zima, olej to 😉 Ja mam "od zawsze" w talii więcej niż dziewczyny, a do tego 163cm wzr. Cóż... taka budowa. Trochę bym mogła spalić, ale ładnego wcięcia w talii nigdy nie będę mieć. Trudno.
Edit O Wy niedobre! 🤬 Przez Was wytachałam miarę. I znowu mam ochotę na siłownię, na którą teraz nie mam nic poza ochotą 😵 Bo jak już udało się nieco wyszczuplić to brzuszysko, to może by je teraz ogarnąć i wyładnić?
Sama mam 89-67-90 i 174cm wzrostu, ale niestety nogi króciutkie jak u kaczuszki.
Kaczuszko wiesz maki są tak duże, duże, duże a ty masz krótkie nóżki jak zwykle u kaczuszki Kaczuszko wiesz maki są czerwone tak jak róże kaczuszki są nie duże i tak już w życiu jest...
Nie martw się, ja przy 158 wzrostu nie ważne jakbym wyglądała długich nóg mieć nie będę 😉
a nogi to nie jest to co , ze tak to ujme, wystaje nam poza .. ? Nadja Auermann miala/ma jedne z nandluzszych nog w historii (prsze mnie poprawic jesli cos zamieszalam) , 114cm wlasnie, przy wzroscie 180, wiec nie sadze aby byly mierzone z biodrem, bo wowczas takich dziewczyn z nogami do nieba byloby na peczki..
zima, tym bardziej smieszy mnie to zdjecie http://fotokonik.pl/watermark.php?i=5592 I od razu wiadomo ile Ksieciunio ma wzrostu 😂 sanna, owszem mierzy sie od kroku wtedy nie mam sie co do niej rownac bo jest "tylko" 90 cm, ale moze to i lepiej 🤣
na mnie wszystkie 34 są za duże w pasie, a z dziecinnych aktualnie mam eurostara i efekt jest taki że z tyłka mi spadają, a od kostki ładnych parę cm się kończą... 😵
ale udało ci się znaleźć jakieś pasujące? ja w prawdzie kurdupel jestem ale i tak nie mogę dobrać żadnego rozmiaru 😤
A jest gdzies jakiś przeliczynik w ogóle tych proporcji nóg do ciała? Szukałam w googlach ale nic sensownego nie umiem znaleść.
znaleźć 😉
jak dla mnie to nogi moglyby stanowic nawet 3/4 dlugosci ciala 😜 tylko wtedy bym na mojej koninie podpierala sie o ziemie 😁 jaki jest przelicznik nie mam zielonego pojecia