Forum towarzyskie »

Casting- Modeling

Tulipan - dobrze, ze mieszkasz daleko ode mnie - bo bysmy sobie podbieraly facetow  😂 😂 😂

a raczej z moim "talentem" to Ty bys podbierala mi 😉 A wrecz ja bym Ci ich oddawala

👿 👿 👿 (te minki to juz na mnie sama :/ )
barbor, ja Ci zazdroszczę tych długich nóg :P W ogóle zawsze w modelkach mnie fascynowało to, że mają takie na maksa chude i długie ręce oraz nogi.

Sama mam 89-67-90 i 174cm wzrostu, ale niestety nogi króciutkie jak u kaczuszki.
Tak czytam, czytam i wole sie jednak nie mierzyc, szczegolnie w talii... 😵

Chyba czas na diete...
zima, olej to 😉 Ja mam "od zawsze" w talii więcej niż dziewczyny, a do tego 163cm wzr. Cóż... taka budowa. Trochę bym mogła spalić, ale ładnego wcięcia w talii nigdy nie będę mieć. Trudno.

Edit
O Wy niedobre!  🤬 Przez Was wytachałam miarę. I znowu mam ochotę na siłownię, na którą teraz nie mam nic poza ochotą  😵 Bo jak już udało się nieco wyszczuplić to brzuszysko, to może by je teraz ogarnąć i wyładnić?
Sama mam 89-67-90 i 174cm wzrostu, ale niestety nogi króciutkie jak u kaczuszki.

Kaczuszko wiesz maki są tak duże, duże, duże
a ty masz krótkie nóżki jak zwykle u kaczuszki
Kaczuszko wiesz maki są czerwone tak jak róże
kaczuszki są nie duże i tak już w życiu jest...

Nie martw się, ja przy 158 wzrostu nie ważne jakbym wyglądała długich nóg mieć nie będę 😉
To nie jest tak, że długie nogi mają tylko wysokie dziewczyny. Chodzi o proporcje ciała - tułowia do nóg 😉
Czy ja dobrze pamiętam, że na volcie był temat, który sprowokował połowę żeńskiej części do mierzenia nóg? 😁
Nie pamiętam, ale zapewne zaraz będzie tak w tym wątku  😎
Można obliczyć procentowo, ile długości ciała to nogi  😎
A od ilu procent zaczynają się długie nogi? 😀
I noga to od kroku do ziemi czy od ziemi do pasa czy jeszcze inaczej?

Dajcie przepis 😀 Ja teraz idę na zajęcia, a jak wrócę to się będę mierzyć :P
Jak? ^^
Jak wrócę do domu, to dziś będę się mierzyć na wszystkie strony pewnie 😁
Ja bym powiedziała, że noga jest do biodra.... z biodrem włącznie 😉
A długa noga, no na pewno dłuższe od tułowia  😂
no to liczcie procenty dziewczyny 😁
Ja mam 158 i króciutkich nóg jak u kaczuszki nie ma 🙂 więc tu nie tylko o wzrost chodzi.
No ale ja generalnie jestem mała proporcjonalna  😎
jesli mierzyc tak jak mowi szepcik, z biodrem wlacznie to mi wychodzi 111 😁
jesli mierzyc tak jak mowi szepcik, z biodrem wlacznie to mi wychodzi 111 😁

🤬 🤬 🤬 🤬 Idz sobie 😵 😵
To niewiele mniej, niz ja mam wzrostu 😂 😂 😂
a nogi to nie jest to co , ze tak to ujme, wystaje nam poza .. ? Nadja Auermann miala/ma  jedne z nandluzszych nog w historii (prsze mnie poprawic jesli cos zamieszalam) , 114cm wlasnie, przy wzroscie 180, wiec nie sadze aby byly mierzone z biodrem, bo wowczas takich dziewczyn z nogami do nieba byloby na peczki..
zima, tym bardziej smieszy mnie to zdjecie http://fotokonik.pl/watermark.php?i=5592 I od razu wiadomo ile Ksieciunio ma wzrostu 😂
sanna, owszem mierzy sie od kroku wtedy nie mam sie co do niej rownac bo jest "tylko" 90 cm, ale moze to i lepiej 🤣
Zbyt długie i nie proporcjonalne do tułowia to też pokractwo... Znam taką jedną i wygląda jak ufol...

Ja mam 175 cm, a mój facet 200 cm 😀
barbor ja to zdjęcie uwielbiam!!  😍 😅
PS. męczy mnie to już od dłuższego czasu: jak kupujesz bryczesy ❓ 🤔wirek:
wer, mnie tez to meczy bo praktycznie wszystkie sa na mnie za krotkie, ratuje mnie forumowa majeczka :kwiatek: 🤣
na mnie wszystkie 34 są za duże w pasie, a z dziecinnych aktualnie mam eurostara i efekt jest taki że z tyłka mi spadają, a od kostki ładnych parę cm się kończą...  😵

ale udało ci się znaleźć jakieś pasujące? ja w prawdzie kurdupel jestem ale i tak nie mogę dobrać żadnego rozmiaru 😤
pw poszlo 😉
sanna, owszem mierzy sie od kroku wtedy nie mam sie co do niej rownac bo jest "tylko" 90 cm, ale moze to i lepiej 🤣

To i tak masz nogi do samego nieba 🙂
Haha, aż zmierzyłam to od kroku mam 91, a 175 cm wzrostu
Jak mierzyć od biodra to mam 93cm, od kroku 77cm  😀 I własnie się dowiedziałam, że mam 161  😜 urosłam  😂 A w dowodzie 158  😀iabeł:
Kurde, az sie pomierze jak wroce do domu 😀iabeł:
A potem zjem z zalosci kubelek lodow 😵 🏇
Haha, aż zmierzyłam to od kroku mam 91, a 175 cm wzrostu

teraz to juz Cie nie lubie  🤬 🤬 🤬 nie dosc ze moj wymarzony wzrost to jeszcze ja nog mam tylko 88 cm  😕
A jest gdzies jakiś przeliczynik w ogóle tych proporcji nóg do ciała? Szukałam w googlach ale nic sensownego nie umiem znaleść.
wchodze w ten watek,a potem sie mierze 😂
A jest gdzies jakiś przeliczynik w ogóle tych proporcji nóg do ciała? Szukałam w googlach ale nic sensownego nie umiem znaleść.

znaleźć 😉

jak dla mnie to nogi moglyby stanowic nawet 3/4 dlugosci ciala  😜 tylko wtedy bym na mojej koninie podpierala sie o ziemie  😁
jaki jest przelicznik nie mam zielonego pojecia
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się