Forum towarzyskie »

Casting- Modeling

Ciekawe ile osób zaqcznie sie mierzyc??
http://www.crossdressing.pl/main.php?lv1_id=3&lv2_id=9&lv3_id=204&lang=pl
Duzo pomiarów 😜
super, mam budowę mocną  😀
Budowa szczupła, ależ zaskakujący wynik 😂
Nie podoba mi się tylko, że biust uznali za idealny  😉
Wagowo to ja sie nawet w szczuplej nie mieszcze  😁

biodra mi wyszly idealne  🤔 a ja tam bym sobie schudla, nawet sie ciesze ze lato idzie bo odstawienie czekolady latwiej pojdzie  😁
oprócz kostek  😁 to prawie wszystkie wymiary mam jak w tabeli, kilka różni się o 1cm  🤣
ale to jest strona dla transwestytów chyba...

a spoko... wymiary dotyczą kobiet
M4jek  -zatrwożyłas mnie przez moment 😲
Budowa mocna, to akurat wiem - nogi zmierzę później  😎 czyli nogi są od pachwiny, tak? co za pytanie  😂
A ja znalazlam dla Was casting 😉 tzn tylko dla czesci z was, ale moze macie znajomych/znajome ktorzy sie zechca wybrac  👀

http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,7627666,Przyjdz_w_sobote_na_casting__zagraj_w_reklamie_Lublina.html
Jeju, dziewczyny! Ale obciach! Mam najkrótsze nogi z Was wszystkich :P

Ale za to budowę ciała mam szczupłą i idealnie wpasowałam się tylko z rozmiarem bioder, szyi i kolana 🤣
Mnie rozbroił rozmiar szyi i kostki  😂 Szkoda, że łokcia nie ma  😁
http://www.luxlux.pl/artykul/14129/prada_promuje_modelki_o_kobiecych_ksztaltach
widziałyście?  😉 w końcu jest na co popatrzeć...  😉
Wagowo jestem poniżej szczupłej jestem, to co, znaczy, że znikłam?  🤔
Piersi oczywiście za małe. Szyja też. I uda. Ale ud to bym większych mieć nie chciała. No i nogi za krótkie.
Talia za duża 😉
Najbardziej bliska jestem wymiaru ramion, kostki i łydki.
Jakaś pokraka jestem i tyle 🙂

Mam takie pytanie, jak się mierzy biodra, obwód w tym miejscu gdzie wystają biodra, czy bardziej w tyłku w najszerszym miejscu? Bo ja różne wersje słyszałam, a nigdy nie było mi to potrzebne. I tak się teraz zastanawiam gdzie są te biodra?
Hija, 5cm nad zamkiem od spodni? przynajmniej ja tak zawsze mierzyłam  😉

edit.
Biodra mierzy się w najszerszym miejscu pupy.

emade - błagam sprawdz kiedy używa się słowa "bynajmniej"😉
buhahha strona dla transwestytów  😁

jestem mutantem- budowa średnia, piersi za małe, biodra za szerokie, nogi za długie.. a w udach to mam aż 60cm  😵 ale mogę napiąć i są twarde, więc to mięśnie a nie tłuszcz  😁
Biodra mierzy się w najszerszym miejscu pupy.

Mnie się zawsze wydawało, że w tym miejscu, w którym najbardziej wystają kości biodrowe.
Biodra mierzy sie w najszerszym miejscu na wysokosci posladkow. U kazdego to bedzie gdzies indziej. u mnie np. tam, gdzie kosc udowa laczy sie z obrecza miednicowa, ale jak ktos ma wystajacy tylek, to bedzie mial tam, gdzie najbardziej wystaja posladki 😉  Wiekszosc osob mierzy tam, gdzie ma kolce miedniczne i potem wychodza wymiary po 83 w biodrach  😁
No nie wiem mi chodziło o to, że na pewno nie tam gdzie wystaja kolce tylko niżej 🙂 Ja mierze tak na środku mniej więcej ale ja mam okragly tyłek  😁
W takim razie wychodzi na to, że mam równiutko 100 w biodrach hahahahahaha xD
Apropos wspomnianego wyżej wątku o długości nóg, to był taki założony notabene przeze mnie (i początkowo nie wiadomo czemu wyśmiany) wątek na starej volcie http://www.voltahorse.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=9687&st=0&sk=t&sd=a&sid=23ab85af113c2fa8e194cce111b875d3 🙂
tyle, ze wiesz kenna, to jest taki wielki off topic, bo my tu wszystkie bynajmniej modelkami nie jestesmy 😉
Aj czepiasz się szczegółów Barbor  😎
Ale Barbor ma przynajmniej szanse zostać  :kwiatek: Więc ona do tego wątku pasuje najbardziej.
hihi, zmierzylam sie 😂 😂 😂 😂
Obwod pasa mam prawie rowny dlugosci nog wewnatrz... 🤔 😵 😵 😵
Wiedzialam, ze nie powinnam byla tego robic... 👿
Hija, bez przesady 😉 sama sobie nie pogadam. Z reszta te szanse sa nikłe
barbor, Ty po prostu tu wrzucaj swoje ladne fotki i nie gadaj 🙂
Chociaz sobie popatrzymy na Ciebie 😀
tyle, ze wiesz kenna, to jest taki wielki off topic, bo my tu wszystkie bynajmniej modelkami nie jestesmy 😉

odezwala sie ta z zaproszeniem do agencji  😀iabeł:

mamy jedna przyszla i dwie dawne. i pewnie kilka z predyspozycjami 😉
u mnie to jakieś dziwne wyniki powychodziły... szyja,łydka,talia,biust nie mieści się w żadnych kryteriach  😂 i do tego mam nogi za długie?  😁
za długimi nogami nie przejmowalabym sie za bardzo  😁 😁 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się