Forum konie »

Doktor Gniazdowski

Witam

Chciałabym zasięgnąć waszych opinii dotyczących doktora Gniazdowskiego.
Co sądzicie o nim i wszelkie info.
Zakładam ponieważ pradopodobnie będę wiozla swoja klacz do niego do kliniki.

Z góry bardzo dziękuję.
który: ojciec czy syn?
Z tego co ja się dowiedzialam to już teraz tylko syn chyba leczy, ale jeśli mam mylne informacje to i tak chodzi mi o syna 🙂
no to syna nie znam.
nie wiedziałam że ojciec się wycofał - szkoda, bo to naprawdę świetny fachowiec w swojej dziedzinie czyli rozród, kastracje i ogólnie hodowla.
No właśnie ja slyszałam jak na razie bardzo dobre opinie o nich ale chcialam się upewnić.
ja nie piszę "o nich" tylko o straszym dr Gniazdowskim  😉
z synem nie miałam styczności.
BeAtra zgadza się piszesz o ojcu ale i tak na plus jak na razie  😉 dzięki za info 🙂
Jak sie czepiamy to sie czepiamy  🤣 syn czy ziec?
Condina to zabiłas mi klina teraz  😵 to może tak wszelkie info o doktorach Gniazdowskich  🤣
ale zięć to nie ma Gniazdowski na nazwisko  😁
no wiem, tylko mi sie wydaje, ze on tam ze zieciem dziala.... Nie wiem skad ta mysl...

Ale Dr. Gnizdowski to ma u mnie wielkiego pozytywa... natomiast... ziec/syn... delikatnie mowiac "szalu nie ma" .
jeśli myślisz że syn jest zięciem to się mylisz bo klinikę prowadzi na 100% z synem.
Eee... tak mi sie jakos w glowie ubzduralo.... Byc moze syn, nie jestem pewna... bo nie znam.

Korzystalam z wizyt, porad i pobytu w klinice u Dr. G. Seniora i ... tak jak wyzej pisalam pozytyw!
Korzystalam z wizyt, porad i pobytu w klinice u Dr. G. Seniora i ... tak jak wyzej pisalam pozytyw!

ja również  🙂
Junior był mi przedstawiany stąd wiem że to syn, rozmawiałam z nim nawet raz czy dwa przez telefon, kiedy senior był na urlopie.
Poznałm jeszcze żonę dr G seniora - również pracuje w klinice.

Czyli jak na razie same pozytywy  🙂
U mnie w stajni dr Gniazdowski (młodszy🙂😉 leczył parę koni i nikt zarzutów nie miał... Generalnie zadowoleni🙂 a koniki zdrowe🙂
Do Nas w sprawie kolki przyjechał szybciutko, wszyscy zadowoleni, konio także
Czy jeśli to byłby zięć to nazwiska nie miałby innego? Chyba że przyjąłby nazwisko po żonie, skoro znane w jeździeckim światku?  😉

O doktorze seniorze słyszałam same pozytywne opinie, zajmował się klaczami w stajni gdzie jeździłam i wszyscy byli zadowoleni.
ja jeszcze niedawno dzwonilam do gniazdowskiego- ojca i nie mowil nic na temat tego, ze nie leczy... ja tezmam o nim dobra opinie.
Ja również z czystym sumieniem mogę polecić dr Gniazdowskiego - seniora.
Zeszłej zimy leczyłam u niego kobyłkę. Przyjechał do nas dwa dni po telefonie, wracając od jakiegoś innego pacjenta i za wizytę (dojazd - niby miał po drodze, ale mimo wszystko sporo nadrobił i badanie z USG) zapłaciłam tylko 50zł.
Sam pobyt konia w klinice też super - zawsze udzielał wszelkich informacji przez telefon, jak przyjechałam to wszystko na spokojnie tłumaczył i odpowiadał na wszelkie zadawane pytania.
ja jeszcze niedawno dzwonilam do Gniazdowskiego- ojca i nie mówił nic na temat tego, ze nie leczy... ja tezmam o nim dobra opinie.

Mojej kobyle robił zęby ze 3 tygodnie temu i nic nie mówił,że przestaje leczyć- i również jak najbardziej pozytywnie  😀
Co do doktora Gniazdowskiego seniora. Jest rewelacyjny. Bardzo pomocny, dobrze zorganizowany. Moją kobyłe zaźrebił, załatwił nasienie i zadzonił po tygodniu by odbierać. Serwis po też jak najbardziej w porządku. To fachowiec w inseminacji.
U niego w klinice warunki dla koni są bardzo dobre. Obsługa sie trochę nie cacka, wiec moja księżniczka wyjeżdząła lekko obrażona, ale cała i zdrowa.
Inseminowałam mrożonym, celny strzał za pierwszym razem. Rozsądne ceny.
Również ogromnie polecam p. Gniazdowskiego (seniora 😉). Mój koń stał u niego w klinice, byłam bardzo zadowolona. Dziś po ponad 2kilowym ropniaku nie ma śladu! Do tego bardzo sympatyczny, naprawdę godny zaufania!
Nie pamiętam który z tych dr to był ojciec czy zięc czy jak tam ..w każdym bądź razie o imieniu Andrzej kastrował mojego dawnego konia , wszystko odbyło się bez zatrzezeń i konik szybko doszedł do siebie !!!
potrzebuję maila do lek.wet. Andrzeja Gniazdowskiego. Czy ktoś posiada i może mi podać? może być na pw  :kwiatek:
Oni mało komputerowi, mogą nie mieć maila, choć głowy nie dam sobie uciać. W każdym razie służę nr telefonu do obu, ojca i syna.

Przy okazji młodego (Maciej) tez polecam.
A pogłoski o tym, ze dr starszy przestaje leczyć mogły powstać w zeszłym roku, jak miał kontuzję nogi, dosć poważną. Z którą zresztą przyjechał do nas do kolki!!!
hmm, ja raczej mlodego nie polecam 😉
W każdym razie służę nr telefonu do obu, ojca i syna.
dzięki, ale tel. już mam.
A skąd ten dr jest? To ten sam, który "obsługuje" SO Książ?
tak.
Lecznica jest w Chojnie, to okolice Rawicza
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się