat)Wprawdzie zdj byly w ZNK, ale tu jeszcze nie 😉
Zwiastun przez ten nagly skok temperatury jakis taki ostatnio ospaly, strasznie sie poci.Zaczne go chyba brac z samego rana do roboty jak jest jeszcze chlodno, az sie przystosuje do tych upalow, no i calkowicie zgubi futerko z zimy.

Skoro wiosna to zabralam sie tez za ruda-Czantorie, bo ona latem 3 latka skonczy, a w zasadzie surowiutenka-praktycznie lazila cala zime i nie zabieralam sie za nia wcale, procz nauczenia dawania nog i stania przy kowalu...
Na razie tylko praca z ziemi na sznurkach, a za jakis tydzien, dwa zaczniemy ja lonzowac troche...Ale niezle z niej ziolko, ma charakterek rogaty, ale na szczescie jest tez baaaardzo inteligentna, nie bojazliwa-a raczej wlasnie pewna siebie.Mysle ze to bedzie fajne konisko jak juz ustalimy pewne zasady, ktore ona zaakceptuje 🙂 Niestety fotek na razie brak
A Etna dzielnie pracuje nad forma, a w weekendy uczy pewna mloda osobke z czym to sie wszystko je w tym jezdziectwie i jestem z niej jako z konia szkoleniowego mega zadowolona.Subtelnie wytyka popelniane bledy i nie wykona zadania dopóki nie otrzyma prawidlowych pomocy-dzieki temu amazonka szybko robi postepy 😉
Ot rozpisalam sie o tych moich trzech futrzakach 😡