Są różne pojęcia modelek. Te typowo wybiegowe są anorektyczne i brzydkie.
Bo nie wiem kto o Heidi Klum, Gisele Bundchem, Adrianie Limie czy Alessandrze Ambrosio, Mirandzie Kerr, Anie Beatriz Barros, Karolinie Kurkovej, Marisie Miller, Rebece Romijn, Doutzen Kroes (to akurat czołowe modelki Victoria Secret) powie, że są brzydkie i wychudzone.
jeszcze Yamila Diaz - Rahi, kiedyś kupiłam kumplowi album Sports Illustrated i tam ją zauważyłam, śliczna i nie wychudzona 😎 niby nic niezwykłego, tysiąće dziewczyn o podobnej urodzie, ale ta ma właśnie to modelkowe "coś"
Ja zgadzam się z barbor, że jest sporo ciekawych i świeżych i na prawdę pięknych modelek. W sam wygląd i dyskusje - ładna nie ładna, wchodzić mi się nie chce, bo kwestia gustu i poczucia estetyki jest kwestią indywidualną, ale zdanie, że wszystkie są takie same, wysokie i chude z podkrążonymi oczami od narkotyków, wydaje mi się ostro przesadzone... Poza tym, modelki muszą mieć "plastyczną" twarz, a nie wpisującą się w powszechny kanon "ładności". Co do samej Anji Rubik, to ja nie uważam jej za potwora, moim zdaniem należy się jej uznanie choćby za to ile osiągnęła i ile już siedzi w modelingu, a nie ciągle narzekać, a że to anorektyczna a że brzydka itd. Gdyby rzeczywiście zmagała się z anoreksją to wydaje mi się, że nie wytrzymałaby tak długo takiego trybu życia.
Jara, ja mogę powiedzieć, że moim zdaniem Gisele nie grzeszy niesamowitą urodą.
Edytka, ładna i eteryczna ta Twoja koleżanka 🙂 mam nadzieję, że sporo osiągnie 😉
rewir, a w ktorym formularzu zgloszeniowym wymagaja jednoczesnie wymiarow talii i pasa 😉? Mi sie wydaje, ze to jedno i to samo. Ja sie mierzylam po prostu w najwęższym miejscu, tuz pod żebrami.
O tu http://www.gaga.pl/casting.php?lng=pl# też mi się wydawało, że jedno i to samo. Pod wpływem tego wątku poodwiedzałam sobie strony tych najlepszych agencji i proszę jaka zagadka.
byłam blisko 😀 JARA ale biodra sie mierzy w najszerszym miejscu tyłka a nie tak jak na zdjeciu. emade jak wejdziesz w link rewir to w ostatniej kolumnie masz taki odnosnik "przykladowe zdjecia"
Yamila Diaz ?? przeciez jej sie tylek nie miesci w majtkach na 2 zdjeciu .. Ale moze modelki powinny miec pulchne pupy aby nas zazdrosc nie zezarla ? 👀 😁 sorki, to byl joke, of course 😉
A tak btw. jak się ma proporcja długości tułowia do długości nóg? Tzn. czasem widać, że nóżki króciutkie, pomimo tego, że wysoka dziewucha, ale da się konkretnie określić, ile do ilu powinno być?