Forum towarzyskie »

biuro podróży Ok Services

Korzystaliście kiedyś z oferty tego biura?
Siedziba w Bielsku-Białej.
Oferta fajna, ale komentarze na necie nieciekawe, szczegolnie w przypadku Bułgarii ...

Oferta fajna, ale komentarze na necie nieciekawe, szczegolnie w przypadku Bułgarii ...

a czy to ta firma która organizuje obozy do Bułgarii, jakieś takie super tanie? bo coś kiedyś od kogoś słyszałam...
Ja jechałam z ich biura w ostatnie wakacje do Grecji, konkretnie do Paralii. I muszę powiedzieć, że nie miałam na co narzekać. Może bez jakichś rewelacji, ale to mój wybór- apartament bez wyżywnienia- i dostałam dokładnie to za co oczekiwałam, że płacę. Atrakcyjna cena, dostałam naprawdę ładny, nowocześnie urządzony, zupełnie nowy (prawdopodobnie byłam jednym z pierwszych gości owego apartamentu- oddany do użytku w 2008 roku), miła obługa, szybki dojazd (jak na możliwości autokaru😀). Jedyny mankament- kawałek od centrum (jeździłam stopem  :rozga🙂, za to blisko do plaży. Zależy zresztą jak się trafi. Ja ogólnie byłam zadowolona.
ja mam plany jechać na obóz w wakacje do Bułgarii, moglibyście coś polecic? 🙂
Opolanka, na temat biura się nie wypowiem, bo go nie znam, a zresztą ja z biurami nie podróżuję (brrr :hihi🙂, ale ja bym nie przejmowała się tymi opiniami w necie (co nie znaczy żeby nie brać ich w ogóle pod uwagę) Prawda jest taka, że w zasadzie komentarze wystawiają tylko ci, którzy z usług biura byli niezadowoleni. Tym, zaś którym impreza tur. się podobała z reguły nie biorą udziału w internetowych dyskusjach, tylko chwalą się rodzince zdjęciami. Większość BP jest obsmarowana, poczynając od dużych biur, na KRZAKACH kończąc 😉
Nie wiem, czy to biuro organizuje tez obozy.

opiniami jednak sie przejmuje, bo rozkład jest taki: ci, co byli w Grecji, są zadowoleni. A ci z Bułgarii nie bardzo.

Najbardziej narzekają na stan autobusów i kadre (pilota, kierowców, rezydentów).

Sama nie wiem co mysleć 🙁
opolanka, zrób wywiad wśród znajomych... znajomych, znajomych itp.
Opinie w necie trzeba brać na dystans... Nawet sobie nie zdajemy sprawy, co może wyczyniać konkurencja🙂 Dlatego anonimowe (a tak możemy je nazwać) opinie w internecie nie możemy uznać za obiektywne🙂

Jeśli nie uda Ci się zebrać jakichś rzetelnych informacji - ja na Twoim miejscu wybrałabym inne, sprawdzone biuro... Lepiej dopłacić (a może nie?) i mieć pewność, niż żałować, że się w ogóle pojechało...
Dzięki za odpowiedzi. Kłopot w tym, że hotel mi się baaardzo podoba 😉 A nie ma go w ofercie innego biura. Nie upieram się, ale musze sie dobrze zastanowić.
Komantarze czasem są śmieszne (bo jak ktoś jedzie za 1600zł to nie powinien wymagać cudów), ale najbardziej martwią mnie te dot. kierowców i stanu autobusów.

Niestety, nikt z moich znajomych z tego biura nie korzystał  🙁

Wybiore sie do tego biura i jeszcze popytam. Wiem, ze nie powiedzą wszystkiego, ale zobacze, jak się bronia 😉
Hej właśnie wróciłam z Bułgarii z biura OK service a więc za żadne skarby nie polecam tego biura organizacja fatalna gdy dojechaliśmy na miejsce okazało się że nie ma dla nas pokoi!! autobusy to wraki przeszło godzina stracona na Węgrzech na naprawę a rezydenci w ogóle nie interesuja się wczasowiczami także to moja opinia na temat tego biura smutne ale prawdziwe jednym słowem NIE POLECAM!!!!!!!

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się