Wagowo jestem poniżej szczupłej jestem, to co, znaczy, że znikłam? 🤔 Piersi oczywiście za małe. Szyja też. I uda. Ale ud to bym większych mieć nie chciała. No i nogi za krótkie. Talia za duża 😉 Najbardziej bliska jestem wymiaru ramion, kostki i łydki. Jakaś pokraka jestem i tyle 🙂
Mam takie pytanie, jak się mierzy biodra, obwód w tym miejscu gdzie wystają biodra, czy bardziej w tyłku w najszerszym miejscu? Bo ja różne wersje słyszałam, a nigdy nie było mi to potrzebne. I tak się teraz zastanawiam gdzie są te biodra?
jestem mutantem- budowa średnia, piersi za małe, biodra za szerokie, nogi za długie.. a w udach to mam aż 60cm 😵 ale mogę napiąć i są twarde, więc to mięśnie a nie tłuszcz 😁
Biodra mierzy sie w najszerszym miejscu na wysokosci posladkow. U kazdego to bedzie gdzies indziej. u mnie np. tam, gdzie kosc udowa laczy sie z obrecza miednicowa, ale jak ktos ma wystajacy tylek, to bedzie mial tam, gdzie najbardziej wystaja posladki 😉 Wiekszosc osob mierzy tam, gdzie ma kolce miedniczne i potem wychodza wymiary po 83 w biodrach 😁