ale ta 'dawniej" jest jednak grubo za gruba 🙄, sorki, ale gdybym miala takie zapasiki to bym sie predzej zastrzelila niz rozebrala publicznie i pozwolila sfotografowac 🤔, wiec od modelki wymagam 😉 szczuplego cialka 🙂 Nie drastcznie wychudzonego - nie chce byc zle zrozuiana - ale bez walkow tluszczu.. w koncu musze miec kogos za wzor, gdy zaczynam za bardzo buszowac po lodowce 👀 😁 ps. oczywiscie, wowczas panowal inny kanon urody, ale.. dobrze ze sie zmienil 🤣
Hihi - masa takich fotek wyskoczy jak się wpisze "kostium kąpielowy" a jak modelka to.... 😵 Tylko jak patrze na te z pierwszych fotek to mi sie zazdrość włącza - szczupłe, zgrabne i... DUZY biust 😤 Jak to się robi żeby tłuszczyk szedł tylko tam 👀
Przecież nie o to chodziło. Wiadomo, że sa poprawione ale nie trzeba im dorabiać ciała i zakrywać kości. Poza tym takie figury istnieja naprawdę - zgrabne, szczupłe kobiety 😉 Takie ciało? Balsamy, opalenizna, witaminy i prosze bardzo, sprawdziłam sama na sobie. Gdyby nie mały biust to mogłabym porównać swoja figurę do ich 😉 I to można promować do okoła jest masa kobiet o pięknych sylwetkach.
edit: Dla mnie Beyonce (czy jak to się pisze) jest gruba. I można to zobaczyć dopiero w teledysku z Lady Gaga, która jest normalnych rozmiarów, a przy B. wygląda jak anorektyczka.
edit2: I tak lepiej to widać jak idą obok siebie 😉
Z załączonych przez Ciebie zdjęć według mnie najlepiej prezentuje się Marisa Miller. Bo Scarlett jak z twarzy jest ładna, tak po jej biuście kojarzy mi się z Gośką Andrzejewicz. http://i.pinger.pl/pgr119/e48bb59a002632a547c6ffff
barbor - jasne, wszystkie modelki to piękne kształtne dziewczyny nie mające nic wspołnego z anoreksją 😉 Co z tego, że te akurat przykłady okazały się przeróbkami? Na pokazach na żywo też rozumiem chodzą przeróbki 😎 Swoja drogą...rozbawił mnie ten Twój filmik. Przed przeróbką te dziewczyny w większości JUŻ wyglądają TRAGICZNIE i maja anoreksję, po przeróbce to juz krok od śmierci.
Daniela, ale co ty sie tak od razu oburzasz 🙄 Czy ja napisalam, ze dziewczyny na zdjeciach przez ciebie przytoczonych to idealy, albo, ze na pokazach nie ma dziewczyn chorych na anoreksje, badz skrajnie chudych? Po prostu drazni mnie takie uogolnianie. Nie wiem czy masz jakies pojecie na temat modelingu(nie twierdze, ze ja takie posiadam), ale przejrzyj zdjecia modelek na stronach agencji i sama zobaczysz, ze nie promuje sie anoreksji. To ze ktos jest chudy, nie znaczy, ze jest chory. Nie zgodze sie ze stwierdzeniem, ze dziewczyny z filmiku przed przerobka w wiekszosci wygladaja tragicznie. Z taka budowa mozna sie urodzic i nie jest to nic nienormalnego, a to ze jest ona potrzebna do tej pracy to juz inna sprawa.